Molton

Je matras extra beschermen? Ons assortiment bestaat uit diverse molton hoeslakens die beschermen tegen vocht en stof. Het elastiek rondom omsluit je matras perfect!
Artikelgroep
Maat
Materiaal
Breedte
Lengte
Soort
Eigenschappen
Prijs
Min: €0 Max: €60

De molton beschermt je matras en zorgt er bovendien voor dat je een stuk comfortabeler op je matras kunt liggen. Een molton kan veel vocht opnemen en beschermt het matras op die manier tegen kleine ongelukjes en andere vlekken. Hierdoor kun je het matras mooi schoon houden. Je voorkomt dat transpiratievocht en huisstofmijt in het matras kunnen trekken. Een molton is standaard niet waterdicht, maar slaagt er wel in om een grote hoeveelheid vocht op te nemen. Zoek je specifiek naar een molton voor een ledikant of wil je online een molton kopen voor een zo scherp mogelijke prijs? Blader door ons uitgebreide assortiment met 100% pasgarantie.

Molton hoeslaken ter bescherming van je matras 

Een molton kan de levensduur van je matras verlengen, tevens is het molton hoeslaken gemakkelijk te vervangen indien nodig. Het zou namelijk zonde zijn om op korte duur een nieuw matras te moeten aanschaffen. 

Materiaal van de molton

De molton is gemaakt van katoen. Het is een hoogwaardig materiaal dat helpt een grote hoeveelheid vocht op te nemen. Het voorkomt de aantasting van je matras. De moltons zijn gemaakt van krimpvrij materiaal en zorgen er daarmee voor dat ze zowel nu als in de toekomst goed op je matras passen. Dankzij de elastische strook rondom de molton topper kun je die eenvoudig aanbieden. We bieden je 100% pasgarantie, wat betekent dat je er hoe dan ook handig gebruik van kunt maken.

Uiteraard heb je de keuze uit een aantal verschillende moltons. Zoek je naar een stretch exemplaar of ben je vooral benieuwd naar de onderlinge verschillen in kwaliteit? Vergelijk de verschillende moltons met elkaar om daar zelf een goede keuze uit te kunnen maken.

Andere hoeslakens

Je kunt online een molton kopen, net als de andere hoeslakens die er voor de diverse matrassen beschikbaar zijn. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een standaard hoeslaken voor een regulier matras of heb je een topper liggen waar je een hoeslaken omheen wilt doen? Zorg ervoor dat je het type hoeslaken dat je koopt afstemt op het type matras waar je gebruik van maakt. We hebben hoeslakens voor zowel de toppers als de split toppers, afhankelijk van de samenstelling van je bed.

Puur op zoek naar de moltons en benieuwd of die waterdicht zijn? Dat zijn ze over het algemeen niet. Ze zorgen aan de andere kant wel voor een hoge vochtopname, waardoor het matras schoon en netjes blijft. De eerste molton in het ledikant zorgt direct voor goede bescherming van het matrasje, maar ook voor volwassen bedden kun je een molton topper kopen en zorgen voor een goede bescherming van het matras.

Online molton kopen

Je kunt eenvoudig online een molton kopen, we maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk. Het is voldoende om aan te geven welk type molton topper je zoekt. Gaat het om een topper of een split topper? Die laatste maakt het gemakkelijk om de bedden onafhankelijk van elkaar omhoog te zetten, zonder dat het bij de molton zal gaan wringen. Uiteraard hebben we de moltons gewoon voor je op voorraad en kunnen we die dus direct naar je verzenden. Koop online de molton van je keuze, dan zorgen wij ervoor dat je die zo snel mogelijk in huis hebt.

Sorteer op:
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
Pagina 1 van 2
1 2