Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Soorten boxsprings: welke zijn er?

Soorten boxsprings vergelijken? Er zijn verschillende modellen beschikbaar, zowel op basis van de vormgeving, de gebruikte materialen als de matrassen die erop liggen. Kies aan de hand voor een stijlvol of stoer model, met een matras waar je heerlijk comfortabel op zal slapen.

Je kunt online de verschillende boxsprings vergelijken, net als bij ons in de beddenwinkel in Gouda. Ontdek daar waar jij het lekkerst op slaapt, zodat je daarmee zeker weet dat je een goede keuze maakt. 

Welke soorten boxsprings zijn er?

Benieuwd naar de verschillende boxsprings die je kunt kopen? De complete modellen zijn er in verschillende materialen en stijlen, net als met een matras dat precies past bij de manier waarop jij het liefst slaapt. We zetten de belangrijkste verschillen voor je op een rij:

  • Vormgeving en materialen
    Binnen de soorten boxsprings heb je natuurlijk de traditionele modellen, die ook wel bekend staan als de ‘vlakke boxspring’. Het is een standaardmodel, bestaande uit een frame en een bodem met een matras. Het bed bestaat altijd uit meerdere lagen, waardoor je kunt rekenen op goede vering en prima ventilatie.
    Een andere variant is de elektrische boxspring, die je makkelijk kunt verstellen. Handig, bijvoorbeeld als je graag nog even televisie kijkt of als je wat wilt lezen in bed. Bovendien is het een goede keuze als je lichamelijke klachten hebt.
    Ten derde zijn er de Scandinavische boxsprings. Die lijken op de vlakke modellen, maar hebben rondom het onderstel nog een stoflaag. Het is op die manier een luxe keuze, veelal gemaakt van natuurlijke materialen.
  • Type matras voor de boxspring
    Daarnaast heb je binnen de verschillende soorten boxsprings de keuze uit diverse matrassen. Bekend is bijvoorbeeld de bonellvering, net als de pocketvering. Het zijn materialen die goed ventileren en fijn comfort bieden. Met name pocketvering is goed geschikt voor ouderen en voor mensen die last hebben van reuma, fibromyalgie of overgewicht.

Tip: kijk ook goed naar de topper en het materiaal daarvan. Je hebt de keuze uit bijvoorbeeld polyether, koudschuim, traagschuim en latex of rubber.

De prijzen van een boxspring

Uiteraard verschillen de prijzen van boxsprings. Je kunt een complete boxspring kopen of die leasen, zodat je een vast bedrag per maand betaalt. Vergelijk de verschillende soorten boxsprings en hun prijzen, om daar online een goede keuze uit te maken.

Complete boxsprings bij Dekbed-Discounter

Zoek je een complete boxspring van goede kwaliteit? Je hebt de keuze uit modellen met of zonder hoofdbord. Bestel het bed eenvoudig online of kom naar onze beddenwinkel in Gouda. In de showroom kun je op je gemak proefliggen op de verschillende boxsprings en kunnen we je natuurlijk helpen om daar een goede keuze uit te maken. 

Vragen over de soorten boxsprings of over een van onze andere producten om heerlijk te slapen? Gebruik tussen 09:00 en 21:00 uur onze live-chat, bel ons op telefoonnummer 085 3032 813, stuur ons een e-mail naar [email protected] of stuur ons een bericht op Facebook https://www.facebook.com/dekbed.discounter/. We horen graag van je!

Kees
Kan ik je helpen?