Ergonomisch Kussen

Ergonomische kussens zijn er wanneer je op zoek bent naar een specifieke vorm van kussen. Bijvoorbeeld om rugklachten of andere pijnpunten tijdens de slaap tegen te gaan.
Artikelgroep
Materiaal
Kleur
Dessin
Soort
Eigenschappen
Prijs
Min: €0 Max: €75

Een ergonomisch kussen is zo ontworpen dat je daar de ideale ondersteuning aan hebt om in slaap te vallen. Heb je vaak last van je rug of wil je dat voorkomen door middel van een goede slaaphouding? De ergonomie is dan van groot belang. Dat geldt gedurende de dag wanneer je loopt, zit of ligt en is ook tijdens het slapen van belang. Het is de combinatie van een goed matras met een ergonomisch kussen die ervoor zorgt dat je ontspannen in slaap zal vallen en bovendien weer fris zal ontwaken.

Vulling van het kussen

Uiteraard heb je voor het ergonomisch kussen de keuze uit verschillende materialen voor de vulling. In veel van de gevallen is er sprake van een vulling met traagschuim. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het zich aanpast aan de vorm van je hoofd en bijvoorbeeld de slaaphouding die je kiest. Lig je op je zij en heb je de nek recht of juist een beetje gebogen liggen? Het ergonomisch kussen zal zich daar dankzij het traagschuim op de juiste manier op aanpassen. Je kunt rekenen op een fijne ondersteuning van het hoofd en de rest van je lichaam. ‘s Morgens word je weer ontspannen wakker, waardoor je minder last zal hebben van pijn in de rug of andere vervelende klachten.

Zoek je naar een ergonomisch kussen met een ander materiaal of ben je in het algemeen benieuwd welke materialen er nog meer beschikbaar zijn voor kussens? Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een synthetisch kussen. Het gaat om een kunstmatig materiaal met een aantal zeer prettige eigenschappen om prettig op in slaap te vallen. De meer natuurlijke varianten vind je binnen de kussens met dons of de kussens met wol. Wat dat betreft heb je zowel voor een ergonomisch kussen als voor de overige soorten kussens de keuze uit een aantal verschillende materialen.

Andere soorten kussens

Het is de moeite waard om het ergonomisch kussen te vergelijken met de andere varianten die er beschikbaar zijn. Het kussen vormt bijvoorbeeld een variant op het standaard kussen. Vind je het vooral van belang dat het kussen niet teveel kost en slaap je over het algemeen goed? Indien je geen klachten ervaart is het wellicht voldoende om een standaard kussen te gebruiken. In andere gevallen kun je gebruik maken van een ergonomisch kussen, wat dat betreft kun je de mogelijkheden online met elkaar vergelijken.

Liever gebruik maken van een boxkussen dat een goede ondersteuning biedt? Het is een kussen met een opstaande rand langs de zijkanten. Dit zorgt ervoor dat het kussen z’n vorm beter behoudt. Met name voor zijslapers kan het boxkussen een prettige keuze vormen. Samen met de ergonomisch kussens zorgt dit type voor een fijne ondersteuning van het hoofd, de rug en de rest van het lichaam.

Online ergonomisch kussen kopen

Online een ergonomisch kussen kopen en benieuwd naar de mogelijkheden? We zorgen voor een uitgebreid assortiment, waar je op je gemak een keuze uit kunt maken. Dat betekent dat je eenvoudig kunt nagaan welke kussens er beschikbaar zijn en hoe de ergonomie bijdraagt aan een goede slaaphouding. Koop je online een van de ergonomisch kussens? Wij gaan er meteen mee aan de slag om de verzending zo snel mogelijk in orde te maken.

Sorteer op:
  • Voor 23:45 besteld, morgen bezorgd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Voor 23:45 besteld, morgen bezorgd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Voor 23:45 besteld, morgen bezorgd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
Pagina 1 van 4
1 2 3 4