Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Wat is een boxspring?

Een boxspring bestaat uit een gestoffeerd onderstel met daarin bonell veren of pocket veren met daarop een boxspring matras en een topper matras. De driedubbele demping zorgt voor een ongeëvenaarde slaapervaring. De meeste mensen maken kennis met een boxspring wanneer ze in een hotel overnachten en willen bij thuiskomst niets liever dan meteen een boxspring bestellen voor in de eigen slaapkamer. Wanneer je online gaat zoeken naar boxsprings dan merk je al snel dat er meerdere keuzemogelijkheden zijn.

Boxspring 90x200

Wanneer je een boxspring van 180x200 wilt aanschaffen dan koop je in weze 2 boxen van 90x200 cm die je tegen elkaar kunt schuiven. Hetzelfde principe geld wanneer je een boxspring van 160cm breed of 140cm breed koopt. In plaats van twee boxen van 90x200 cm ontvang je dan respectievelijk twee boxen van 70x200 cm of 80x200 cm.  Een standaard eenpersoons bed in Nederland is 90x200cm. Nu je dus weet uit welke maat boxsprings je kunt kiezen is het belangrijk om naar het uiterlijk van de boxspring te kijken. Je hebt de keuze uit zowel stoffen als lederen uitvoeringen.

Twijfelaar Boxspring 120x200

Wanneer je twijfelt over de aanschaf van een boxspring, omdat je in een keer veel geld moet uitgeven kijk dan eens naar de mogelijkheid om een boxspring te leasen. In plaats van dat je veel geld betaalt voor een bed waarvan je niet weet of het lekker slaapt lease je bij Dekbed-Discounter een boxspring met 100% slaapgarantie. De maat 120x200 word ook wel een twijfelaar genoemd, omdat het net te krap is om met z´n tweeën in te kunnen slapen. Twijfel je of je wel een boxspring moet kopen bekijk dan ons unieke leaseconcept op de website.

Slaapgarantie

Bij alle boxspring lease modellen bieden we 100% slaapgarantie. D.W.Z. wanneer je niet tevreden bent over het matras komen we bij je langs en ruilen het gratis om. Net zolang totdat je helemaal blij bent met je nieuwe boxspring. Slaapgarantie is een van de vele voordelen van boxspring lease.

Goedkope boxspring 140x200

Een goede boxspring begint al bij 399,- euro compleet met hoofdbord en een verende box. Voor dit bedrag ontvang je een kwalitatief hoogwaardige boxspring met matrastopper. Je kunt ervoor kiezen om de boxspring zelf in elkaar te zetten, maar je kunt ook kiezen voor montage. Zodra de boxspring op voorraad is word er contact met je gezocht door de bezorg en montage dienst. Wanneer ze klaar zijn nemen ze alle karton en plastic weer netjes mee terug.

Kees
Kan ik je helpen?