* We zijn weer open. Zowel met als zonder afspraak. Met afspraak krijg je voorrang. Maak daarom vandaag nog een afspraak!
beddenwinkel-Rotterdam

 

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Kom naar onze showroom!

Dekbed Discounter is één van de snelst groeiende bedrijven in heel Nederland. Je kent ons van onze webshop, maar je kunt tegenwoordig ook onze top producten testen in onze showrooms! Daar helpen onze slaapadviseurs je met advies over een bewuste en gezonde slaap levensstijl. Verder zie én ervaar je ons brede assortiment, dat altijd samengesteld is volgens de laatste trends op het gebied van slapen.

Wij geloven in het overtreffen van klantverwachtingen. Want alleen het beste advies op maat en de perfecte service leiden tot een klant die tevreden is én blijft.

Onze slaapadviseurs staan voor je klaar!

Bij onze showrooms kun je gratis parkeren en word je altijd hartelijk ontvangen door onze vriendelijke slaapadviseurs. Onder het genot van een drankje krijg je kundig advies en uitgebreid antwoord op al jouw vragen. Met ons ruime aanbod en scherpe prijzen hebben we voor elke situatie een perfecte oplossing!

Of je nu op zoek bent naar een boxspring, een nieuw dekbed of wellicht een matras, in de showroom kun je naar hartenlust kijken en vooral testen, welke het beste bij jou past.

Maak een afspraak en kom snel langs!

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar onze nieuwste collectie en wil je de boxsprings of matrassen in levende lijve komen uitproberen? Maak dan vandaag nog een afspraak, zodat we deze alvast in onze agenda kunnen zetten.

Wij verwelkomen je binnenkort graag in één van onze showrooms! Wil je je reis alvast plannen? Maak dan gebruik van de handige routeplanner en wie weet, tot gauw!

 

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag 

Woensdag

Zaterdag 

Zondag Gesloten

De volgende modellen zijn aanwezig in onze showroom. Supersnelle Levertijd. Bekijk ze ook online.
Bekijk hier Boxspring Met Opbergruimte - Unit 
Bekijk hier Boxspringset - London Comfort - Stof 
Bekijk hier Boxspringset - Zion -Stof 
Bekijk hier Boxspring Met Opbergruimte - Shurgard 
Bekijk hier Elektrische Boxspringset - Memphis 
Bekijk hier Boxspringset - Valentina Comfort 
Bekijk hier Boxspringset - Nice Pocket 
Bekijk hier Elektrische Boxspringset - Your Home 
Bekijk hier ELEKTRISCHE BOXSPRINGSET - THOR 
Bekijk hier BOXSPRINGSET SKADI - DEEP TUFTED 
Bekijk hier Elektrische Boxspringset - Modi Velours 
Bekijk hier Boxspringset - Frig