Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Latex matrassenLatex

Een latex matras biedt goede ondersteuning waardoor je minder vaak rugklachten krijgt dan bij sommige andere matrassen. We hebben diverse uitvoeringen op voorraad waaruit je kunt kiezen.

Herstel

Filteren

Herstel filters Filteren op:
  • Type Matras
  • Maat
  • Kern
  • Stevigheid

Sorteren

Herstel filters

1 van 1 producten

Silverline Topmatras Latex

Silverline Topmatras Latex Aeroplus

(0)

199,-

Levertijd: 3 - 4 weken

1 van 1 producten bekeken

Gerelateerde categorieën

Topper matrassen Kindermatrassen Koele matrassen Latex matrassen

Een van de latex matrassen kopen? Een fijn materiaal, dat een goede ondersteuning biedt. Niet zo ventilerend als bijvoorbeeld de traagschuim en koudschuim matrassen, maar wel met een aantal andere prettige eigenschappen. Dankzij de goede ondersteuning zorg je er namelijk voor dat je zonder pijntjes wakker zal worden. Bovendien kun je online gebruik maken van onze aanbiedingen, zodat je bovendien een goedkope keuze kunt maken. Binnen de matrassen op basis van latex heb je de keuze uit een aantal verschillende uitvoeringen. Zoek je bijvoorbeeld specifiek naar natuurlatex? Dat komt de kwaliteit ten goede, dankzij het gebruik van rubber als basis. Bovendien heb je de keuze uit een aantal topmatrassen en topdekmatrassen, net als de reguliere modellen die je op een lattenbodem kunt plaatsen. En ben je binnen de matrassen van latex op zoek naar het beste dat er beschikbaar is? Let dan op Talalay en een paar andere kwalitatieve keuzes. Op die manier kun je gegarandeerd rekenen op een goede nachtrust. Op een bed dat jarenlang mee zal gaan, zonder dat je daar omkijken naar hebt. Een prettig idee, waarmee je kiest voor een matras van topkwaliteit.

Bekijk alle matrassen

Latex matrassen: de juiste keuze

Met de latex matrassen maak je de juiste keuze, vooral als je goed weet waarop te letten. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je kiest voor natuurlatex. En houd rekening met de afmetingen die je nodig hebt, zodat je daar goed gebruik van kunt maken. Op die manier zorg je voor een bed dat niet teveel hoeft te kosten, maar je toch de nachtrust biedt waar je naar op zoek bent.

De voordelen van een latex matras

Profiteer van de voordelen van een latex matras, waarmee je kunt rekenen op een uitstekende ondersteuning. Om daar goed op te kunnen slapen, zodat je wakker wordt zonder pijntjes. Bijvoorbeeld in de rug, in de schouders en in de gewrichten. Dat is een risico met andere matrassen die minder ondersteuning bieden, omdat ze gemaakt zijn van andere materialen. De goede ondersteuning van een matras van latex is daarmee een van de belangrijkste redenen waarom veel mensen hiervoor kiezen. En zoek je specifiek naar bepaalde matrassen, bijvoorbeeld om als topper te gebruiken? Wij zorgen er met de uitgebreide collectie voor dat je de keuze hebt uit diverse modellen, altijd op basis van uitstekende kwaliteit. Of bekijk alle matrassen, waarmee je op je gemak meer inspiratie op kunt doen.

Latex matras kopen

Een latex matras kopen? Beschikbaar in 140x200, net als in de andere bekende afmetingen waar je wellicht naar op zoek bent. Je kunt een matras kopen in 80x200 of 90x200, voor een eenpersoonsbed. En op zoek naar 160x200 of 180x200 voor de tweepersoonsbedden? Je vindt ze online, gewoon bij ons in de eigen voorraad. Vanuit die eigen voorraad zorgen we ervoor dat je de latex matrassen snel kunt bestellen, waarna wij er direct voor je mee aan de slag gaan. Zodat jij het topdekmatras of een ander matras voor op het bed zo snel mogelijk in huis hebt. Eenvoudig te bestellen en snel te gebruiken, zodat je binnenkort de fijne ondersteuning ervaart van een latex matras.

Kees
Kan ik je helpen?