Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Boxspring 180x220

Lekker de ruimte hebben in bed wie wil dit nou niet. Daarom hebben we extra ruime boxsprings van 180x220 in ons assortiment. De extra ruimte is vooral prettig wanneer je lang bent. Ben je dus opzoek naar een boxspring voor lange mensen? Zoek dan niet verder, maar bekijk ons complete assortiment en bestel direct online.

Afmetingen boxsprings

Eenpersoons boxspring      90 cm × 200 cm

Tweepersoons boxspring  140 cm × 200 cm

Queen size boxspring        160 cm × 200 cm

King size boxspring            180 cm × 200 cm

Super King size boxspring 190 cm × 200 cm

Queen size boxspring

Een queen size boxspring is een ruime tweepersoons boxspring van 160x200 waar je comfortabel met z’n tweeën in kunt slapen. Dit formaat boxspring word het meest verkocht in Nederland. In de meeste hotels vind je queen size boxsprings. Mocht een queen size boxspring niet aan je wensen voldoen dan heb je altijd nog de mogelijkheid om up te graden naar een kingsize boxspring.

Kingsize boxspring

Kingsize boxsprings de naam zegt het al je voelt je er de koning te rijk in. Ruim qua breedte echter let op dat wanneer je lang bent je niets hebt aan een kingsize boxspring. Je zult dan voor een 180x220 boxspring moeten kiezen. Naast een boxspring van 180 breed hebben we ook de mogelijkheid om te kiezen voor een boxspring van 200 cm breed. Deze maat boxspring is zo royaal dat er geen benaming voor is.

Boxspring Bodem

Je hebt de keuze uit verschillende soorten boxspring bodems die elk zijn unieke eigenschappen hebben. Kies je voor de geveerde box met bonell vering of juist voor de boxspring box met pocket vering? Welke je ook kies, in combinatie met het bijbehorende luxe matras en topper matras slaap je als een roosje.

Fabrieks boxspring

Rechtstreeks kopen bij een fabriek of leverancier is natuurlijk het voordeligst dat weten we allemaal wel, maar wat als je problemen krijgt met je boxspring hoe zit het dan met de garantie? Je kunt niet zomaar even de fabriek opbellen met je klacht. Daarom bieden we bij Dekbed-Discounter fabrieks boxsprings aan tegen retail prijzen, inclusief de service die je van ons mag verwachten.

Kees
Kan ik je helpen?