Kussenhoes 70x70

Een kussenhoes in 70x70 kopen? Een mooie grote keuze voor op bed en een luxe keuze voor op jouw loungebank. Beschikbaar in diverse mooie materialen en natuurlijk in de verschillende kleuren. Combineer de hoezen met een lekker stevige kussenvulling om te genieten van je favoriete films en series of zorg er in bed voor dat je een fijn groot kussen hebt liggen.

Bestel online de kussenhoezen of -slopen in 70x70 en gebruik die met de vullingen die je nog hebt liggen. En nog geen vulling? Bestel die dan online, zodat je het kussen helemaal compleet kunt maken. Beschikbaar in verschillende materialen en in de diverse kleuren, waarmee je in de slaapkamer of in de woonkamer zorgt voor een stijlvol geheel. Bekijk de hoezen in 70x70 en de andere maten die er beschikbaar zijn, zodat je ook die op een leuke manier kunt combineren.

Bekijk alle kussens

Kussensloop 70x70 en diverse andere maten

Een kussensloop kopen in 70x70? Beschikbaar in deze en in andere maten, zodat je op die manier kunt combineren. Creëer een speels geheel om het bed op te maken zoals in een luxe hotel. Of zorg er op een loungebank voor dat er voldoende kussens beschikbaar zijn om er lekker in weg te kunnen zakken. Geniet van je favoriete films en series, zowel op bed als op de bank. En gaat het je om een kussen om goed op te slapen? Combineer de kussenhoes in 70x70 met je favoriete vulling, bijvoorbeeld van wol of van dons.

Je hebt op die manier allerlei mogelijkheden met de mooie kussenslopen en de kussenhoezen bij ons uit het assortiment. Een mooi geheel, waarmee je ervoor zorgt dat je eenvoudig warmte creëert. Dankzij materialen zoals katoen of satijn, waarbij die laatste een subtiele glans heeft. Verder heb je de keuze uit een aantal synthetische materialen. Anti-allergisch en met dezelfde mooie uitstraling, bijvoorbeeld op basis van de diverse kleuren die er beschikbaar zijn.

Kussensloop 70x70 in diverse materialen

Een kussensloop kopen in 70x70 of een van de andere formaten? Kies uit de natuurlijke of de synthetische materialen. Katoen is een natuurlijk materiaal, goed geschikt om op te slapen. Gebruik in dat geval bij voorkeur een kussenbeschermingshoes. Die werkt als een molton, waarmee je ervoor zorgt dat de vulling en de tijk van het kussen mooi schoon en hygiënisch blijven. En wil je stof en huisstofmijt voorkomen? Kies dan voor synthetische materialen zoals polyester of microvezel. Bekijk de kussenhoezen in 70x70 en bijvoorbeeld in 80x80, net als alle andere maten van kussenhoezen.

Online 70x70 kussenslopen bestellen

Een van de 70x70 kussenslopen of de kussenhoezen bestellen? Je hebt online de keuze uit een aantal verschillende materialen en alle beschikbare kleuren. Combineer verschillende hoezen en bestel daar ook de vullingen bij, of maak gebruik van de vullingen die je al hebt. Wij hebben de hoezen en slopen voor kussens in 70x70 netjes voor je op voorraad, zodat we de verzending daarvan snel voor je in orde kunnen maken. Bestel jouw kussenhoezen online, dan gaan wij er voor je mee aan de slag en heb je jouw bestelling snel in huis.