Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Dekbedovertrek Percale Katoen Percale katoen

Dekbedovertrekken van percale katoen voelen aangenaam zacht, vallen soepel. Deze overtrekken zijn van duurzame kwaliteit en beschikbaar in diverse maten en dessins.

Herstel

Filteren

Herstel filters Filteren op:
  • Maat
  • Materiaal
  • Kleur
  • Dessin
  • Instopstrook
  • Merk
  • Prijs
    € 29€ 40

Sorteren

Herstel filters

11 van 11 producten

11 van 11 producten bekeken

Een dekbedovertrek in percale katoen kopen? Je kiest daarmee voor 100 procent katoen, met een groter aantal draden. Daardoor kun je rekenen op een hogere thread count, die bijdraagt aan het slaapcomfort dat je ervaart. Ook de fijnere garen die er worden gebruikt dragen daar mooi aan bij, zodat je kunt rekenen op een heerlijk comfortabel bed, dat je bovendien mooi op kunt maken.

We leggen je graag uit wat je koopt met een percale katoenen dekbedovertrek of zelfs een micropercale dekbedovertrek, waarbij de garen nog veel fijner zijn en de thread count nog hoger oploopt. In de beide gevallen kies je voor het optimale comfort en een fijne nachtrust, dankzij het gebruik van goede materialen die daar op een mooie manier aan bijdragen. Gewoon bij ons uit de eigen voorraad, zodat je online de overtrek kunt kopen waar je naar op zoek bent.

Wat is percale katoen?

Benieuwd wanneer we officieel spreken van een ‘percale katoen dekbedovertrek’? Om het katoen als ‘percale’ of ‘perkal’ aan te mogen duiden moet de thread count hoger zijn dan 200. Een belangrijker en harde grens, om de minimale kwaliteit van dit materiaal aan te geven. En ontdek je dekbedovertrekken met een hogere thread count? Dan leidt dat tot nog meer kwaliteit, bijvoorbeeld op basis van micropercale.

En benieuwd waarom veel mensen gek zijn op een dekbedovertrek in percale katoen? Dat heeft vooral te maken met de zachte look, maar dan zonder de glans van katoen satijn. Tegelijkertijd kun je rekenen op een heerlijk cripsy gevoel, van een bed zoals dat voelt als je het net hebt opgemaakt nadat het uit de was komt. Tegelijkertijd werkt het katoen heerlijk verkoelend en zal het vocht goed absorberen, waardoor je er in de zomer uitstekend gebruik van kunt maken. 

Verschillende soorten designs percale katoen dekbedovertrekken

Een percale katoen dekbedovertrek kopen? Je hebt de keuze uit verschillende mooie stijlen en designs, waarmee je zorgt voor een slaapkamer zoals je die graag wilt inrichten. In mooie warme kleuren of juist met bijzonder opvallende patronen. In percale katoen of zelfs in micropercale, zodat je daar bovendien heerlijk comfortabel onder kunt slapen. Wij maken het je online graag gemakkelijk, net als met de andere hoogwaardige materialen.

Tweepersoons en eenpersoons percale dekbedovertrekken

Je kunt online eenpersoons en tweepersoons percale dekbedovertrekken kopen. Gemaakt van de mooiste kwaliteit dankzij de hoge thread count, zodat je daar heerlijk comfortabel onder kunt slapen. Net als onder de verschillende Belgisch linnen dekbedovertrekken en onze andere hoogwaardige materialen. Doe online inspiratie op met ons complete assortiment, zodat je niets van het moois over het hoofd ziet.

Percale dekbedovertrekken kopen

Een van de percale dekbedovertrekken kopen? In 140x200 voor een eenpersoonsbed of in 240x200 voor een tweepersoonsbed? Je kunt online jouw dekbedovertrek in percale katoen kopen, direct bij ons uit de eigen voorraad. Wij gaan er voor je mee aan de slag en maken de verzending naar jouw adres snel in orde. Bestel online, zodat je jouw bed snel kunt opmaken met een dekbedovertrek in de hoogst mogelijke kwaliteit.

Kees
Kan ik je helpen?