Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Boxspring kopen

Hoe werkt deze actie?
1
Ontvang nu tijdelijk een GRATIS Beddengoed pakket bij aankoop van een Boxspring.
2
Vul de kortingscode PAKKET140, PAKKET200 of PAKKET240 in bij je winkelwagen.
3
Je GRATIS Beddengoed pakket wordt automatisch toegevoegd.

Ervaar ultiem slaapcomfort met onze Boxsprings. Het perfecte samenspel van stevigheid en comfort zorgt voor een optimale nachtrust. Ontspan, herstel en word elke ochtend verfrist wakker. Investeer in jouw slaap en geniet van de luxe van onze boxsprings.

Filteren

Filteren op:
  • Type Boxspring
  • Boxspring Afmeting
  • Kleur
  • Boxspring Materiaal
  • Prijs
    € 99€ 2029

Sorteren

36 van 80 producten

Boxspringset Hotel

Boxspringset Hotel Nova Spring

(106)

399,-
Opbergboxspring Birdybedd - Beige

Opbergboxspring Birdybedd - Beige SKYBEDD

(0)

Snel leverbaar!
799,-Snel leverbaar!
Boxspringset Julia Comfort - Zwart

Boxspringset Julia Comfort - Zwart

(10)

Uit voorraad leverbaar
299,-Uit voorraad leverbaar
Opbergboxspring Birdybedd - Antraciet

Opbergboxspring Birdybedd - Antraciet SKYBEDD

(0)

Snel leverbaar!
799,-Snel leverbaar!
Opbergboxspring - Modebedd - Antraciet

Opbergboxspring - Modebedd - Antraciet SKYBEDD

(0)

Snel leverbaar!
799,-Snel leverbaar!
Opbergboxspring - Shinebedd

Opbergboxspring - Shinebedd SKYBEDD

(0)

Snel leverbaar!
999,-Snel leverbaar!
Opbergboxspring - Chestybedd

Opbergboxspring - Chestybedd SKYBEDD

(0)

Snel leverbaar!
899,-Snel leverbaar!
Opbergboxspring - Modebedd - Beige

Opbergboxspring - Modebedd - Beige SKYBEDD

(0)

Snel leverbaar!
799,-Snel leverbaar!
Opbergboxspring - Dolcebedd

Opbergboxspring - Dolcebedd SKYBEDD

(0)

Snel leverbaar!
899,-Snel leverbaar!
Opbergboxspring - Monaco

Opbergboxspring - Monaco Maison Interiors

(2)

1.049,-
Opbergboxspring - Iosbedd

Opbergboxspring - Iosbedd SKYBEDD

(0)

Snel leverbaar!
1.999,-Snel leverbaar!
Teddy Bed

Teddy Bed

(3)

1.099,-
Boxspringset Hotel  - Beam

Boxspringset Hotel - Beam Nova Spring

(2)

399,-
Elektrische Boxspring Arizona

Elektrische Boxspring Arizona DreamHouse Bedding

(38)

1.249,-

36 van 80 producten bekeken

Laad meer

Wat is een boxspring?

Een boxspring is een binnenveringsmatras dat op een verend onderstel rust met vaak nog een extra matrastopper er bovenop. Deze 3 lagen maken het een uitermate comfortabel bed, waardoor het vaak terug te vinden is in hotels.

Goedkope boxspring aanbieding

Wanneer je op zoek bent naar een goedkope boxspring aanbieding, is geldbesparing dus een gericht doel. Logisch, want een boxspring is een behoorlijke investering en alle beetjes helpen. Een goedkope boxspring van kwaliteit vinder is echter geen eitje. Eigenlijk is dit product nooit daadwerkelijk goedkoop te noemen, het kost altijd minimaal richting de duizend euro. Dus wat doe je dan? Dan kom je inderdaad uit bij de bekendste en betrouwbaarste kortingswebshop: Dekbed-Discounter. Onze boxsprings zijn altijd zeer scherp geprijsd, in principe altijd inclusief topper (topdekmatras) en veel boxsprings zijn ook nog eens te kopen met eigen inbreng voor bepaalde keuzes.

Boxspring op afbetaling kopen via boxspring lease

Maar wat als zelfs onze haarscherpe prijzen u of jou nog steeds doen duizelen en het niet de goedkope boxspring aanbieding is die je/u echt nodig is om het haalbaar te maken? Overweeg dan boxspring lease bij Dekbed Discounter. Wist u of jij al dat dit kan? Zonder lening en BKR-registratie, een vast en laag maandbedrag (je/u hebt zelf invloed op de hoogte daarvan) inclusief vijf jaar slaapgarantie met gratis benodigde service en onderhoud. Alle opties voor een boxspring op afbetaling leasen vind je/u hier op deze pagina. De maandbedragen staan er bij vermeld en je/u kiest zelf de mate van luxe en uitbreiding, afhankelijk van wensen en de financiële ruimte. Een goedkope boxspring is dan misschien wel nooit echt te vinden, maar een haalbare aankoopsituatie zeer mogelijk wél.

Voordelen en aandachtspunten van op een boxspring slapen

Een boxspring kopen is dus niet bepaald hetzelfde als een broodje kaas. Dus waarom een boxspring kopen en wat zijn dingen om vooraf nog even goed over na te denken? Redenen voor een boxspring kopen ten opzichte van een traditioneel bed:

• Voornaamste reden is slaapcomfort en uitstekende lichaamsondersteuning • Extra luxe en praktisch nut: elektrisch verstelbare boxspring mogelijk of met bergruimte • Kan medisch ondersteunend zijn, bij bijv. gewrichtsklachten, lichaamsslapte of refluxklachten • Hoger bed, dus voor de meesten prettiger met in en uit bed stappen • Aangenaam ‘slaapklimaat’: zowel de boxspring als matrassen ventileren goed tot erg goed • Design is af te stemmen op persoonlijke wensen en het interieur • Zeer lange levensduur Dat zijn allemaal goede redenen. Het is niet voor niets dat het gros van de mensen allang zijn overgestapt op slapen op een boxspring. Maar welke aandachtspunten zijn er voorafgaand aan een boxspring kopen t.o.v. een traditioneel bed en zijn er oplossingen voor? • Lastiger schoon te krijgen en houden. Vlekken verwijder je minder gemakkelijk en ook stof en bacteriën hechten sneller. Dit is vooral een aandachtspunt als er sprake is van (huisstofmijt)allergie • Soms te veel verend vermogen, waardoor keren en draaien in bed onhandig is of tot irritatie leidt • Een boxspring neemt meer ruimte in, oogt massiever. In kleine slaapkamers soms too much • Bepaalde onderdelen van een boxspring passen soms lastiger of haast niet door een trapgat

Het zijn geen enorm overdonderende dingen en daarom ook geen keiharde nadelen. Echter dus wel dingen om bij stil te staan. Oplossingen zijn er zeker. Er zijn bijvoorbeeld kunststof stofferingen mogelijk voor makkelijker onderhoud en tegen allergieklachten. In geval van veel veren kan dit opgelost worden door een matras te nemen dat juist niet (erg) veert, zoals een traagschuim matras of latex. Ook de topper kan hier op eenzelfde wijze aan bijdragen. Wat betreft het trapgat: leveranciers van boxsprings hebben zoveel ervaring met het verplaatsen van de onderdelen, dat er vrijwel altijd wel een mouw aan te passen is. Als u of je twijfelt hierover, neem dan even contact op met onze klantenservice voor overleg.

Welke soorten boxsprings zijn er?

Ben je op zoek naar de beste boxspring in de uitverkoop? Ons streven is om een mooie, kwalitatieve boxspring haalbaar betaalbaar te maken voor (nagenoeg) iedereen. Er zijn diverse soorten boxsprings om uit te kiezen. De vlakke boxspring is de meest verkochte boxspring. Een elektrische boxspring is ideaal voor mensen die graag wat meer comfort willen of lichamelijk bepaalde ondersteuning nodig hebben om in en uit bed te komen. De Scandinavische boxspring straalt een en al luxe uit en de boxspring met opbergruimte heeft lekker veel ruimte om spullen onzichtbaar op te ruimen.

Vlakke boxspring

Dankzij het optimale comfort en de goede ondersteuning die de matrassen bieden worden vlakke boxsprings vaak gebruikt in slaapkamers bij mensen thuis. Door het meerdere lagen systeem ontstaat er een optimale ventilatie. Het robuuste frame waarop de matras geplaatst is gaat vele jaren mee, waardoor een boxspring ook nog eens een duurzame aankoop is. Niet gek daarom dat een hotelbed of boxspring vaak terug te vinden is in hotels of een bed and breakfast.

Elektrische boxspring

Voor wie van extra comfort houdt of lichamelijk extra ondersteuning nodig heeft, is de elektrische boxspring uitermate goed geschikt. Het hoofd- en voeteneinde zijn met slechts een druk op een knop automatisch in hoogte en positie verstelbaar, waardoor het lichaam zich in een prettige of zelfs nodige houding bevindt.

Vlakke of elektrische boxspring?

Is voor u of jou een elektrische boxspring niet (medisch) noodzakelijk, maar wél interessant? Dan kan de keuze maken soms lastig zijn. Zeker omdat een elektrische boxspring net weer meer kost dan een vlakke boxspring, dus hoe weeg je nou de opties vlakke en elektrische boxspring af?

Ons advies is om: • Zonder lichamelijke noodzaak eerst de basis zonder terughoudendheid te kiezen. • Uw lichamelijke noodzaak een gewicht toe te kennen. • Uw activiteiten in bed mee te wegen.

Bovenstaande wil zeggen dat wij als slaapexperts vinden dat eerst en altijd de boxspring, de matrassen en topper optimaal bij uw of jouw behoefte moeten passen. Dit zorgt immers voor de meest optimale slaapervaring en voor de beste nachtrust. Dit laatste maakt elke dag weer een enorm verschil in het dagelijks leven! Dat gaat niet enkel over wel of geen pijnklachten hebben van het bed waar je/u op slaapt, maar ook over uitgerust zijn en de positieve gevolgen daarvan op uw/je humeur, denkvermogen, concentratie en productiviteit gedurende de dag.

Als de basis goed zit en er is budgettair nog ruimte voor extra luxe, dan kan een elektrische boxspring overwogen worden en welke variant. Wie weet is boxspring leasehttps://lease.dekbed-discounter.nl/boxsprings/ ook nog een optie om extra opties die je/u toch echt graag wilt haalbaar te maken.

Is een elektrische boxspring lichamelijk niet noodzakelijk? Bedenk dan wat voor activiteiten u/je wel of niet in bed doet. Iemand die nagenoeg altijd gelijk gaat slapen, geeft eerder voor niets meer geld uit aan een elektrische boxspring dan iemand die regelmatig tot vrijwel elke avond nog wel op bed breit/naait, een boek leest, werkt of een film kijkt voor het slapengaan.

Als er veel praktisch nut is voor een elektrische boxspring en het budget is groot genoeg, go for it! Zo niet, koop dan van het volledige budget een kwalitatieve, vlakke boxspring die op en top in jouw/uw slaapbehoeften voorziet.

Boxspring met opbergruimte

Waarom zou je niet enthousiast worden van een boxspring met opbergruimte? Het is én gewoon een boxspring waarop je/u heerlijk slaapt, met echter ook nog eens een berg ruimte om onzichtbaar allerlei spullen in te doen. Zo is het allemaal netjes uit zicht en niemand die het nog ziet, u of jij zelf dus ook niet. Het is enorm handig in bijvoorbeeld een studentenwoning of een wat kleiner appartement. Bij de ene 2-persoons boxspring met opbergruimte opent deze per bedhelft, bij de andere in het geheel. Bij een 1-persoons variant kan dit ook of zijwaarts in de lengte zijn, of vanaf de achterkant in de breedte omhoog.

Meest gezochte maten boxsprings

Er zijn natuurlijk diverse maten boxsprings, zowel voor één als twee personen. De meest gezochte maten:

- Boxspring 180x200 cm (tweepersoonsbed)

Een boxspring 180x200 cm is samen met die van 160 cm breed een gemiddelde maat die in de meeste master slaapkamers goed zal passen zonder dat alle ruimte meteen ingenomen wordt. Natuurlijk hangt het af van het totale oppervlak van een woning en van de rest van de inrichting, maar de richtlijn is wel dat deze twee maten vrijwel altijd goed geschikt zijn voor de gemiddelde slaapkamer. Uiteraard heeft een boxspring 180x200 cm meer slaapruimte per persoon dan een met 160 cm breedte. Wil je of wilt u liever nog breder? Dat kan zeker ook: 200x200 cm of met iets meer lengte, 200x210 cm. Daar hebben we ook lits-jumeaux of lits-jumeaux XL dekbedden en dekbedovertrekken bij (lits-jumeaux XL). Voor wie een extra groot dekbed het lekkerst vindt of door de slaapgewoonten van een partner anders de halve nacht zijn/haar dekbed kwijt is.

Een boxspring kiezen/samenstellen

Als we veel mogelijkheden hebben, verliezen we ook sneller overzicht. Keuzestress ligt op de loer. Deze blog over waar je/u op moet letten bij het kopen van een boxspring kan allicht al een helpende hand bieden. Daarnaast kunnen wij er hieronder natuurlijk ook informerend meer over zeggen.

Het juiste matras

Een matras is een persoonsgebonden keuze. Als u of je samen met iemand een boxspring koopt, is het dus zeker niet gebruikelijk om of automatisch zo dat de matrassen hetzelfde zijn. Welk matras de beste keuze is, hangt af van vooral lichaamsgewicht en slaaphouding. Naast die graadmeters zijn er ook gewoon nog veel details mogelijk als het aankomt op (extra) comfort. Het juiste matras kiezen is dus ook niet zomaar eenvoudig, maar zal over het algemeen goed lukken. Zeker als er eventueel een paar geprobeerd worden in een showroom, maar ook kunt u of kun je lang genoeg proefslapen om te ontdekken of de juiste afwegingen zijn gemaakt.

Topper of topdekmatras

Op een gestoffeerd matras komt altijd nog een topper. Dit maakt het bed nog eens wat hoger en bovendien voegt dit extra comfort toe. Ook kan het echter ieders slaapplek nóg verder personaliseren en/of bepaalde zaken van het matras nuanceren. Iemand die bijvoorbeeld een stevig matras nodig heeft voor de juiste lichaamsondersteuning, hoeft dit nog niet als vanzelfsprekend ook lekker te vinden liggen. Een wat zachtere topper kan dan zorgen dat het harde van het matras wat genuanceerd wordt en zo ligt het toch ook prettig naar behoefte.

Hoofdbord, voetbord en poten van de boxspring

Uiteraard zijn het hoofd-, voetbord en de poten puur een esthetische keuze. Het heeft geen invloed op de slaapervaring. Bij een vlakke boxspring kan het hoofdbord echter nog wel uitmaken voor als je hier soms tegenaan wil zitten/leunen om overeind te kunnen zitten. Een voetbord is er niet altijd. Als de slaapkamer minder ruim is, kan het een goed idee zijn om geen opstaand voetbord te hebben. Dit oogt ruimtelijker en rustiger. Als iemand echter vaak naar onderen schuift tijdens het slapen, is een voetbord wel weer extra handig. De poten zijn slechts details, maar maken soms toch juist een verschil in uitstraling of stijl. Houd er bij de keuze voor het hoofdbord dus ook rekening mee dat deze thuis door het trapgat moet passen.

Kleur en stoffering van de boxspring

Ook dit is persoonlijke smaak en visueel van invloed, verder niet. We willen vooral aandacht geven aan het feit dat een boxspring een grote investering is en bedoeld is om lang mee te gaan. Tot dus wel 25 jaar. Afhankelijk van de kwaliteit van de boxspring hebben we het dus over in ieder geval vijf jaar, maar vaak zeker 10, 20 of meer jaar. Dat betekent dat het goed is om vooral bij de keuze voor de kleur hier rekening mee te houden. Beter een genuanceerde kleur die met accessoires op te leuken is en te stylen is, dan andersom. Ook de stoffering is belangrijk: wat is voor u of jou het beste qua look, onderhoud, schoonmaak en mogelijke allergie? Bij vragen staat onze klantenservice klaar om deze te beantwoorden.

Kees
Kan ik je helpen?