Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Seizoens Dekbed - Extra Warm - Maat: 260 x 220

(1)

Materiaal vulling
Gelvezel
Warmteklasse
1
Levertijd
Voor 22:00 besteld = morgen in huis
Aantal

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Uitstekende service

Seizoens Dekbed - Extra Warm - Maat: 260 x 220

LAATSTE MAAT 260 x 220 cm

Een ideaal dekbed voor de koudere nachten. Het dekbed houdt goed warmte vast. Dankzij de zachte materialen kun jij nacht na nacht heerlijk wegdromen onder dit warme dekbed.

Vulling
De vulling bestaat uit gelvezel. Deze vulling is uitermate geschikt voor mensen met allergieën. De gelvezel is een slechte voedingsbodem voor huisstofmijt en bacteriën. De vulling is bovendien blijvend veerkrachtig en heeft een uitstekende warmte-isolatie. 

Tijk
De tijk bestaat uit microvezel. Dit materiaal zorgt ervoor dat het dekbed vochtregulerend en ademend is. 

Warmteklasse
Dit dekbed heeft een warmteklasse 1 en is daardoor geschikt voor de winter.

Overige informatie
Door je dekbed dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling van het dekbed lekker fris. Je kan het dekbed regelmatig laten luchten door hem bijvoorbeeld buiten te hangen of je raam open te zetten. Eventueel kan het dekbed in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Materiaal vulling
Gelvezel
Materiaal tijk
Microvezel
Vulgewicht
500 gram
Eigenschap
Anti-allergisch, ademend, vochtregulerend
Warmteklasse
1
Geschikt voor droger
Ja, lage stand
Wasvoorschrift
40 graden

Veelgestelde vragen

Welke maat dekbed?

Op Dekbed Discounter hebben we dekbedden voor zowel jong als oud. Van 1-persoons, 2-persoons tot lits-jumeaux, deze maten kun je kiezen bij een dekbed.

Hoe werken de warmteklassen bij de dekbedden?

Dekbedden zijn ingedeeld in vier warmteklassen: Warmteklasse 1 is zeer warm voor winterse nachten, warmteklasse 2 is warm voor gemiddelde winters, warmteklasse 3 is medium voor het hele jaar door, en warmteklasse 4 is licht voor de zomer. Deze indeling helpt je het juiste dekbed te kiezen op basis van je persoonlijke voorkeur en het seizoen.

Wat is een vierseizoenen dekbed?

Vierseizoenen dekbedden bestaan uit twee losse dekbedden die je kunt combineren: een lichter zomerdekbed en een iets zwaarder herfst- of lentedekbed. Door ze samen te voegen krijg je een warm dekbed voor de winter, zodat je het hele jaar door optimaal comfort hebt.

Wat is een enkel dekbed?

Een enkel dekbed is een dekbed dat uit één enkel stuk bestaat en bedoeld is voor gebruik tijdens één specifiek seizoen. Het biedt een vaste hoeveelheid warmte en is doorgaans geschikt voor gebruik in de lente, zomer of herfst, afhankelijk van de gekozen warmteklasse.

Wat is een all season dekbed?

Een all season dekbed is een veelzijdig dekbed dat geschikt is voor het hele jaar, dankzij zijn optimale balans tussen warmte en ventilatie. Het is ontworpen om zowel in de winter als in de zomer comfortabel te zijn.

Wat zijn de eigenschappen van donsen dekbedden?

Donsendekbedden zijn lichtgewicht, isolerend en ademend, waardoor ze uitstekend warmte vasthouden en vocht reguleren voor een comfortabele nachtrust. Ze zijn duurzaam, luxueus en verkrijgbaar in verschillende warmteklassen, wat ze ideaal maakt voor elk seizoen.

Wat zijn de eigenschappen van wollen dekbedden?

Wollen dekbedden zijn warmteregulerend, vochtabsorberend en ademend, wat zorgt voor een comfortabele slaapomgeving. Ze zijn duurzaam, anti-allergeen en milieuvriendelijk, ideaal voor alle seizoenen.

Wat zijn de eigenschappen van katoenen dekbedden?

Katoenen dekbedden zijn ademend, vochtabsorberend en anti-allergisch, waardoor ze ideaal zijn voor mensen met allergieën en zorgen voor een comfortabele nachtrust. Ze zijn duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en houden je koel in de zomer en warm in de winter.

Beoordelingen (1)

Schrijf zelf een beoordeling

lekkergroot, licht en warm
Heel fijn dekbed in extra brede maat. Had eerder een bamboe 4 seizoenendekbed bij Dekbeddiscounter, maar dat was duur en zwaar. Heel b;ij met deze. jammer dat de overtrekken duur zijn voor deze maat.

Joke

  • 1

Laatst bekeken producten

44,99 https://www.dekbed-discounter.nl/seizoens-dekbed-extra-warm-maat-260-x-22-148047481.html https://cdn.webshopapp.com/shops/29934/files/444768628/455x800x3/file.jpg
Kees
Kan ik je helpen?