Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Beddengoed Kids

Het mooiste kids beddengoed. Kwalitatief hoogwaardig en duurzaam katoen. Goed voor Moeder Natuur en je kind. Bekijk snel.

Filteren

Filteren op:
  • Type Product
  • Kleur
  • Afmeting
  • Geslacht
  • Materiaal
  • Merk
  • Prijs
    € 3€ 69

Sorteren

36 van 117 producten

Dekbedovertrek Alpaca Adventure

Dekbedovertrek Alpaca Adventure Little Monster

(0)

24,99
Dekbedovertrek Unicone

Dekbedovertrek Unicone Little Monster

(0)

24,99
Dekbedovertrek No Drama Llama

Dekbedovertrek No Drama Llama Little Monster

(0)

24,99
Dekbedovertrek Little Monster

Dekbedovertrek Little Monster Little Monster

(0)

24,99
Dekbedovertrek You are Flamazing

Dekbedovertrek You are Flamazing Little Monster

(0)

24,99
Dekbedovertrek Go Banana's

Dekbedovertrek Go Banana's Little Monster

(0)

24,99
Molton Hoeslaken - Kids

Molton Hoeslaken - Kids Fresh & Co Kids

(1)

19,99
Dekbedovertrek I'm a Seahorse

Dekbedovertrek I'm a Seahorse Little Monster

(0)

24,99
Dekbedovertrek I'm a Dino-Sore

Dekbedovertrek I'm a Dino-Sore Little Monster

(0)

24,99
Dekbedovertrek Koality Sleep

Dekbedovertrek Koality Sleep Little Monster

(0)

24,99
Dekbedovertrek Princess Al Paca

Dekbedovertrek Princess Al Paca Little Monster

(0)

24,99
Hoofdkussen Kids - Wol

Hoofdkussen Kids - Wol Fresh & Co Kids

(1)

19,99
Kinderdekbed  Katoen - All Season

Kinderdekbed Katoen - All Season Fresh & Co Kids

(12)

27,99
Hoofdkussen Kids - Bamboe

Hoofdkussen Kids - Bamboe Fresh & Co

(6)

14,99
Dekbedovertrek Strong Trucks

Dekbedovertrek Strong Trucks Fresh & Co Kids

(3)

9,99
Dekbedovertrek Dinos

Dekbedovertrek Dinos Fresh & Co Kids

(20)

9,99
Dekbedovertrek Pink Unicorn

Dekbedovertrek Pink Unicorn Fresh & Co Kids

(0)

9,99
Dekbedovertrek Dino Army

Dekbedovertrek Dino Army Fresh & Co Kids

(3)

9,99
Dekbedovertrek Sleepy Cloud

Dekbedovertrek Sleepy Cloud Fresh & Co Kids

(2)

9,99
Dekbedovertrek Dino Adventure

Dekbedovertrek Dino Adventure Fresh & Co Kids

(1)

9,99
Dekbedovertrek Candy Hearts

Dekbedovertrek Candy Hearts Fresh & Co Kids

(0)

9,99
Dekbedovertrek Pink Panther

Dekbedovertrek Pink Panther Fresh & Co Kids

(8)

9,99
Dekbedovertrek Rainbow Unicorn

Dekbedovertrek Rainbow Unicorn Fresh & Co Kids

(2)

9,99
Dekbedovertrek Monkey Mania

Dekbedovertrek Monkey Mania Fresh & Co Kids

(0)

9,99
Kinderdekbed Bamboe - Extra Warm

Kinderdekbed Bamboe - Extra Warm Fresh & Co Kids

(2)

24,99
Hoeslaken Katoen Kids - 2-PACK

Hoeslaken Katoen Kids - 2-PACK Fresh & Co Kids

(0)

7,99

36 van 117 producten bekeken

Laad meer

Beddengoed kind kopen?

Als gezin krijg je natuurlijk te maken met beddengoed voor kind of kinderen en de benodigde formaten hiervan verschillen wellicht per kind. Een dekbedovertrek voor peuter dekbedden is weer anders dan dat voor een baby of ouder kind. Natuurlijk heeft Dekbed Discounter beddengoed voor kinderen van diverse leeftijden. Schattige designs voor babybedjes, of een kleurrijk, stoer of neutraal peuter dekbedovertrek 120x150. Hoeslakens hebben we ook in diverse kleuren, want beddengoed voor kinderen moet of mag best een beetje leuk zijn, of pit hebben. Een kind kan helemaal blij worden van een roze, groen of blauw hoeslaken en moet hoe dan ook blij worden van zijn of haar dekbedovertrek.

Hoofdkussen is lastig beddengoed voor kind

Lastiger beddengoed voor een kind is het hoofdkussen. Dat is voor een volwassene al lastig, maar als je kind nog te jong is om zelf goed aan te kunnen geven hoe iets ligt en voelt, ga er dan maar aan staan! Een kussen kies je mede op basis van slaaphouding en deze weet u of jij vast wel van uw kinderen of kind. Een buikslaper heeft bijvoorbeeld een plat, zacht kussen nodig om het lichaam zoveel mogelijk in de juiste positie tot de ruggengraat te houden. Een rugslaper heeft een goede ondersteuning in de nek nodig en moet ook niet een te hoog kussen hebben, maar ook niet zo zacht dat de nekwervels overhellen naar achteren. Beddengoed voor kinderen of überhaupt iemand anders dan jezelf kan best even uitdagend zijn, maar zoals ze zeggen: aan alles komt een eind en ook dit zul je of zult u uiteindelijk goed volbrengen. Toch een verkeerde inschatting gemaakt? Natuurlijk is er, binnen de (hygiëne)voorwaarden altijd de mogelijkheid tot retour en zo ben je of bent u in elk geval weer wijzer geworden. Weet u/je de volgende keer wat wel en niet werkt. Zo komt het beddengoed voor kind of kinderen uiteindelijk helemaal in orde. Vooraf even advies van onze klantenservice? Dat kan en is helemaal geen probleem.

Dekbed en dekbedovertrek kind

Dekbedden en overtrekken hiervoor raakt natuurlijk de kern van ons webshopbestaan. Onze naam zegt dat het daar begonnen is en we uiteindelijk zoveel meer bieden nog op het gebied van slapen. Inmiddels zijn we een slaapexpert geworden en weten we ook dat een 'dekbedovertrek kind' een behoorlijk veel gevraagd item is. Een peuter dekbedovertrek bijvoorbeeld voor een ledikant, maar ook een 1-persoons dekbed 140x200 met dekbedovertrek voor een ouder kind. Een kinderkamer richten we veelal heel specifiek in. Met bepaalde kleuren, regelmatig een thema. Veel ouders hebben al een bepaald soort dekbedovertrek in gedachten. Maar het dekbed voor je kind, is dat ook zo eenvoudig? ER bestaan immers diverse materialen. Katoen, bamboe, wol, synthetisch (zoals polyester). Elk met eigen eigenschappen.

Onderstaand lichten we de opties kort toe. Let op: Onderstaande termen gaat om de vulling van het dekbed, niet om het omhulsel (=tijk) waar de vulling in zit. De tijk is bij alle onderstaande opties voor kinderdekbedden gemaakt van katoen. Let ook op de warmteklasse van het betreffende kinderdekbed. Deze worden aangeduid van 1 t/m 4, waarbij 1 het warmste is (echt voor 's winters) en 4 juist een dun, koel dekbed is voor warme nachten. 2 en 3 zitten daartussen. Natuurlijk kan een all season of 4-seizoenen dekbed ook.

Wollen dekbed voor kind

Een kinderdekbed dat gevuld is met wol, is zelfreinigend en vervaardigd van een natuurproduct. Dat kan soms meespelen in de beslissing. Een wollen kinderdekbed is vooral een goede keuze als uw of je kind als het ware een neutrale slaper is: niet snel te warm of te koud, gewoon goed. Wol absorbeert namelijk erg veel en goed, maar raakt dit ook snel weer kwijt, wat een evenwichtige warmte-isolatie geeft. Bovendien is wol zelfreinigend en een natuurlijk product. Houd er rekening mee dat wol ook een wat zwaardere_ vullingsoort is. Bij baby's is dit vaak prettig, een soort ingebakerd, strak gevoel. Maar oudere kinderen vinden dit misschien juist niet prettig voelen.

Katoenen kinderdekbed

Een katoenen dekbed valt gemakkelijk en soepel, is stevig en toch behoorlijk zacht en is gemiddeld tot goed vochtregulerend. Katoen is wel kreukgevoeliger, maar dat maakt bij een dekbed niet zo uit. Katoen weet mensen vaak ook aardig goed droog te houden s nachts, dus slapen zonder klammigheid.

Kinderdekbed met bamboe

Een belangrijke reden voor ouders om een bamboe dekbed voor kind of kinderen te kopen, is dat dit anti-allergisch is. Dit dekbed heeft warmteklasse 1 en dus geschikt voor tijdens de wintermaanden.

Kees
Kan ik je helpen?