Kussenhoes 65x65

Een kussenhoes in 65x65 kopen? Het grote formaat is bijzonder goed geschikt voor op bed. Als stijlvolle keuze om tegen het hoofdbord te plaatsen en om je bed mee op te maken. En natuurlijk om lekker op te slapen, in combinatie met een comfortabele vulling. Stem de beide materialen goed op elkaar af en kies een kleur die goed past bij de rest van het bed. Of bij de accessoires en de kleur van de wanden in de slaapkamer, zodat je daar op een mooie manier gebruik van kunt maken.

En ben je op zoek naar grote kussenhoezen voor op een loungebank? Ook dan zijn de kussenslopen in 65x65 goed geschikt. Om lekker in weg te zakken met een zacht kussen of voor meer stevigheid zodat je goed rechtop kunt genieten van jouw favoriete films en series. Bekijk online de verschillende modellen. Bekijk de kleuren en de materialen. In katoen en in verschillende synthetische materialen, waarmee je eenvoudig kiest voor een anti-allergie kussenhoes in 65x65.

Bekijk alle kussens

Kussenhoes 65x65 en in andere maten

Je kunt de kussenhoes in 65x65 bestellen, net als in verschillende andere maten. Om grotere en kleinere kussens met elkaar te combineren, bijvoorbeeld als je de vullingen daarvoor al hebt liggen. Of ga online meteen op zoek naar de vulling die je erbij nodig hebt. Wij maken het je gemakkelijk de verschillende producten met elkaar te combineren. Kijk goed naar de kleuren en materialen, zodat je op de bank of in bed goed gebruik kunt maken van de mooie hoezen en slopen in 65x65.

Vergelijk de materialen en de maten of laat je inspireren door de mooie kleuren die er beschikbaar zijn. Op zoek naar een kussenhoes in 65x65 in zwart, wit, grijs of bruin? Bekijk de kleuren zoals rood en blauw, net als groen en geel. Van heel opvallend en met een bijzonder dessin of een mooie print tot aan de rustige effen kleuren. Stem de kussens onderling op elkaar af en houd rekening me de accessoires die je in de slaapkamer hebt staan. Op die manier maak je altijd een goede keuze, gewoon online bij ons uit de eigen voorraad.

Satijnen kussensloop 65x65 en andere materialen

Benieuwd naar de materialen die er beschikbaar zijn voor de kussenhoezen en -slopen in 65x65? Je hebt de keuze uit bijvoorbeeld satijn, met een mooie subtiele glans. Het is een speciale weving van het natuurlijke katoen, zoals ook percale katoen daar een variant op is. En last van allergieën waar je graag iets aan wilt doen? Dan zijn synthetische materialen zoals polyester en microvezel goed geschikt voor de kussenhoezen in 65x65. Bekijk de materialen in deze maat, net als in 70x70 of de andere maten voor hoezen en slopen die er beschikbaar zijn.

65x65 kussenhoezen kopen

Een van de 65x65 kussenhoezen kopen? Je hebt online de keuze uit een breed assortiment, altijd op basis van goede kwaliteit. Direct bij ons uit de eigen voorraad, waardoor we de verzending daarvan snel voor je in orde kunnen maken. Maak maar vast plaats op jouw bed of de bank, dan zorgen wij ervoor dat je de 65x65 kussenslopen snel in huis hebt en je daar gebruik van kunt maken.