Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Banken

Hoe lang gaan banken mee? Banken voor in de woonkamer zijn een investeringsaankoop, maar wees gerust, onze banken kunnen tot wel 15 jaar meegaan. Over het algemeen is de levensduur van een bank 7-15 jaar, afhankelijk van de dagelijkse slijtage. Als je kinderen op de kussens springen of sap op de bekleding morsen, verwacht dan dat je bank eerder aan vervaging toe zal zijn. Als je echter goed voor de veren zorgt en vlekken op afstand houdt, kunnen je bank en loveseat de tand des tijds doorstaan.

Filteren

  Sorteren

  10 van 10 producten

  10 van 10 producten bekeken

  Hoekbank Leasen

  Een bank koop je niet voor even, maar om vele jaren lekker op te zitten en leuke, spannende en ontroerende dingen te beleven samen met je dierbaren. Wij begrijpen hoe belangrijk een mooie en comfortabele bank voor je is. Scoor daarom nu een GROTE hoekbank voor maar 39,95*. Van het geld dat je overhoud kun je andere leuke dingen doen bijvoorbeeld buitenshuis, zodat je bij terugkomst thuis heerlijk kunt neerploffen op je XXL bank. Kies zelf het materiaal (stof of leer) en je favoriete kleur en wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk kunt gaan genieten van je welverdiende rust op je gloednieuwe bank.

  Banken

  Er zijn verschillende soorten banken verkrijgbaar. Dit maak de zoektocht maar jou ideale bank een stuk ingewikkelder. De hoekbank is de laatste jaren erg in opkomst, omdat er genoeg ruimte is voor het hele gezin.

  U banken

  Een U bank is een meerdelige sofa die uit een aantal stukken bestaat die samen een u vormen. Het kan in een aantal configuraties worden geplaatst. Hoe meer stukken, hoe meer configuraties. In het ideale geval bevat elke sectie die je koopt onderdelen die de stukken met elkaar verbinden om zo te voorkomen dat ze uit elkaar gaan. Vanwege de enorm groeiende populariteit van U banken zijn er vele stijlen, ontwerpen en materialen om uit te kiezen. Sommige zijn enorm in omvang en op deze manier uitermate geschikt voor grote kamers, er zijn ook kleinere U banken beschikbaar. Twee veel voorkomende configuraties zijn L-vormig en U-vormig.

  Loveseat

  De loveseat is een overkoepelende term voor een bank die geschikt is voor twee personen. Ze maken vaak deel uit van een huiskamer. Loveseats zijn er in veel verschillende stijlen. Je kunt een loveseat gebruiken om een kleine zithoek en een bank aan de voet van een bed te creëren. Voor de rest zijn ze minder praktisch, omdat je je niet volledig kunt uitstrekken. Wat is de afmeting van een loveseat? Met andere woorden, wanneer wordt een loveseat een bank genoemd? Na een beetje onderzoek te hebben gedaan hebben we vier loveseat-categorisaties gevonden, elk afhankelijk van de grootte die van arm tot arm wordt gemeten.

  Chesterfield banken

  Gerelateerd aan de landelijk romantische, stoere, klassieke bank, omdat de armen en de rug dezelfde hoogte hebben. De Chesterfield is een klassiek ontwerp met een diep getufte rug. Traditioneel worden de armen gerold en heeft de bank spijkerhoofden, maar moderne ontwerpers komen constant met nieuwe ideeën als aanvulling op het basisontwerp. De Chesterfield bank is in de 18e eeuw populair geworden en geschiedenis websites melden dat deze iconische bank een ietwat curieuze geschiedenis heeft. Er wordt gedacht dat de vierde graaf van Chesterfield het in opdracht gaf toen hij een comfortabele stoel zocht dat hij rechtop kon zitten, maar daar is geen bevestiging van. De Chesterfield is een ideale bank voor een woonkamer of een meer formeel kantoor.

  Kees
  Kan ik je helpen?