Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Badstof HoeslakenBadstof

Heb je het koud ’s nachts? Dan is dit de oplossing voor je! Een badstof hoeslaken houd je lichaam namelijk goed op temperatuur gedurende de nacht.

Herstel

Filteren

Herstel filters Filteren op:
  • Type Hoeslaken
  • Materiaal
  • Maat matras
  • Matrasdikte
  • Soort bed
  • Kleur
  • Merk
  • Prijs
    € 14€ 40

Sorteren

Herstel filters

13 van 13 producten

13 van 13 producten bekeken

Een van de badstoffen hoeslakens kopen? Een mooie en bovendien heel comfortabele keuze. Om jouw bed heerlijk zacht mee op te maken, waardoor het iedere avond een feestje wordt om naar bed te gaan. Je hebt online de keuze uit verschillende modellen, bijvoorbeeld in de diverse kleuren en stijlen. Vergelijk de verschillende uitvoeringen, die je eenvoudig online kunt kopen bij ons in de webshop.

Verscheidene mooie stijlen badstoffen hoeslakens

De verschillende hoeslakens in badstof zijn een zowel hoogwaardige als een voordelige keuze. Een fijne zachte stof, waar zowel kinderen als volwassenen graag op slapen. Je hebt online de keuze uit allerlei afmetingen en kleuren. Zoek je bijvoorbeeld de badstoffen in zwart of in wit? Je kunt ze online bestellen en het bed daarmee opmaken in lijn met het hoofdbord of de rest van de inrichting in de slaapkamer.

Wil je het matras onder je hoeslaken van badstof beschermen tegen lelijke gele vlekken? Zorg er dan voor dat je tevens gebruik maakt van een matrasbeschermer of een molton. Die helpt de transpiratie voor je op te vangen, zodat dit niet in het matras kan dringen. Je houdt het matras op die manier netjes, zodat je daar zo lang mogelijk heerlijk op kunt slapen. Uiteraard zijn er ook waterdichte matrasbeschermers beschikbaar, voor als je meer verliest dan alleen transpiratie.

Meer maten hoeslakens naast badstoffen

Je hebt online de keuze uit tal van hoeslakens in badstof. Bekijk de aanbiedingen voor dit mooie materiaal, net als de rest van ons uitgebreide assortiment. Koop een badstoffen in 80x200, in 90x200 of in 160x200. Het zijn de bekende maten voor een 1-persoons of een 2-persoonsbed, net als 140x200 voor een twijfelaar.

En ben je naast de badstoffen hoeslakens op zoek naar andere materialen, zodat je die met elkaar kunt vergelijken? Bekijk dan bijvoorbeeld de flanellen hoeslakens. Een prachtige keuze voor op het bed, waarmee je zorgt voor de luxe uitstraling zoals in een mooi hotel. Of blader door de rest van de hoeslakens bij ons uit het assortiment.

Het is altijd verstandig om alle hoeslakens die je bestelt eerst een keer goed te wassen. Op die manier maak je het materiaal klaar voor gebruik op jouw bed. De slijtage zal veel minder zijn, zodat je er langer plezier van hebt. Voor een duurzame keuze met een van de badstoffen hoeslakens, net als met de andere materialen in zwart, wit, grijs, creme of een van de andere kleuren die je online kunt kopen.

Koop nu jouw badstoffen hoeslaken

Jouw hoeslaken van badstof kopen? Bekijk de modellen in 90x200 en in 160x200, net als de andere afmetingen. In de diverse kleuren om het hoeslaken mooi af te stemmen op de rest van het bed en de inrichting van je slaapkamer. Wij hebben de badstoffen hoeslakens gewoon voor je op voorraad, zodat je we verzending daarvan meteen voor je in orde kunnen maken. Was het hoeslaken en gebruik die daarna op je bed, bij voorkeur samen met een molton om het matras eronder goed te kunnen beschermen.

Kees
Kan ik je helpen?