Kussenhoes 30x50

Een kussenhoes in 30x50 kopen? Een rechthoekig kussen met een compact formaat, bijvoorbeeld om daar op de bank of op bed gebruik van te maken. Fijn ter ondersteuning om goed te kunnen zetten, goed geschikt om het bed mee op te maken en bovendien met een mooie warme uitstraling. Je hebt wat dat betreft de keuze uit kussenhoezen en -slopen voor verschillende doeleinden, afhankelijk van hoe je er thuis gebruik van wil gaan maken.

Zoek je naar een fijn zacht kussen met een gladde kussenhoes? Je hebt in 30x50 de keuze uit diverse materialen, zoals satijn. Het is een speciaal geweven vorm van katoen, waardoor de kenmerkende subtiele glans ontstaat. Op die manier ontstaat er een prachtige kussenhoes, die je goed op bed en op de bank kunt gebruiken. Voor een stijlvolle uitstraling, door een kussen waar je ook veel plezier van hebt als je er nooit tegenaan zit. Het is de mooie vormgeving van de kussenhoezen die bijdraagt aan je interieur in de slaapkamer of de woonkamer.

Bekijk alle kussens

Kussenhoes 30x50 en in andere maten

Uiteraard heb je de keuze uit kussenhoezen en kussenslopen in 30x50, net als een aantal andere maten. Combineer de verschillende afmetingen en zorg er op die manier voor dat er een speels geheel ontstaat. Of zorg er met kussens in dezelfde maat juist voor dat je rust en eenheid kunt creëren. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, wij zorgen ervoor dat je online de diverse modellen kunt bestellen.

De kussensloop in 30x50 is beschikbaar in verschillende materialen en allerlei mooie kleuren. Zoek je naar zwart, wit, grijs of wellicht naar bruin? Je hebt daarnaast de keuze uit blauw, rood, groen en een aantal andere opvallende kleuren. In mooie en bijzondere dessins en patronen of gewoon in een effen kleur voor op bed of op de bank. Blader op je gemak door de verschillende hoezen voor de kussens in 30x50, zodat je daar online een goede keuze uit kunt maken.

Kussensloop 30x50 in diverse materialen

Op zoek naar een natuurlijk materiaal zoals katoen voor de hoes? Vergelijk het ademende en goed ventilerende katoen met de mooie subtiele glans van bijvoorbeeld satijn. En gaat het je vooral om de anti-allergene werking van het materiaal? Dan is het de moeite waard om de synthetische kussenslopen in 30x50 te bekijken. Gemaakt van microvezel en polyester, waarin stof en huisstofmijt geen kans krijgen om zich op te hopen. Bekijk de kussenhoezen in 30x50 en in bijvoorbeeld 35x35, om die online op je gemak met elkaar te vergelijken. Of doe inspiratie op met alle kussens in alle maten, zodat je niets over het hoofd zal zien.

30x50 kussenhoezen kopen

Nieuwe kussenhoezen kopen en daarvoor op zoek naar 30x50? Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rij. Met de verschillende materialen, in alle kleuren en natuurlijk op basis van het ontwerp waar je naar op zoek bent. We hebben de hoezen en slopen voor de kussens bovendien voor je op voorraad. Bestel je meteen online? Wij gaan er voor je mee aan de slag en maken de verzending naar jouw adres zo snel mogelijk voor je in orde.