Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Beste Boxspring

Op zoek naar de beste boxspring voor een scherpe prijs? Natuurlijk wil je de beste kwaliteit maar niet tegen elke prijs. De meeste merken produceren hun boxsprings in lagelonenlanden. Hier is niet mis mee, maar het komt de kwaliteit en de leveringstermijn vaak niet ten goede. Dit is dan ook precies de reden waarom wij als Dekbed-Discounter ervoor hebben gekozen om zaken te doen met slechts 1 partij. Een partij waarmee we een duurzame relatie hebben weten op te bouwen in de afgelopen jaren.

Waar moet ik op letten bij het kopen van de Beste boxspring?

Een vaak gehoorde klacht van consumenten is dat de box van een goedkoop model boxspring vaak geen veren bevat waardoor er geen demping plaatsvind. Kijk daarom goed naar de specificaties alvorens je tot aanschaf van een nieuwe boxspring overgaat. Bij de meeste online aanbieders wordt het type veren van zowel de box als het matras vermeld. Er is ook nog een verschil wat betreft het type veren die er in de box worden verwerkt. Het meest gebruikte type veren zijn bonell veren, omdat deze een stuk goedkoper zijn dan pocket veren.

Welk boxspring matras kan ik het beste kopen?

Net als bij de box is ook het soort vering in het matras essentieel voor een goede nachtrust. Je kunt kiezen uit bonell vering en pocket vering. Bij de goedkope boxspring modellen zie je vaak dat er een maximum gewicht bij het matras wordt vermeld van 100kg. Dit heeft niets te maken met of het een hard of zacht matras betreft, maar puur het maximum lichaamsgewicht dat het matras aankan. Onze boxspring lease modellen zijn verkrijgbaar in 3 gewichtklassen namelijk zacht tot 80kg, medium 80-120kg en stevig 120kg en hoger.

De gewichtsklasse van een matras heeft niets te maken met het feit of het matras daadwerkelijk hard of zacht is. Wanneer je liever op een zacht matras slaapt dan kun je bij een boxspring kiezen voor een zachte topper. Je matras is dan toch stevig genoeg om je lichaamsgewicht te dragen en het toppermatras zorgt ervoor dat je lekker zacht kunt slapen op het matras dat geschikt is voor je lichaamsgewicht.

Wat kost de beste Boxspring?

De aanschaf van een boxspring is heel persoonlijk. Wat de beste boxspring is voor de een hoeft niet de beste boxspring te zijn voor een ander. Het betreft vooral een persoonlijke voorkeur voor een hard, zacht of medium matras. Bij Dekbed-Discounter hebben we de beste boxspring al vanaf 399,-.

Kees
Kan ik je helpen?