Boxspring

 

Boxspring lease & koop

 Boxspring LeaseBoxspring Kopen
Nieuw Bed?Ja, 100% nieuwJa, 100% nieuw
Levertijd4-6 weken (handgemaakt)2-4 weken
Achteraf betalenVast laag maandbedrag14 dagen via Afterpay
Service5 jaar + 100% slaapgarantie2 jaar garantie
PrijsVanaf €29.95 p/mVanaf €399 - € 3999
KwaliteitAlleen 4 & 5 sterrenBudget tot 5 sterren
Meer weten?Boxspring LeasenBoxspring Kopen
 

Boxsprings

Een goed bed is essentieel om de dag gezond en uitgerust te kunnen starten. Bij ons heb je de keuze om een hoge kwaliteits boxspring te kopen of een luxe boxspring te leasen en geniet van ultiem slaapcomfort voor een vast laag bedrag per maand.

De boxspring zorgt voor een heerlijk comfortabel bed dat bovendien een prachtige uitstraling heeft. Er is sprake van meerdere lagen matrassen die er samen voor zorgen dat je heerlijk ontspannen in slaap kunt vallen. Ben je specifiek op zoek naar een elektrische boxspring aanbieding of wellicht een 1 persoons boxspring in de maat 140 x 200cm? Het is de traditionele twijfelaar, waarmee je een ruimer bed koopt waar je ook prima met twee personen in kunt slapen. Je kunt gewoon online een goedkope boxspring kopen, waarmee we er graag voor zorgen dat je een zo scherp mogelijke prijs betaalt. Uiteraard kunnen we je op voorhand meer vertellen over de beste boxspring en kun je rekenen op een snelle bezorging op jouw adres.

Elektrische boxspring

De elektrische boxspring zonder matras biedt voor veel mensen op dit moment het beste wat er te krijgen is. Waar dat mee te maken hebt? Je kunt rekenen op comfort op meerdere niveaus. De bedden zorgen er in eerste instantie voor dat je ontspannen in slaap kunt vallen. Het bed bestaat uit een matrasbodem, een matras voor het comfort en een topmatras waar je uiteindelijk op slaapt. Die combinatie van drie matrassen zorgt voor een uitgebreid comfort en helpt je lichaam bovendien de ondersteuning te bieden die het nodig heeft.

Een elektrische boxspring in de outlet heeft echter meer te bieden. Dit type bed maakt het eenvoudig om de verschillende delen te verstellen. Wil je graag met je hoofd omhoog en benen omhoog genieten van een goede film of je favoriete programma? De beide delen van de 2-persoons luxe boxspring zijn onafhankelijk van elkaar te verstellen, zodat je beiden je eigen ideale houding aan kunt nemen. In sommige gevallen kun je zelfs draadloos zorgen voor het instellen van je bed, gewoon op basis van een bluetootd-verbinding. Op die manier is de boxspring z’n tijd ver vooruit en kun je rekenen op het beste dat comfort op dit moment te bieden heeft.

Boxspring 140 x 200 in diverse kleuren

Met betrekking tot de maat van de goedkope boxspring is het verstandig om goed te kijken naar wat je nu eventueel hebt staan of hoe je er gebruik van wilt maken. Een regulier 1-persoons bed meet 80 - 90cm aan breedte. Wil je een volledig 2-persoons bed kopen? Zorg er dan dus voor dat deze 160cm of 180cm aan breedte meet. Het 200cm brede bed is de ware kingsize onder de boxsprings. Je kunt aan de andere kant echter ook gebruik maken van een smaller model. Het gaat dan om de boxspring die 140 x 200cm meet of zelfs een boxspring 120x200. Dit bed is stukken ruimer dan een 1-persoons bed. Het is de twijfelaar waar je ook regelmatig met z’n tweeën in kunt slapen zonder elkaar in de weg te liggen.

Uiteraard heb je binnen de goedkope boxsprings in de aanbieding de keuze uit diverse kleuren. Zoek je bijvoorbeeld een witte boxspring, grijze boxspring of zwarte boxspring? Daarnaast kun je een boxspring in taupe of bruin kopen. 

De beste boxsprings goedkoop kopen

Een goede boxspring hoeft niet duur te zijn: De beste boxsprings bestel je goedkoop bij dekbed-discounter.nl. Wil je een boxspring aanbieding kopen en heb je bijvoorbeeld een voorkeur voor de elektrische modellen die je eenvoudig kunt verstellen? Wij kunnen je uitstekend meer vertellen over onze boxspring outlet en garanderen je bovendien dat je daarvoor een zo scherp mogelijke prijs betaalt. Bijkomend voordeel? We kunnen de boxspring zonder matras snel bij je leveren. Het betekent dat jij binnen een aantal weken slaapt op een heerlijke boxspring of een boxspring die verstelbaar is. Het bed biedt je het maximale comfort en zorgt voor een mooie uitstraling in de slaapkamer.