Standaard Hoeslaken

Standaard hoeslakens kopen? Katoenen en jersey hoeslakens. Zwart, wit en diverse kleuren. Standaard hoeslakens met 100% pasgarantie kopen.
Artikelgroep
Materiaal
Breedte
Lengte
Kleur
Eigenschappen
Prijs
Min: €0 Max: €45

Het standaard hoeslaken vormt in de meeste gevallen een goede keuze. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende materialen en zijn de hoeslakens beschikbaar voor verschillende soorten matrassen. Heb je bijvoorbeeld een topper matras en zoek je een jersey hoeslaken? Je bestelt online net zo gemakkelijk een katoenen hoeslaken of een model voor een split topper. We zorgen er met een uitgebreid assortiment aan standaard hoeslakens af dat je voordelig een wit, zwart of een hoeslaken in een andere kleur kunt bestellen.

Materiaal van het hoeslaken

Je hebt de keuze uit twee verschillende materialen voor het standaard hoeslaken. Maak je gebruik van een jersey hoeslaken? We kennen dit ook wel als badstof, het is wat elastischer dan de producten van katoen. Je kunt de beide hoeslakens online met elkaar vergelijken. De verschillende afmetingen van de standaard hoeslakens garanderen je dat ze goed om het matras passen. We bieden je 100% pasgarantie, zodat je zeker weet dat je goed gebruik kunt maken van de standaard hoeslakens die je online kunt bestellen.

Andere hoeslakens

Het standaard hoeslaken vormt een goede keuze wanneer je geen specifieke wensen hebt. Heb je een regulier matras? Je kunt daar het standaard hoeslaken voor bestellen. Uiteraard heb je de keuze uit een aantal verschillende kleuren. De witte en zwarte hoeslakens zijn volledig neutraal, daarnaast heb je binnen jersey en katoen de keuze uit bijvoorbeeld bruin, rood, blauw, roze en paars. We zorgen er met de verschillende kleuren voor dat je het standaard hoeslaken dat je bestelt netjes kunt afstemmen op de kleur van je dekbedovertrek of wellicht die van de accessoires die je in de slaapkamer hebt staan.

Waar je voorkeur ook naar uitgaat, wij maken het je online graag zo gemakkelijk mogelijk om het standaard hoeslaken te kopen dat je nodig hebt. Het is voldoende om online een keuze te maken uit de hoeslakens die er beschikbaar zijn. Dankzij de 1 + 1 Duopacks kun je daar bovendien op een heel voordelige manier gebruik van maken. Je betaalt een lage prijs voor de standaard hoeslakens van goede kwaliteit. Bekijk de verschillende materialen en kleuren.

Uiteraard kun je naast het standaard hoeslaken ook nog een aantal andere varianten bestellen. Zoek je specifiek naar een hoeslaken voor je topper, voor een split topper of ben je op zoek naar een molton? Je kunt de hoeslakens online kopen, wij zorgen voor een vlotte bezorging op jouw adres.

Online standaard hoeslaken kopen

Je betaalt een scherpe prijs voor het standaard hoeslaken dat je online kunt kopen. Blader door de verschillende materialen en kleuren en kies voor het hoeslaken dat je graag wilt bestellen. Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag, zodat je het hoeslaken zo snel mogelijk in huis hebt. Bekijk daarnaast ook de dekbedden, de lakens en het andere bedtextiel dat je meteen mee kunt bestellen.

Sorteer op:
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
Pagina 1 van 9
1 2 3 4 5 9