Betaalmethoden

Alle prijzen op dekbed-discounter.nl zijn inculsief btw. Voor bepaalde betaalmethodes worden extra kosten in rekening gebracht. Deze extra kosten worden op deze pagina beschreven. 

Bij dekbed-discounter.nl kunt u gemakkelijk en vooral veilig betalen met: 

 • iDeal
  Met iDEAL kunt u uw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. U kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van uw eigen bank. U hoeft voor het betalen met iDEAL geen account aan te maken, maar u kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die u ook bij het internetbankieren gebruikt. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDeal.
   
 • PayPal
  Eén van de bekendste online betaalmogelijkheden is natuurlijk PayPal. Op onze checkout-pagina kiest u voor PayPal en u wordt doorgestuurd naar PayPal. Na inloggen betaalt u door te bevestigen. Wij brengen bij alle PayPal bestellingen 2,30% van het totaalbedrag administratiekosten in rekening.
   
 • AfterPay  

  Achteraf betalen met Digitale Factuur (Nederland)

  AfterPay voert voor dekbed-discounter.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij dekbed-discounter.nlbetalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 750 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 1500 .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. Bij alle Afterpay betaalmogelijkheden brengen wij per bestelling € 0,99 administratiekosten in rekening.

  Achteraf betalen met Digitale Factuur (België)

  AfterPay voert voor dekbed-discounter.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij dekbed-discounter.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 300 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 500 . Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. Bij alle Afterpay betaalmogelijkheden brengen wij per bestelling € 0,99 administratiekosten in rekening.


   
 • Mollie
   
   
 • MisterCash 
  Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact en Mister Cash. 

 • Capayable - Betalen in termijnen 
  Grote bedragen zijn nooit prettig om één keer te betalen. Daarom verzorgt Capayable voor Dekbed-Discounter de betaaldienst gespreid betalen tegen 0% rente.

  Hoe betaal je in termijnen?
  Bij het afrekenen van je bestelling kan je jezelf bepalen of je in twee of drie termijnen betaalt. Via iDeal betaal je bij het afrekenen direct 1/3 (en bij twee termijnen 1/2) van het totale aankoopbedrag. Het tweede termijnbedrag betaal je uiterlijk 30 dagen later. Indien van toepassing betaal je het derde termijn uiterlijk 60 dagen later.

  Toetsing 
  Capayable voert een toetsing uit op basis van de door jouw opgegeven adres- en contactgegevens. Dit betekent dat jouw gegevens gecontroleerd worden op kredietwaardigheid.

  Wanneer je niet wordt goedgekeurd voor betaling in termijnen, kan je alleen via de andere aangeboden betaalmethodes je aankoop afronden.

  Gespreid betalen geldt alleen voor consumenten uit Nederland. Je bent zelf verantwoordelijk voor het op tijd betalen van je termijnen en gaan niet via een automatische incasso.

  Dekbed-discounter AfterPay  
       
       

Wil jij geen enkele aanbieding missen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!