Kussenhoes 35x35

Een kussenhoes kopen in 35x35? Het is een populaire kleine maat, goed geschikt voor op de bank en op bed. Op de bank kun je er heerlijk tegenaan zitten, zowel met stevige ondersteuning als met een zachte vulling om in de bank weg te kunnen zakken. En op bed? Daar is de kleine kussenhoes goed geschikt voor kussens om het bed mooi mee op te kunnen maken. Zoals in een luxe hotel, maar dan gewoon bij jou in de slaapkamer.

Op die manier is de maat van 35x35 voor de kussenhoezen op verschillende manieren interessant. Uiteraard heb je de keuze uit deze afmeting en een aantal anderen, zodat je die op je gemak met elkaar kunt vergelijken. Bekijk bovendien de diverse materialen voor de hoezen. Natuurlijk zoals katoen en satijn of op synthetische basis. Polyester en microvezel zijn dan interessante keuzes, waarmee je bijvoorbeeld kiest voor een anti-allergie kussenhoes of kussensloop.

Bekijk alle kussens

Kussenhoes 35x35 en in andere maten

Je hebt de keuze uit kussenhoezen in 35x35 en in een aantal andere maten. Combineer een aantal afmetingen en creëer een speels geheel of zorg voor een rustige uitstraling op de bank of op het bed. Heb je de kussenvullingen al liggen en zoek je daar de juiste hoezen en slopen bij? Je kunt hiervoor de maat aanhouden van de kussenvulling. Uiteraard kun je die er online ook meteen bij bestellen, zodat je de kussenhoes in 35x35 daarmee kunt gebruiken.

Bekijk de verschillende maten en vergelijk zowel de kleuren als de materialen van de hoezen. Ben je op zoek naar zwart of wit, bruin of grijs? Populaire kleuren, al krijgen ook blauw, rood, geel en groen er steeds meer liefhebbers bij. We durven steeds meer te combineren op de bank en op bed, ook aan de hand van mooie patronen voor de kussenslopen en de kussenhoezen. De modellen in 35x35 zijn beschikbaar met effen kleuren of met opvallende patronen zoals strepen en stippen, dus maak online je keuze uit een breed assortiment.

Kussensloop 35x35 in diverse materialen

Je kunt de kussensloop in 35x35 bestellen in een aantal verschillende materialen. Op zoek naar een anti-allergie kussen? Kies voor de synthetische materialen, omdat die een gesloten structuur hebben. Stof en huisstofmijt krijgen geen kans, waardoor je daar veel minder of zelfs helemaal geen last van hebt. En liever gebruik maken van een natuurlijk materiaal? Katoen is een bekende en populaire keuze, net als het satijn met een mooie subtiele glans. Bekijk de materialen voor de kussenslopen in 35x35 en bijvoorbeeld in 40x40, zodat je daar op je gemak een keuze uit kunt maken. Of doe inspiratie op met de kussens in alle maten maten die er beschikbaar zijn.

Online 35x35 kussenslopen bestellen

Je kunt online een kussensloop in 35x35 bestellen. Wij hebben de kussenhoes gewoon voor je op voorraad, zowel in zwart als in wit en in bruin als in grijs. We maken de verzending van de hoes in 35x35 zo snel mogelijk voor je in orde. Maak alvast ruimte vrij op jouw bed of op de bank. Dan zorgen wij ervoor dat je de hoes en de eventuele vulling snel in huis hebt, om er meteen gebruik van te kunnen maken.