Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Splittopper HoeslakenSplittopper hoeslaken

Gebruik het splittopper hoeslaken voor de topper op beweegbare bedden of boxsprings. De split zorgt voor een perfect blijvende pasvorm wanneer het bed versteld wordt. Splittoppers zijn verkrijgbaar in diverse materialen, maten en soorten.

Herstel

Filteren

Herstel filters Filteren op:
 • Type Hoeslaken
 • Materiaal
 • Maat matras
 • Matrasdikte
 • Eigenschap
 • Soort bed
 • Kleur
 • Merk
 • Prijs
  € 9€ 60

Sorteren

Herstel filters

36 van 45 producten

Hoeslaken verkoelend Katoen - Splittopper

Hoeslaken verkoelend Katoen - Splittopper Fresh & Co

(117)

Meerdere kleuren!
24,99Meerdere kleuren!
Hoeslaken Katoen Stretch - Splittopper

Hoeslaken Katoen Stretch - Splittopper Fresh & Co

(72)

Meerdere kleuren!
19,99Meerdere kleuren!
Hoeslaken Egyptisch Katoen Stretch - Splittopper

Hoeslaken Egyptisch Katoen Stretch - Splittopper Presence

(1)

Meerdere kleuren!
44,99Meerdere kleuren!
Hoeslaken Katoen Dubbel Jersey Stretch - Splittopper

Hoeslaken Katoen Dubbel Jersey Stretch - Splittopper Presence

(13)

Meerdere kleuren!
59,99Meerdere kleuren!
Hoeslaken Teddy - Splittopper

Hoeslaken Teddy - Splittopper Fresh & Co

(3)

Meerdere kleuren!
24,99Meerdere kleuren!

36 van 45 producten bekeken

Laad meer

Een split topper hoeslaken is goed geschikt voor verstelbare bedden. Heb je een (elektrisch) verstelbaar bed? Met een split topper hoeslaken behoud je de mogelijkheid om de bedden onafhankelijk van elkaar te verstellen. Dat betekent dat je het ene bed met topper omhoog kunt brengen, terwijl het andere bed gewoon vlak blijft of in een zelfs nog meer horizontale positie staat. De topper hoeslakens hebben aan het uiteinde een split, waardoor de beide delen onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen.

De split topper hoeslakens zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Het is verstandig om de split-toppers online met elkaar te vergelijken. Een hoeslaken voor een split topper maakt het eenvoudig om de bedden te blijven verstellen. Uiteraard kun je online een split topper hoeslaken kopen, wij gaan er meteen voor je mee aan de slag en maken de verzending naar jouw adres zo snel mogelijk in orde.

Materiaal van het split topper hoeslaken

Benieuwd naar de materialen die er beschikbaar zijn voor het split topper hoeslaken? Je hebt in principe de keuze uit jersey en katoen. Katoen kennen we over het algemeen allemaal. Het is een populair materiaal dat we op verschillende plaatsen gebruiken voor ons bedlinnen. Een goed voorbeeld daarvan is het hoeslaken voor een split topper. Het katoen heeft een mooie strakke uitstraling, mits je het na het wassen netjes strijkt natuurlijk. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende kleuren hoeslakens voor split toppers, zodat je die af kunt stemmen op het standaard hoeslaken dat je om het reguliere matras gebruikt.

Wil je aan de andere kant liever gebruik maken van een badstof split topper hoeslaken? In dat geval is jersey beter geschikt. Dit materiaal hoef je niet te strijken, het is namelijk veel minder gevoelig voor kreuken. Dat heeft vooral te maken met het feit dat de stof elastisch is en z’n eigen vorm zal herstellen. Het materiaal is wat ruwer dan katoen. Maak je al gebruik van een jersey split topper hoeslaken of wil je dat graag een keer proberen? Je kunt die eenvoudig online kopen.

Andere type hoeslakens

Uiteraard zijn er naast het split topper hoeslaken ook andere hoeslakens beschikbaar. Heb je geen split topper liggen, maar gebruik je een reguliere topper? Dan kun je daarvoor een topper hoeslaken kopen. Bekijk bovendien het standaard hoeslaken, dat je er que kleur eenvoudig op af kunt stemmen om voor een mooie egale uitstraling van het geheel te zorgen. Verder kun je online een molton kopen, die je onder het matras kunt leggen. Op die manier zorg je voor een goede bescherming van je bed, waardoor je de levensduur daarvan gemakkelijk kunt verlengen.

Online split topper hoeslaken kopen

Online een split topper hoeslaken kopen? Als je zoekt naar een hoeslaken voor een split topper is het een goed idee om kritisch te kijken naar zowel de kleur als het formaat. Met het formaat zorg je ervoor dat deze goed om je matras past, de kleur dient aan te sluiten bij het hoeslaken dat je gebruikt voor je reguliere matras. Op die manier kun je online een split topper hoeslaken kopen. Wij maken de verzending zo snel mogelijk voor je in orde.

Kees
Kan ik je helpen?