Microvezel Dekbed

Een dekbed met microvezel/synthetisch vulling is makkelijk wasbaar en droogt snel. Verkrijgbaar in diverse maten, merken en warmteklassen.
Maat
Materiaal
Breedte
Lengte
Soort
Eigenschappen
Prijs
Min: €0 Max: €200

 

Het microvezel dekbed vormt een hoogwaardige keuze, al kennen we dit materiaal in Nederland over het algemeen nog niet zo goed. We maken echter steeds meer gebruik van dit materiaal, bijvoorbeeld omdat het dekbed van microvezel een voordelig alternatief vormt voor bijvoorbeeld het katoen. Dit leidt ertoe dat het microvezel dekbed een steeds betere keuze blijkt, vooral vanwege de prettige functionele eigenschappen van dit materiaal. 

We komen daarnaast een aantal andere termen voor het dekbed van microvezel tegen. Het gaat dan bijvoorbeeld om micropercal, microperkal, microfaser of microfiber. Het gaat in alle gevallen om de microvezel dekbedden. Uiteraard zijn er daarnaast ook enkele andere materialen beschikbaar. Een dekbed van microvezel kopen? Dat doe je gewoon online, we maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk.

Materiaal voor het dekbed

Benieuwd naar de voordelen van microvezel? Het materiaal is een synthetische stof, onder andere gemaakt van polyester en polyamide. Dit materiaal voelt op een heel zachte wijze aan, net als de natuurlijke stoffen die er beschikbaar zijn. Het dekbed van microvezel is licht van gewicht, sterk, soepel en bovendien strijkvrij. Het materiaal slaagt er goed in om vocht te reguleren en zal niet zomaar krimpen. Bovendien laat een microvezel dekbed zich gemakkelijk wassen en droogt het weer snel. Wat dat betreft is het materiaal een stuk voordeliger dan katoen, terwijl het aan de andere kant een aantal van dezelfde prettige eigenschappen bevat.

Andere materialen

Dat neemt aan de andere kant natuurlijk niet weg dat er een aantal interessante alternatieven zijn voor het dekbed van microvezel. Het gaat dan bijvoorbeeld om de katoenen dekbedden die we als sinds jaar en dag gebruiken. Ondanks de opmars van microvezel vormt dat nog altijd het materiaal dat we het meest gebruiken. Het is de moeite waard om ze online naast elkaar te zetten en er op die manier een goede keuze uit te maken. 

Binnen de andere materialen voor het dekbed vinden we bovendien dons en wol. Het zijn beide lichte materialen, die ervoor zorgen dat het dekbed een beperkt gewicht kent en toch heerlijk comfortabel is. Zoek je specifiek naar een zomerdekbedwaarmee je voorkomt dat het in bed te warm zal worden? Het is goed om de microvezel dekbedden dan eens te vergelijken met deze beschikbare materialen.

Online microvezel dekbed kopen

Je kunt online een microvezel dekbed kopen, daar hoef je de deur niet voor uit. Je hebt online de keuze uit verschillende modellen, zodat je daar op je gemak een keuze uit kunt maken. Kijk goed naar de dikte van het dekbed en vergelijk de verschillende varianten. Zoek je naar een zomerdekbed, een 4-seizoenen dekbed of wellicht een enkel dekbed dat de meest gangbare vorm heeft? Aan de hand daarvan kun je een geschikt microvezel dekbed kopen. We zorgen zo snel mogelijk voor de verzending naar jouw adres, zodat je er snel onder kunt kruipen.

Sorteer op:
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
Pagina 1 van 2
1 2