Zomer Dekbed

Een zomer dekbed is zoals de naam al doet vermoeden perfect voor in de zomer. Het dekbed is heerlijk koel en laat je heerlijk slapen tijdens warmere nachten zonder benauwd aan te voelen.
Maat
Materiaal
Breedte
Lengte
Eigenschappen
Prijs
Min: €0 Max: €200

Een zomerdekbed is wat dunner dan het reguliere dekbed. Het grote voordeel? De temperatuur daaronder loopt niet te hoog op, waardoor je er tijdens de zomermaanden prettig onder in slaap kunt vallen. Je wordt ‘s morgens weer fris wakker, je hebt gedurende de nacht niet teveel last van transpireren. In plaats daarvan zorg je met een zomerdekbed voor een luchtig geheel, wat de nachtrust ten goede komt. Een dekbed voor de zomer is dunner dan de reguliere modellen. Gebruik maken van een dekbed dat je kunt splitsen voor de zomermaanden? In dat geval kun je een 4-seizoenen dekbed kopen. Er zijn daarnaast nog enkele andere modellen beschikbaar. Uiteraard kun je het zomerdekbed afstemmen op een dekbedovertrekvoor de zomer, bijvoorbeeld aan de hand van de kleuren en de verschillende mooie dessins.

Materiaal van het zomerdekbed

Voor het materiaal van het zomerdekbed heb je de keuze uit bijvoorbeeld microvezel, katoen en dons. Het zijn materialen die je uitstekend licht kunt laten uitvoeren. Het dekbed voorkomt op die manier een teveel aan warmte, terwijl je er wel lekker onder kunt kruipen zodra je naar bed gaat. Met name in de zomermaanden kan het in de slaapkamer behoorlijk warm worden. Je zal dan eerder transpireren, vooral onder een (te) dikke deken. Een dekbed voor de zomer vormt dan een betere keuze. Je voorkomt daarmee een teveel aan transpireren. Dons is als materiaal bovendien licht van gewicht, met katoen en microvezel kies je voor twee meer gangbare materialen. Je kunt de verschillende zomerdekbedden net als de zomer dekbedovertrekken online met elkaar vergelijken, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken.

Andere soorten dekbedden

Benieuwd naar de andere soorten dekbedden die er beschikbaar zijn naar het zomer dekbed? Het is de moeite waard om daarnaast het enkele dekbed te bekijken. Je kunt die bijvoorbeeld gebruiken voor in de wintermaanden of gedurende het hele jaar. Er gedurende het jaar voor zorgen dat je kunt wisselen tussen een dikke en een dunne deken? In dat geval is het een goed idee om het dekbed voor de zomer te vergelijken met bijvoorbeeld een 4-seizoenen dekbed. Die bestaat uit twee delen, zodat je zelf kunt bepalen waar je onder slaapt. Tenslotte kun je eens kijken naar de onderdekens die er beschikbaar zijn. Over het algemeen vormen die vooral tijdens de koudere momenten een goede keuze. De zomerdekbed is voldoende wanneer je in de zomerperiode wilt voorkomen dat de temperatuur in bed te hoog oploopt.

Online zomerdekbed kopen

Online een zomerdekbed kopen? Er zijn verschillende materialen, kleuren en afmetingen beschikbaar. We maken het je online graag eenvoudig, zodat je het dekbed voor de zomer kunt bestellen. Uiteraard kun je rekenen op een goede kwaliteit van de gebruikte materialen. Een van de dekbedden voor de zomer kopen? Je kunt online je bestelling plaatsen, wij zorgen voor een vlotte verzending naar jouw adres.

Sorteer op:
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen