Kussensloop

Kussenslopen in alle soorten en maten. Kies uit meerdere materialen en kleuren.
Artikelgroep
Materiaal
Kleur
Dessin
Soort
Prijs
Min: €0 Max: €30

De kussensloop zorgt voor een goede bescherming van het hoofdkussen en maakt het daarnaast mogelijk het bed mooi op te maken. Je hebt binnen de kussenslopen de keuze uit verschillende materialen, verschillende afmetingen en uiteraard verschillende kleuren en dessins. Op zoek naar een mooie strakke kussensloop in een effen kleur of aan de andere kant gebruik maken van een sierlijk exemplaar? Met de sloop voor het kussen zorg je eenvoudig voor een mooie uitstraling van het bed.

Materiaal van de kussensloop

Bovendien heb je de keuze uit verschillende materialen, aan de hand waarvan je zorgt voor een prettige slaaphouding, een fijn slaapcomfort en bijvoorbeeld een mooie glans. Bekijk bijvoorbeeld de slopen van satijn. Satijn is een hoogwaardige weeftechniek, die ervoor zorgt dat het materiaal mooi zal glanzen. Je kunt rekenen op een hoogwaardige afwerking van het materiaal, waardoor de kussenslopen lang mee gaan en op een mooie manier bijdragen aan de uitstraling van het bed. Benieuwd naar de andere materialen voor kussenslopen die er beschikbaar zijn? Naast de kussensloop van satijn kun je bijvoorbeeld gebruik maken van katoen of microvezel. Je kiest daarmee voor een natuurlijk of een kunstmatig materiaal, de functionele eigenschappen zijn grotendeels hetzelfde. Je zorgt er met de kussensloop eenvoudig voor dat je het kussen goed kunt beschermen en het bed een mooiere uitstraling krijgt. Uiteraard kun je de verschillende kussenslopen gewoon wassen, zodat je die weer fris om het kussen kunt doen om er opnieuw gebruik van te maken.

Slopen voor diverse kussens

De kussenslopen zijn verkrijgbaar voor verschillende kussens. Het is verstandig om goed te kijken naar het type kussen dat je hebt liggen en de afmetingen daarvan. Zoek je bijvoorbeeld naar een kleine sloop voor een boxkussen of een ergonomisch kussen? De kussens hebben waarschijnlijk andere afmetingen dan wanneer je een groot donzen of wollen kussen hebt liggen. Aan de hand daarvan zorg je ervoor dat de sloop goed past bij het type kussen dat je hebt liggen.

Online kussensloop kopen

Je kunt online een kussensloop kopen, daar hoef je de deur niet voor uit. Kijk goed naar de verschillende dessins, kleuren en ontwerpen die er beschikbaar zijn. Het is bijvoorbeeld een goed idee om kussenslopen in meerdere kleuren met elkaar te combineren. Met een aantal kleine kussens en kussenslopen op het bed zorg je ervoor dat er een stijlvol geheel ontstaat, net als in de betere hotels. Aan de andere kant vooral een kussensloop kopen die moet voorkomen dat het kussen zelf al het vocht en andere stoffen op dient te vangen? Kijk goed naar de satijnen kussenslopen en de andere materialen. Let op de afmetingen om daar een goede keuze uit te maken. We maken het je online graag gemakkelijk, bijvoorbeeld met het brede assortiment dat er beschikbaar is. Heb je een keuze gemaakt en koop je de kussensloop die je graag wilt ontvangen? We gaan er meteen mee aan de slag, zodat je de sloop zo snel mogelijk in huis hebt.

Sorteer op:
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
Pagina 1 van 4
1 2 3 4