Enkel Dekbed

Een enkel dekbed is een goede keuze wanneer je het snel warm hebt of voor in de zomer. Door de enkele laag is dit dekbed minder warm dan bijvoorbeeld een all-season of een 4-seizoenen dekbed.
Maat
Materiaal
Breedte
Lengte
Soort
Eigenschappen
Prijs
Min: €0 Max: €350

Een enkel dekbed is geschikt voor een 1-persoons bed of op een 2-persoons bed waar jullie graag beiden gebruik willen maken van een eigen dekbed. Voorkomen dat de ander het dekbed van je afneemt in je slaap of er op een 1-persoons bed voor zorgen dat je daar heerlijk op in slaap kunt vallen? Het enkel dekbed vormt dan een uitstekende keuze. Een dekbed voor een enkel bed heeft precies het juiste formaat en is uiteraard beschikbaar in verschillende materialen. Je kunt de materialen online met elkaar vergelijken, daarnaast is het een goed idee om naast het enkele dekbed ook de andere soorten te bekijken. Uiteraard kun je het enkele dekbed eenvoudig online kopen.

Materiaal van het enkele dekbed

Een enkel dekbed is verkrijgbaar in een aantal verschillende materialen. Je hebt allereerst de keuze uit microvezel en katoen. Daarnaast kun je gebruik maken van een donzen dekbed of een wollen dekbed. Microvezel kennen we over het algemeen niet zo goed, het is een materiaal waar we in Nederland nog relatief weinig gebruik van maken. In Duitsland is dat echter heel anders, omdat het materiaal bekend staat om de goede functionele eigenschappen. Microvezel kan vocht uitstekend reguleren, laat zich gemakkelijk wassen en zorgt voor de gewenste temperatuur in bed. Wat dat betreft lijkt het enkele microvezel dekbed sterk op het enkele dekbed van katoen. Katoen is het meest gebruikte materiaal in Nederland. Op zoek naar een alternatief op basis van dons of wol? Je kunt een enkel dekbed kopen van wol of dons, twee materialen die zorgen voor unieke eigenschappen. Het dons is bijvoorbeeld uiterst licht van gewicht, met wol zorg je met name in de wintermaanden voor een lekker warm dekbed. Op die manier hebben de enkele dekbedden verschillende eigenschappen dankzij de diverse materialen. Het is verstandig om die online met elkaar te vergelijken en op basis daarvan een keuze te maken.

Andere type dekbedden

Benieuwd naar de andere type dekbedden die er naast een enkel dekbed beschikbaar zijn? Je kunt het dekbed gebruiken op een enkel bed, net als op een 2-persoons bed. Voor het 2-persoons bed is er uiteraard ook een dubbel dekbed beschikbaar. Je zorgt er daarmee voor dat je het bed mooier op kunt maken, aangezien het niet nodig is om de enkele dekbedden over elkaar heen te vouwen. Bekijk bovendien het 4-seizoenen dekbed dat bestaat uit een dubbele laag en bijvoorbeeld de onderdekens. Je kunt online een zomerdekbed bestellen of er juist voor zorgen dat je het in de winter lekker warm houdt.

Online enkel dekbed kopen

Online een enkel dekbed kopen? Bekijk de verschillende materialen waar je de keuze uit hebt. Daarnaast kun je kiezen uit de dikkere of dunnere modellen. Wil je er vooral voor zorgen dat je het in bed niet te warm krijgt of merk je dat je snel zweet en wil je dat zoveel mogelijk voorkomen? Aan de hand daarvan kun je een keuze maken voor de enkele dekbedden die er beschikbaar zijn. Bovendien kun je er ook meteen een geschikt kussen bij kopen, zodat je voortaan heerlijk ontspannen in slaap zal vallen. Bekijk ons aanbod op het gebied van het enkele dekbed. We maken de verzending snel voor je in orde, zodat je het nieuwe dekbed zo snel mogelijk in huis hebt.

Sorteer op:
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
Pagina 1 van 2
1 2