Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Katoen kussensloopKussensloop katoen

Juist het hoofdkussen krijgt aardig wat te verduren. Je verliest vocht, je hoofdhuid is vettig, huidschilfers, haren. Een katoen kussensloop slaapt lekker en is echt geen overbodige luxe. Bestel er meteen een paar via onze discountwebshop.

Herstel

Filteren

Herstel filters Filteren op:
  • Type
  • Materiaal
  • Kleur
  • Maat
  • Merk
  • Prijs
    € 9€ 15

Sorteren

Herstel filters

3 van 3 producten

3 van 3 producten bekeken

Katoen kussensloop

Onder goede omstandigheden slaapt niemand in Nederland zonder kussensloop, van katoen of een ander materiaal. Het maakt het uiterlijk fraaier en Het is bovendien een extra beschermlaagje voor je eigenlijke kussen. Samen met een molton sloop is een katoenen kussensloop van katoen Het verdedigingsmechanisme van je kussen. Denk maar eens aan de vettigheid van je huid, opgesmeerde crèmes Kom maar open zakken de monden en dus gekwijl tijdens de slaap, huidschilfers, zweet en noem het maar op. Dit zijn allemaal dingen die direct In de tijk en mogelijk ook het vulmateriaal van het hoofdkussen zouden trekken. Dankzij katoenen kussenslopen gebeurt dit veel minder. Daarnaast heeft het uiteraard visueel ook waarde. Wanneer we een dekbedovertrek kopen, zit er veelal een bijpassend kussensloop bij van hetzelfde materiaal uiteraard. Dit kan een katoenen kussenslopen treffen, maar eventueel ook polyester of microvezel. Het is ook wel aardig om te benoemen dat wanneer Het gaat over een kussensloop van katoen, dit direct al betrekking heeft op meerdere materiaalsoorten die er te kiezen zijn. Satijn, flanel en percale katoen zijn bijvoorbeeld nog steeds allemaal In de basis van katoen. Het gaat hierbij echter om verschillende weeftechnieken, maar het zijn dus geen stoffen op zichzelf. vooral bij satijn en flanel wordt dit nog regelmatig wel gedacht. satijn, Egyptisch katoen en percale katoen zijn allemaal van hogere kwaliteit dan gebruikelijk toegepast katoen. En kussensloop van katoen-satijn is vooral extra glad, zacht en glanzend. Het is ook wat lichter dan gewoon katoen. Percale katoen is minder zacht dan satijn n ook iets zwaarder, maar nog steeds licht. zowel bij satijn als percale katoen gaat het om een hoge draad dichtheid, dus veel draden op een bepaald aantal vierkante centimeters. deze beide stoffen zijn ook nog beter ventilerend dan gebruikelijk toegepast katoen. een kussensloop van Egyptisch katoen biedt wat betreft deze materiaalsoort de hoogste kwaliteit.

Verschillende kleuren kussenslopen van katoen

Een katoenen kussensloop is esthetisch gezien een belangrijk onderdeel van de boxspring of het bed en daarmee ook van het slaapkamerinterieur. Het bed als totaalplaatje is de belangrijkste blikvanger in een slaapkamer, door het oppervlak dat het beslaat. Daarom is het fijn en belangrijk om verschillende kleuren kunnen kiezen voor je katoenen kussenslopen. Op die manier kan het bijdragen aan de uitstraling van je slaapkamer zoals jij dit wil hebben. Bovendien moet het goed matchen met het dekbed overtrek. Of dit nou dezelfde kleur is of juist een mooie contrastkleur, door de diverse opties die We hebben kun je een kussensloop van katoen vinden dat past bij de rest.

Afmeting van onze kussenslopen van katoen

De standaard maat van kussens is 60x70 cm. Natuurlijk zijn er ook andere formaten kussens, dit kun je ook in onze shop terugzien bij alle beschikbare hoofdkussens. Onze katoenen kussenslopen verkopen wij echter In de standaard maat van 60x70 cm. Dit is ook een van de grootste maten die hier gangbaar zijn en dus zou deze katoenen kussensloop altijd nog om een kleiner kussen passen.

Kees
Kan ik je helpen?