Winterdekbedden

Een winterdekbed kopen? De warmste keuze voor in de slaapkamer, waaronder je het in ieder geval niet koud zal krijgen. Gebruik een lekker warme deken van wol of van een van de andere materialen. Met een goede vulling, want dat is het deel dat de warmte vasthoudt. De tijk van een dekbed voor de winter kan wat dat betreft gewoon van katoen zijn. Daarmee voorkom je dat je in bed ligt te zweten, terwijl je het tegelijkertijd lekker warm hebt.

Uiteraard heb je binnen de winterdekbedden de keuze uit een aantal verschillende stijlen. Voor scherpe aanbiedingen en om goedkoop een dekbed te kopen, of op basis van de diverse materialen die er beschikbaar zijn. Bekijk het winter dekbed met een tijk van katoen en een vulling van schapenwol of bijvoorbeeld eenden- en ganzendons. Mooie materialen van goede kwaliteit, voor een dekbed in de afmetingen die je nodig hebt.

Bekijk alle dekbedden

Dekbedden voor de winter in verschillende stijlen

De dekbedden voor de winter zijn er in een aantal verschillende stijlen, bijvoorbeeld aan de hand van de verschillende materialen. Ganzendons en eendendons zijn bij veel mensen favoriet. De materialen zijn licht van gewicht en houden de warmte toch op een goede manier vast. Ook schapenwol is goed geschikt. Het is een warmer materiaal, dat ook wat meer gewicht met zich mee zal brengen.

Let op: een donzen dekbed kun je zelf wassen, met wol is dat een stuk moeilijker. Chemisch reinigen is daarvoor beter geschikt.

Let bij de keuze voor een winterdekbed goed op het materiaal van zowel de tijk als van de vulling. De vulling heeft de warmte, dankzij het gebruik van dons, wol of een synthetisch materiaal van goede kwaliteit. De tijk helpt het dekbed toch een verkoelende werking te geven, dankzij het ademen daarvan. Kies bijvoorbeeld voor katoen, of een van de speciale wevingen voor bijvoorbeeld satijn. Op die manier combineer je twee aangename materialen, zodat jij het in de winter onder de deken precies warm genoeg hebt.

Winterdekbedden en andere modellen

En wil je naast het dekbed voor de winter ook een model komen voor de andere seizoenen? Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit zomerdekbedden, onder andere in 240x220cm. Op die manier kies je meteen voor een extra lang dekbed, goed geschikt voor een langer bed. Of doe online inspiratie op met alle dekbedden die er beschikbaar zijn, zodat je die op gemak op een rij kunt zetten. Wij maken het je daarmee graag gemakkelijk.

Winterdekbedden kopen

In de aanbieding een winterdekbed van dons of wol kopen? Je hebt online de keuze uit een breed assortiment. Bekijk de verschillende aanbiedingen en de rest van ons assortiment, waarvoor je altijd een scherpe prijs betaalt. Blader door de verschillende modellen, die we natuurlijk netjes voor je op voorraad hebben. Daarmee zorgen we ervoor dat jij jouw winterdekbed of een van de andere modellen snel in huis hebt. Zodat je daar jouw bed mee kunt opmaken, om heerlijk onder de ‘wol’ te kruipen.