Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Elektrische boxsprings

Onze elektrische boxsprings kopen? De ideale keuze voor het optimale comfort, dankzij een bed dat je automatisch kunt verstellen. Bijvoorbeeld om ’s avonds nog even wat te lezen of televisie te kijken. En om ’s morgens te genieten van een ontbijt op bed, waarna je klaar bent voor een heerlijke dag.

Je hebt de keuze uit een breed aanbod met verschillende modellen. Waarop je beter kunt slapen dankzij de elektrische afstellingen en de verschillende maten die er beschikbaar zijn. Voor een groot 2 persoons bed of een twijfelaar, waarmee je kiest voor een meer compact model. En ben je specifiek op zoek naar een goedkope elektrische boxspring of wellicht naar een model in een moderne of een meer klassieke stijl? We helpen je online graag inspiratie op te doen, waarmee je zorgt voor het luxe bed uit de hotels waar je graag van droomt.

Bekijk alle boxsprings

Groot aanbod elektrische boxsprings

Dankzij ons grote aanbod elektrische boxsprings heb je de keuze uit een breed assortiment met verschillende modellen. Beschikbaar in verschillende maten en op basis van de ondersteuning die je zoekt. Bijvoorbeeld met pocketveren voor een harder of juist een zachter matras. Op die manier kies je voor een steviger bed of een meer comfortabel geheel, waarop je ontspannen in slaap valt.

Binnen het brede assortiment kies je eenvoudig voor onze goedkope elektrische boxsprings, net als voor de meer luxe modellen voor het ideale slaapcomfort. Wij helpen je daar graag een goede keuze uit te maken, zowel wanneer je zoekt naar een 1 persoons bed als een 2 persoons bed. Op die manier kun je er vanuit gaan dat je slaapt in een heerlijk bed, dat je ’s avonds en ’s morgens elektrisch kunt verstellen om daarin lekker wakker te worden of nog even te ontspannen.

Beter slapen met een elektrische boxspring

Door de boxspring elektrisch uit te voeren is de kans groot dat je daarop beter zal slapen. Je zorgt er met de verstelling namelijk eenvoudig voor dat je lichaam de juiste ondersteuning krijgt. De boxspring is elektrisch verstelbaar en maakt het daarmee gemakkelijk om bijvoorbeeld het hoofdeinde of het voeteneinde een klein stukje omhoog te zetten. Of om een betere ondersteuning voor je hele lichaam te realiseren, zodat je daar goed op zal slapen en je de volgende morgen fris zal ontwaken.

Elektrische boxspring 160x200 en andere maten

De elektrische boxsprings zijn er in een aantal verschillende maten. Zoek je naar een 180x200 elektrische boxspring? Dat is een grote keuze voor een 2 persoons bed, groter dan het gemiddelde in Nederland. Terwijl je met 140x200 juist kiest voor een kleiner model dan de gebruikelijke 160x200. Met het kleinere formaat kies je voor een twijfelaar, zodat je de boxspring alleen kunt gebruiken en je daar ook af en toe samen in kunt slapen. Een goed alternatief voor de daadwerkelijke 1 persoons boxsprings, die ook beschikbaar zijn met de mogelijkheid om die elektrisch te verstellen.

Elektrische boxsprings kopen

Een van de elektrische boxsprings kopen en daarvoor op zoek naar een uitgebreid online assortiment? Wij helpen je graag op weg met de goedkope modellen bij ons uit het assortiment. Direct online verkrijgbaar, zodat je kunt rekenen op een fijn slaapcomfort voor een zo laag mogelijke prijs. Bestel jouw boxspring elektrisch verstelbaar, zodat je daarmee een uitstekende keuze maakt voor bij jou in de slaapkamer. Om ’s morgens ontspannen te genieten van een ontbijtje op bed of ’s avonds nog even te lezen en wat TV te kijken.

Kees
Kan ik je helpen?