Dekbed

Op zoek naar een comfortabel dekbed? Bij ons vind je diverse soorten dekbedden met verschillende vullingen en warmteklassen. Morgen al in huis ✅
Artikelgroep
Maat
Materiaal
Breedte
Lengte
Soort
Eigenschappen
Prijs
Min: €0 Max: €500

Een dekbed biedt je de mogelijkheid er lekker onder te kruipen en er ieder seizoen voor te zorgen dat je ontspannen in slaap kunt vallen. Het all season dekbed houdt je warm en zorgt er bovendien voor dat je je optimaal kunt ontspannen in je bed. Uiteraard zijn er verschillende types dekbedden beschikbaar, waarvan we er graag een aantal voor je op een rij zetten. We bieden alle soorten dekbedden aan, van baby dekbedden tot all season en vier seizoenen dekbedden. Kijk ook naar de verschillende materialen die er beschikbaar zijn om een goede keuze te maken. Een van de beste dekbedden is bijvoorbeeld gevuld met het beste ganzendons. Eén ding is zeker: je kunt er bij ons vanuit gaan dat je een zo scherp mogelijke prijs betaalt. Kom je er niet uit, onze slaapexperts staan dagelijks van 09.00 tot 21.00 voor je klaar om te helpen bij het kopen van een dekbed wat het beste bij jou past.

Type dekbed

Het is in ieder geval verstandig om goed te kijken naar het type dekbed dat je graag wilt aanschaffen. Het standaard model duiden we aan als ‘enkel dekbed’ of eenpersoons dekbed. Er is sprake van een regulier dekbed, zonder toeters en bellen. Dit type houdt je voldoende warm gedurende de verschillende seizoenen. In de winter kan het wat koeler zijn dan een specifiek dikker dekbed en in de zomer is het wellicht wat warmer. Wil je daar met bijvoorbeeld het junior dekbed dat je koopt graag op inspelen? In die gevallen zijn er speciale types beschikbaar.

Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een zomer dekbed, een baby dekbed of een 4 seizoenen dekbed. In het eerste geval kies je voor een dunner exemplaar voor in de zomer, zodat het lekker koel blijft in je bed en je daarin niet zo ligt te zweten. Het 4 seizoenen dekbed biedt je de mogelijkheid het dekbed dunner of dikker te maken, afhankelijk van het seizoen. Je kunt er op die manier heel het jaar gebruik van maken. Tenslotte kun je bijvoorbeeld een speciale onderdeken, zodat je het ook in de winter lekker warm hebt in je bed.

Materiaal van het dekbed

Onafhankelijk van het type dekbed dat je koopt is het verstandig om goed te kijken naar de verschillende materialen die er beschikbaar zijn. Wil je het beste dekbed kopen en ben je daarom benieuwd naar de verschillende vullingen die er beschikbaar zijn? Binnen de dekbedden onderscheiden we in principe vier verschillende materialen: microvezelkatoendons en wol. Een katoenen dekbed of een ganzendons dekbed zit anders in elkaar. De vulling is anders, waardoor het materiaal anders reageert op je lichaamstemperatuur en bijvoorbeeld je slaaphouding. Bekijk de verschillende materialen of laat je daarover adviseren, zodat je een goede keuze kunt maken uit de diverse dekbedden.

De dekbedden zijn beschikbaar in verschillende formaten. Zoek je naar een dekbed 240x220, 200x220, 200x220, 140x220, 240x200 of wellicht een dekbed 140x200? De verschillende formaten en afmetingen dekbedden koop je eenvoudig online. 

Beste dekbed kopen

Je wilt een dekbed kopen en daarbij gebruik maken van het beste model dat er beschikbaar is. Hoe je dat het best kunt aanpakken? Kijk allereerst goed naar het type dekbed dat je nodig hebt, om vervolgens ook het materiaal in overweging te kunnen nemen. Door dit stap voor stap aan te pakken kun je het aanbod een stuk kleiner maken, wat het gemakkelijker maakt om een keuze te maken. Heb je op dit moment al een katoenen, wollen of donzen dekbed en ben je daar goed over te spreken? Dan is de kans groot dat dit voor jou het beste dekbed is en doe je er verstandig aan om die opnieuw te kopen.

Zoek je specifiek naar een 1 persoons dekbed of een 2 persoons debked? Het dekbed 1 persoons en tweepersoons dekbed verschilt in afmetingen en zorgt ervoor dat je comfortabel in slaap kunt vallen. Wij maken je bestelling zo snel mogelijk in orde en sturen je die dan direct toe.

Sorteer op:
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
Pagina 1 van 4
1 2 3 4