Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Boxspring leasen

 

Wat is lease?

Een leaseovereenkomst is meestal een schriftelijke overeenkomst tussen een eigenaar van (grond, gebouw, voertuig of andere roerende zaken.) En een persoon of bedrijf die de woning, auto of bed (boxspring) tegen een vooraf bepaalde periode van reeks betalingen mag gebruiken.

De eigenaar staat bekend als verhuurder en de persoon die het gebruikt is de huurder.

Sommige leasecontracten zijn van korte duur en het is niet de bedoeling het eigendom over te dragen in ruil voor de huurbetalingen. Twee voorbeelden van dit type huurovereenkomst zijn de huurovereenkomst van een appartement met één slaapkamer voor een periode van 12 maanden en huurbetalingen van 1.200 Euro per maand, en de huur van een nieuwe boxspring voor 24 maanden met betalingen van 30 Euro per maand.

Andere huurovereenkomsten kunnen voor langere periodes zijn en het eigendom zal aan het einde van de overeenkomst tegen een kleine extra betaling worden overgedragen aan de huurder. Een voorbeeld is lease waarbij 40 maandelijkse betalingen van 500 Euro per maand voor een machine nodig zijn. Aan het einde van de leaseperiode (na de 40ste betaling) kan de huurder eigenaar worden van de machine voor een extra betaling van 500 Euro.

Kees
Kan ik je helpen?