Boxspring kopen? 2-persoons boxsprings vanaf €399,99 EN veel maten zijn nu tijdelijk ook nog dezelfde prijs! Kies DE perfecte boxspring voor de laagste prijs!

Voor een zachte prijs droom je iedere nacht heerlijk weg op onze boxsprings. Als je op een nieuw matras gaat slapen moet je lichaam altijd even wennen. Het is aanbevolen om een nieuw matras 3 tot 4 weken uit te proberen voordat je bepaalt of het matras voldoet aan jouw persoonlijke wensen. Wij bieden daarom maar liefst 100 nachten proefslapen aan. Bevalt hij toch niet, komen wij hem kosteloos afhalen!

Boxsprings

Een goed bed is essentieel om de dag gezond en uitgerust te kunnen starten. Bij ons heb je de keuze om een hoge kwaliteits boxspring te kopen.

De boxspring zorgt voor een heerlijk comfortabel bed dat bovendien een prachtige uitstraling heeft. Er is sprake van meerdere lagen matrassen die er samen voor zorgen dat je heerlijk ontspannen in slaap kunt vallen. Ben je specifiek op zoek naar een elektrische boxspring aanbieding of wellicht een 1 persoons boxspring in de maat 140 x 200cm? Het is de traditionele twijfelaar, waarmee je een ruimer bed koopt waar je ook prima met twee personen in kunt slapen. Je kunt gewoon online een goedkope boxspring kopen, waarmee we er graag voor zorgen dat je een zo scherp mogelijke prijs betaalt. Uiteraard kunnen we je op voorhand meer vertellen over de beste boxspring en kun je rekenen op een snelle bezorging op jouw adres.

Elektrische boxspring

De elektrische boxspring zonder matras biedt voor veel mensen op dit moment het beste wat er te krijgen is. Waar dat mee te maken hebt? Je kunt rekenen op comfort op meerdere niveaus. De bedden zorgen er in eerste instantie voor dat je ontspannen in slaap kunt vallen. Het bed bestaat uit een matrasbodem, een matras voor het comfort en een topmatras waar je uiteindelijk op slaapt. Die combinatie van drie matrassen zorgt voor een uitgebreid comfort en helpt je lichaam bovendien de ondersteuning te bieden die het nodig heeft.

Een elektrische boxspring in de outlet heeft echter meer te bieden. Dit type bed maakt het eenvoudig om de verschillende delen te verstellen. Wil je graag met je hoofd omhoog en benen omhoog genieten van een goede film of je favoriete programma? De beide delen van de 2-persoons luxe boxspring zijn onafhankelijk van elkaar te verstellen, zodat je beiden je eigen ideale houding aan kunt nemen. In sommige gevallen kun je zelfs draadloos zorgen voor het instellen van je bed, gewoon op basis van een bluetootd-verbinding. Op die manier is de boxspring z’n tijd ver vooruit en kun je rekenen op het beste dat comfort op dit moment te bieden heeft.

Boxspring 140 x 200 in diverse kleuren

Met betrekking tot de maat van de goedkope boxspring is het verstandig om goed te kijken naar wat je nu eventueel hebt staan of hoe je er gebruik van wilt maken. Een regulier 1-persoons bed meet 80 - 90cm aan breedte. Wil je een volledig 2-persoons bed kopen? Zorg er dan dus voor dat deze 160cm of 180cm aan breedte meet. Het 200cm brede bed is de ware kingsize onder de boxspring bedden. Je kunt aan de andere kant echter ook gebruik maken van een smaller model. Het gaat dan om de boxspring die 140 x 200cm meet of zelfs een boxspring 120x200. Dit bed is stukken ruimer dan een 1-persoons bed. Het is de twijfelaar waar je ook regelmatig met z’n tweeën in kunt slapen zonder elkaar in de weg te liggen.

Uiteraard heb je binnen de goedkope boxsprings in de aanbieding de keuze uit diverse kleuren. Zoek je bijvoorbeeld een witte boxspring, grijze boxspring of zwarte boxspring? Daarnaast kun je een boxspring in taupe of bruin kopen. 

De beste boxsprings goedkoop kopen

Een goede boxspring hoeft niet duur te zijn: De beste boxsprings bestel je goedkoop bij dekbed-discounter.nl. Wil je een boxspring aanbieding online kopen en heb je bijvoorbeeld een voorkeur voor de elektrische modellen die je eenvoudig kunt verstellen? Wij kunnen je uitstekend meer vertellen over onze boxspring outlet en garanderen je bovendien dat je daarvoor een zo scherp mogelijke prijs betaalt. Bijkomend voordeel? We kunnen de boxspring zonder matras snel bij je leveren. Het betekent dat jij binnen een aantal weken slaapt op een heerlijke boxspring of een boxspring die verstelbaar is. Het bed biedt je het maximale comfort en zorgt voor een mooie uitstraling in de slaapkamer.

Waar vind ik de beste Boxspring Deal?

Bij Dekbed-Discounter natuurlijk. Niet, omdat we Dekbed-Discounter zijn, maar omdat we scherp kunnen inkopen bij onze leverancier. Onze kwaliteit staat bekend om de beste kwaliteit tegen betaalbare prijzen en omdat we in nauw contact met onze leveranciers staan kunnen we je nieuwe boxspring supersnel leveren. Onze premium modellen boxsprings worden uitsluitend uitgerust met pocketveren in zowel het matras als in de box. Het voordeel van pocketveren ten opzichte van bonell veren is dat de stugheid van de veren langer gegarandeerd blijft waardoor de levensduur langer is en je dus gedurende langere tijd van een betere nachtrust kunt genieten. Wij hebben de beste boxspring deals online voor je verzameld op basis van de laagste prijzen die er te vinden zijn op internet. Je hoeft dus niet meer naar de boxspring winkel. Het is mogelijk om je gewenste boxspring in een keer af te betalen, maar het is ook mogelijk om dit in termijnen te betalen. 

Waar moet ik op letten bij Boxspring Deals?

Er zijn genoeg boxspring deals te vinden op het internet. Wat onze boxspring deals anders maakt dan de boxspring deals die je online kunt vinden is dat wij onze boxsprings inkopen in Duitsland en daardoor een goede kwaliteit kunnen garanderen. We bieden hiermee de garantie dat we voor je aan de slag gaan wanneer je niet tevreden bent en we stoppen pas als je 100% tevreden bent.Boxsprings vind je bij Dekbed-Discounter, de grootste webwinkel in beddengoed van de Benelux. Wij bieden de scherpste prijs voor al jouw boxsprings, bedden, dekbedovertrekken, hoeslakens, en al jouw andere beddengoed en meubels.

Wij hebben een groot assortiment boxsprings van hotelkwaliteit. Kies je favoriete kleur boxspring, zodat je je slaapkamer extra sfeer kunt geven.