Boxkussen

Boxkussens zijn door hun box-vorm wat hoger dan bijvoorbeeld een normaal punt kussen. De hoogte maakt boxkussens ideaal voor zijslapers. Daarnaast behoudt een boxkussen langer zijn vorm.
Artikelgroep
Materiaal
Kleur
Soort
Eigenschappen
Prijs
Min: €0 Max: €100

Een boxkussen is gevormd als een box en zorgt daarmee voor een fijne ondersteuning van het hoofd. Een boxkussen is dus een echte musthave voor alle bezitters van een boxspring. De hoofdkussens zijn hoger dan de puntkussens, waardoor ze bijvoorbeeld goed geschikt zijn voor zijslapers. Het kussen met een box heeft een opstaande rand om het kussen heen. Dit leidt ertoe dat de vorm beter behouden blijft, waardoor je daar langere tijd gebruik van kunt maken. Uiteraard kun je online een boxkussen kopen, we zorgen er met het brede aanbod voor dat je daar op je gemak uit kunt kiezen.

Vulling van het kussen

Voor de vulling van het boxkussen heb je de keuze uit een aantal verschillende materialen. Het is met betrekking tot het kussen dat je wilt gebruiken bijvoorbeeld een goed idee om eens te kijken naar traagschuim of synthetische hoofdkussens. Zoek je vooral naar een voordelig kussen dat beschikt over een aantal prettige functionele eigenschappen? De synthetische materialen zijn daar goed voor geschikt. Traagschuim heeft aan de andere kant een heel ander karakter, dit kussen is wat harder en zorgt daarmee voor een meer stevige ondersteuning van het hoofd. Op zoek naar een boxkussen en wil je graag gebruik maken van wol of van dons? Houd er rekening mee dat dit de meer lichte en luchtige materialen zijn, waardoor de kussens van deze materialen doorgaans wat gemakkelijker inzakken. Dat is prettig wanneer je een rugslaper of een buikslaper bent. Het is op die manier goed mogelijk om het type kussen af te stemmen op de manier waarop je slaapt. Gebruik je nu een boxkussen waar je altijd tevreden over bent geweest? Je kunt dan online een nieuw exemplaar bestellen, zodat je weer jaren vooruit kunt.

Andere type kussens

Naas het boxkussen en het boxkussen voor baby’s heb je uiteraard de keuze uit een aantal andere varianten. Het is bijvoorbeeld de moeite waard om het standaard kussen eens te bekijken. Dit kussen is voor een groot aantal mensen geschikt, het vormt een populaire keuze. Dankzij de verschillende varianten zijn er kussens beschikbaar voor buikslapers, zijslapers en rugslapers. Naast het standaard kussen en het boxkussen kun je tevens gebruik maken van een speciaal ergonomisch kussen. Dat zorgt ervoor dat je de optimale ondersteuning krijgt voor je hoofd en je nek, zodat je een goede houding aan kunt nemen in bed. Voor het boxkussen of een ander type kussen op zoek naar een bijbehorende kussensloop? Ook die kun je eenvoudig online bestellen.

Online boxkussen kopen

Wil je een boxkussen kopen voor je baby of voor jezelf? Je hebt de keuze uit verschillende varianten. We zorgen online voor een breed assortiment, zodat je het type vulling en het type kussen op je gemak uit kunt zoeken. Weet je al goed waar je naar zoekt en vind je het vooral van belang om daar niet teveel voor te betalen? Je kunt online een goedkoop boxkussen kopen of juist zoeken naar de meer luxe materialen en uitgebreide functionele eigenschappen. Aan de hand daarvan kun je online het kussen van je keuze bestellen. Koop je online een boxkussen of een ander model? Wij gaan er meteen mee aan de slag, zodat je het kussen zo snel mogelijk in huis hebt.

Sorteer op:
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
Pagina 1 van 2
1 2