Boxspring Showroom Berkel en Rodenrijs

Showroom Berkel en Rodenrijs 

Dekbed Discounter is één van de snelst groeiende bedrijven in heel Nederland. Je kent ons van onze webshop, maar je kunt ook een selectie van de producten bekijken en testen in onze showroom! Deze bevindt zich in Berkel en Rodenrijs; je route kun je plannen via Maps hieronder. Als je wat verder weg woont is een afspraak maken het handigst, maar iedereen is vrij om zonder afspraak langs te komen om zich te oriënteren op meubels en advies in te winnen.

Openingstijden

Onze showroom is geopend!

Je bent van harte welkom MET en ZONDER afspraak;

 

Maandag Gesloten

Dinsdag -

Woensdag -

Donderdag - 17

Vrijdag -

Zaterdag -

Zondag Gesloten

Kom naar onze showroom!

Onderaan deze pagina vind je alle meubels die je in de showroom kunt bekijken en uitproberen. Of je nu op zoek bent naar een boxspring, fauteuil of matras: in de showroom kun je naar hartenlust kijken en vooral testen welke het beste bij jou past. Wij geloven in het overtreffen van klantverwachtingen en streven daar dus naar. Want alleen het beste advies op maat en de perfecte service leiden tot een klant die tevreden is én blijft.

 
 

Onze slaapexperts en woonadviseurs staan voor je klaar

Onze slaapexperts en woonadviseurs helpen je graag met kundig advies, zodat je comfortabel klachtenvrij slaapt en geniet van je interieur. Verder zie én ervaar je ons brede assortiment, dat samengesteld is volgens de laatste trends op het gebied van slapen en wonen. Bij onze showroom kun je gratis parkeren en je wordt altijd hartelijk ontvangen. Onder het genot van een drankje krijg je kundig advies en uitgebreid antwoord op al jouw vragen. Met ons ruime aanbod en scherpe prijzen hebben we voor elke situatie een perfecte oplossing!

Maak een afspraak en kom langs!

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar onze nieuwste collectie en wil je de boxsprings of matrassen in levenden lijve komen uitproberen? Maak dan vandaag nog een afspraak, zodat we deze alvast in onze agenda kunnen zetten.

Wij verwelkomen je binnenkort graag in onze showroom! Wil je je reis alvast plannen? Maak dan gebruik van de handige routeplanner en wie weet, tot gauw!