Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Eenpersoons boxspring

Een tweepersoons boxspring bestaat meestal uit twee aparte boxen en matrassen. Dit betekent dat wanneer je ze uit elkaar schuift je twee eenpersoons boxsprings overhoud. Voor hotels is deze flexibiliteit natuurlijk ideaal, maar ook thuis kan het uitkomst zijn. De matrastopper die word meegeleverd is vaak een 2-persoons oplegmatras. Dit om de twee afzonderlijke matrassen met elkaar te verbinden, zodat je lekker knus tegen elkaar kunt aankruipen. 

Tweepersoons boxspring

Een eenpersoons boxspring is meestal 90x200 cm. Wanneer je een 2 persoons boxspring van 140x200 aanschaft dan ontvang je meestal twee separate boxspring onderstellen van 70x200. Hetzelfde geld wanneer je een boxspring van 160x200 koopt. Je ontvangt dan namelijk twee afzonderlijke boxen van 80x200 cm. Je kunt een tweepersoons boxspring dan ook als twee 1 persoons boxsprings gebruiken. Het enige nadeel van dit voordeel is dat het hoofdbord dan niet meer past.

Boxspring zonder hoofdbord

Wanneer je een tweepersoons boxspring koopt met het idee om deze later te gebruiken als een eenpersoons boxspring dan kun je bedrogen uitkomen wanneer blijkt dat het hoofdbord niet in tweeën kan worden gedeeld. Wanneer je dus van plan bent om een tweepersoons boxspring later als een eenpersoons boxspring te gebruiken dan is het verstandiger om vooraf te bepalen dat je een boxspring zonder hoofdbord koopt.

Wat is een boxspring?

Een boxspring bestaat gewoonlijk uit een box al dan wel of niet geveerd. Met daarbovenop een matras met bonell of pocket veren. En als kers op de taart een topmatras van rond de 10 cm dik. De dikte van een gemiddelde boxspring is 65 cm. Naast het matras kan de box ook pocketvering of bonellvering bevatten.

Wat kost een boxspring?

Er zijn al boxsprings te koop vanaf 399,- euro. In plaats van in 1x veel geld neer te leggen voor een boxspring kun je ook kiezen voor ons unieke leaseconcept. Je betaalt dan maandelijks een klein bedrag en in ruil daarvoor ontvang je een luxe hotel boxspring ter waarde van 2500,- euro.

Kees
Kan ik je helpen?