Aan het laden...
aan het laden
Klanten beoordelen ons met een 4.8/5 op Trustpilot
Snelle levering in Nederland & België
De beste slaapwinkel van Nederland
Klanten beoordelen ons met een 4.8/5 op Trustpilot
Snelle levering in Nederland & België
De beste slaapwinkel van Nederland
Menu
Selecteer een categorie.

ACTIE: GRATIS WINTERDEKBED

Bekijk alles

Gratis winterdekbed

Op zoek naar de allerbeste deals? Nu een gratis winterdekbed twv €99,99 - 139,- bij je bestelling! Voordeliger ga je het niet vinden! Ga nu naar deze actie!

ACTIE: 3 HALEN = 1 BETALEN

Bekijk alles

Black Friday: 3 Halen = 1 Betalen!

Begin meteen met shoppen!!

★ OUTLET ★

Bekijk alles

★Outlet★

De allerscherpste deals en dat zonder in te leveren op kwaliteit; dat is de ★Outlet★ van Dekbed Discounter. Al vanaf 4,99!

Flanel

Lekker warm beddengoed gemaakt van het beste flanel. Door het ruime assortiment aan flanel beddengoed vind je altijd wel een product dat bij jou past!


Type product

Boxspring Lease

Bekijk alles

Boxspring leasen

Boxspring leasen?

Een nieuwe boxspring voor een vast, laag bedrag per maand.

Dat is Boxspring Lease

Bekijk alle Boxsprings

Boxspring Hera (39.95 p/m)
Boxspring Teddy (39.95 p/m)
Boxspring Eros (49.95 p/m)
Boxspring Athena (59.95 p/m)
Boxspring Zeus (69.95 p/m)
Boxspring Hercules (79.95 p/m)

Plaids & Spreien

Bekijk alles

Bekijk alle plaids en spreien

Home & living

Bekijk alles

Home & Living

Naast het aanbod voor artikelen in de slaapkamer, willen wij ook graag dat jij de mooiste spullen in en rond het huis hebt! Daarom deze frisse Home & Living categorie. Hier kan je je hele slaap- of woonkamer bij elkaar shoppen en je hoeft niks te sjouwen!

Bekijk snel alle Home & Living artikelen!

OP=OP LAATSTE KANSJES

Bekijk alles

Allerlaatste stuks van de beste kwaliteit

De laatste stuks van het beste beddengoed, voor de strakste prijs. Wij nemen afscheid van deze topartikelen voor bodemprijzen. Alles is echt OP = OP, dus wacht niet te lang!

Bekijk nu de laatste kansjes!

7 redenen om planten in huis te halen

21 December 2021

 • __Regelmatig zie je prachtige planten en wellicht heb je ook overwogen om ze in huis te nemen. Maar dan bedenk je dat ze verzorging nodig hebben en vraag je jezelf af of de baten groter zijn dan de lasten? Want kunnen planten je fysieke en mentale gezondheid daadwerkelijk beïnvloeden? Verbeteren ze inderdaad de luchtkwaliteit in huis? Onderzoekers hebben deze vragen onderzocht; de resultaten zullen je verbazen. Lees verder voor de 7 redenen waarom iedereen (luchtzuiverende) planten in huis zou moeten hebben.

  1. Verbetering van de mentale gezondheid
  Planten geven zuurstof aan de lucht en nemen kooldioxide op. Als je ze in huis hebt, is de lucht in huis natuurlijk gunstiger voor je, want meer zuurstof betekent dat je lichaam effectiever werkt. Je hersenen voelen minder vermoeid en troebel, wat ervoor zorgt dat alle verbindingen worden verbeterd. De geur, het kalmerende effect van planten in huis en het gevoel dat je dichter bij de natuur bent zijn allemaal positieve factoren. Je maakt de juiste soorten hormonen aan, waardoor je mentale gezondheid wordt ondersteund.

  fysieke en geestelijke gezondheid
  2. Je immuunsysteem krijgt een boost
  Het is niet alleen je mentale gezondheid die er baat bij heeft. Je fysieke gezondheid heeft dat ook. Planten helpen het immuunsysteem een broodnodige boost te geven, vooral tijdens het griepseizoen. Studies in Noorwegen hebben aangetoond dat griepjes met 60% verminderen door het gebruik van planten in huis.

  3. Ze zorgen voor een verbeterde productiviteit
  Heb je ooit het gevoel dat je niet vooruit komt in je werk? Planten helpen om van dat gevoel af te komen. Je voegt kleur toe aan je werkruimte of je huis, waardoor je geest de mentale boost krijgt die het nodig heeft om je productiviteit te verbeteren. Als je een plant ziet, doe je nieuwe inspiratie en creativiteit op. Dat komt zeker ook door de kleur groen. Deze kleur zet de geest open, waarom er ruimte ontstaat voor nieuwe en verrassende ideeën.

  4. Je krijgt een gevoel van verantwoordelijkheid
  Wanneer je planten in huis neemt, ontwikkel je een gevoel van mededogen. Er is nog iets anders in je huis om voor te zorgen. Uiteindelijk krijg je empathie voor de planten, wat zelfs kan leiden tot een gevoel van compassie en empathie voor andere mensen in je leven. Er zijn onderzoeken die aantonen dat praten met planten een goede manier is om ze te helpen groeien. Ze gedijen op door ons uitgeademde koolstofdioxide, terwijl jij gedijt op hun zuurstof. Dat betekent dat praten meer doet dan een verbinding opbouwen.

  leervermogen
  5. Ze verbeteren je leervermogen
  Weet je nog dat planten helpen om de productiviteit te verhogen? Nou, ze helpen ook om je leervermogen te vergroten. Planten in huis helpen om de focus en mentale helderheid te vergroten, waardoor het veel gemakkelijker wordt om je te concentreren op je taken. Zowel volwassenen als kinderen hebben baat bij planten in huis. Studies hebben aangetoond dat de oplettendheid met 70% wordt verhoogd door planten in de kamer. Hoe oplettender iemand is, hoe beter hij onderwerpen kan onthouden.

  6. De luchtkwaliteit wordt verbeterd
  Luchtkwaliteit kan een groot probleem zijn. Wist je dat de lucht in je huis vaak slechter is dan de lucht in het midden van een stad? Dit komt omdat de vervuilde stoffen er makkelijk in komen, maar veel moeilijker hun weg naar buiten vinden. Ventileren is daarom zeker een goed idee, maar ook planten helpen om de luchtkwaliteit te verbeteren. Onderzoek heeft aangetoond dat planten ongeveer 87% van de verontreinigende stoffen in de lucht verwijderen. De planten doen dat door chemicaliën af te geven in de lucht, die pakken de verontreinigende stoffen in de lucht aan en corrigeren onmiddellijk de balans. Zo houd je lucht over die veiliger en gezonder is om in te ademen.
  luchtkwaliteit

  7. Ze zorgen voor een verbeterde luchtvochtigheid
  Droge lucht kan leiden tot irritatie van de longen en leiden tot problemen zoals een droge mond en oververhitting. Je lichaam heeft immers veel vocht nodig. Planten geven bijna al het water af dat ze opnemen, wat goed nieuws is. Voeg planten toe aan je slaapkamer als je moeite hebt om te slapen vanwege droge lucht. Ze zullen de hele nacht constant water afgeven, zodat je slaapkamer op het ideale vochtniveau blijft.

  Het is dus tijd om te profiteren van de gezondheidsvoordelen van planten. Of je nu een boost wilt voor je mentale of je fysieke gezondheid, de productiviteit wilt verhogen of gewoon gezondere en schonere lucht wilt inademen, planten doen het allemaal voor je.

  Terug
wolkjeMaak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

2-Pack Hoofdkussen Micro

44,99

19,99

#DARUM! - Knuffeltrui

69,99

29,99

Hoofdkussen - Zacht Deluxe

44,99

29,99

Maak een keuze