Kees
Kan ik je helpen?
- X
Kees
Kees is verbonden!
Hey! Ik ben Kees, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Selecteer een categorie.
Aan het laden...
aan het laden

Comfort Dekbed - 4 Seizoenen

(88)
Materiaal vulling
Synthetisch
Warmteklasse
Warmteklasse 1 (warmteklasse 3 + warmteklasse 4)
Levertijd

Voor 22:00 besteld = morgen in huis

Variant
Aantal

39,99

59,99 adviesprijs

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Ruim 54.000 klanten geven ons een 4.5/5

Comfort Dekbed - 4 Seizoenen

Een goede nachtrust is essentieel voor je welzijn en je dagelijkse prestaties. Het kiezen van het juiste dekbed kan hierbij een wereld van verschil maken. Fresh & Co Hotel begrijpt dit als geen ander en biedt met het 4-seizoenen dekbed een oplossing die past bij elke slaper en elk seizoen.

Materiaal en vulling
De tijk van het dekbed is gemaakt van microfiber, wat bekend staat om zijn ademende eigenschappen. De vulling bestaat uit polyester holle vezel, een synthetisch materiaal dat uitstekend isoleert en tegelijkertijd luchtig blijft. Bovendien is het dekbed anti-allergisch en biedt het geen kans aan huisstofmijt.

Een zacht dekbed voor optimaal comfort
Het Fresh & Co 4-seizoenen dekbed is met zorg ontwikkeld voor iedereen die waarde hecht aan zachtheid en comfort. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en anti-allergisch, zodat je ongestoord en aangenaam kunt slapen. Het zachte gevoel van het dekbed zorgt ervoor dat je elke nacht weer uitkijkt naar het moment dat je onder de wol kunt kruipen.

Herkenbare seizoenslabels
Dit dekbed is niet alleen comfortabel, maar ook praktisch in gebruik. Het zomer- en winterdeel zijn eenvoudig van elkaar te onderscheiden door de vrolijke roze en donkerblauwe labels. Zo weet je altijd precies welk deel je moet gebruiken. En als de temperaturen echt dalen, klik je beide delen eenvoudig aan elkaar met de drukknopen voor extra warmte.

Warmteklasse aangepast aan het seizoen
Het unieke aan een 4-seizoenen dekbed is dat het meerdere warmteklassen combineert. Het dekbed bestaat uit twee delen met elk een eigen warmteklasse:

Lente/herfstdeel: Met een vulling van 300 gram en warmteklasse 3 is dit deel ideaal voor de lente en het begin van de herfst.
Zomerdeel: Met een lichte vulling van 200 gram en warmteklasse 4 biedt dit deel verkoeling tijdens warme zomernachten.
Samengevoegd vormen ze warmteklasse 1, perfect voor de koude winternachten.

Extra informatie
De afwerking van het dekbed is van hoge kwaliteit, met een bies die de merknaam draagt. Het onderhoud is eenvoudig: het dekbed is wasbaar op 60 °C, waardoor het fris en hygiënisch blijft.

Oftewel...
Het Fresh & Co 4-seizoenen dekbed is een investering in je slaapcomfort. Of het nu vriest of tropisch warm is, dit dekbed past zich aan jouw behoeften aan. Met zijn zachte materialen, praktische ontwerp en uitstekende isolerende eigenschappen is het de ideale keuze voor wie het hele jaar door heerlijk wil slapen.

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Materiaal vulling Synthetisch
Materiaal tijk Synthetisch
Warmteklasse Warmteklasse 1 (warmteklasse 3 + warmteklasse 4)
Vulgewicht 500 gr (200 gr + 300 gr)
Eigenschap Anti-allergisch, anti-huissofmijt, vochtregulerend
Wasvoorschrift Wasbaar op 60 °C
Geschikt voor droger Nee
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen (88)

Dekbed
4 seizoenen dekbed, 1 persoons. Ziet er luxe uit en voelt heerlijk zacht aan. Zoontje slaapt er heerlijk onder.

Melanie

dekbed
Geweldidg, had het eerder moeten aankopen. Lekker warm en zacht en licht.. Heel lekker geslapen. prima service

Karine

Dekbed
Alle soorten, merken en maten te hebben gehad en laatst een 4 seizoenen dekbed voor mijn dochter te hebben gekocht welke haar zoooooo goed bevalt heb ik een zelfde gekocht voor mezelf en drie keer raden……….ik heb serieus nog nooit zo lekker geslapen. Dus geen loze beloften en bovendien ook nog eens super snel geleverd. Meer dan 💯% tevreden 😊

Kees

Dekbed
Na heel veel dekbedden gekocht te hebben is dit de juiste keuze geweest zo heerlijk warm geweldig

Agnes

Super aanbieding en onze beste keus
Na een paar nachten zijn we heel tevreden met het 4 seizoenen dekbed en de 2 dekbedhoezen van uitstekende kwaliteit die we met een heel leuke super aanbieding er bij cadeau kregen. Het dekbed is lekker groot en we slapen er heerlijk onder. En de hoezen zijn van heel goede kwaliteit. Prima keus dus en snel en keurig bezorgd. Top!

Ank

Hemels
Super dekbed! De wintervariant (2 aan elkaar) voor ons zelfs net iets te warm in januari. Maar met de enkele is het perfect. Het dekbed voelt heel licht, dat was even wennen. Maar nu willen we niets anders meer. Echt een aanrader!

Daphne

Comfort
Het dekbed is heerlijk warm. Het is een feestje om naar bed toe te gaan.. absoluut een aanrader

Bionda

Prima
Winter gedeelte is erg warm.. je moet het dus niet snel warm hebben.. dekbed is lekker fluffy

Veronique

Heerlijk
Superfijn dekbed. Zeker warm genoegn

Michelle

Zeer aangenaam
We zijn zeer tevreden met dit dekbed! Een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is niet te zwaar, maar wel zwaar genoeg om er je lekker knus onder te voelen. Momenteel is het zo'n 8°C buiten en het zomerdekbed is warm genoeg voor ons. Het wordt nog afwachten of het dekbed niet teveel "samenklontert" door het te wassen, want dat is met onze vorige gebeurd.

Evy

SUPER
Wat een geweldig dekbed.(4 zeizoenen) Heerlijk luchtig en dus niet zwaar op je huid. Zeker één aanrader. Heel blij mee. En de prijs viel reuze mee! Ook heel fijn dat je in de zomer het winter gedeelte er af kunt halen. Maar voor nu lekker warm.

Marijke

Top
4 seizoenendekbed Met verzenden ging heel goed en het is een prima dekbed. Het bevalt mij heel goed en lekker warm. Dus een goeie keus gemaakt.

Amaira

Zeer tevreden
Prachtig dekbed gekocht. Superzacht en licht maar door het 4 seizoenen model is het heerlijk warm en of zomers koel. Snelle en correcte levering

Hanna

4 seizoenendekbed
Eerst aangeschaft voor mijn moeder om uit te proberen. Heel fijn dekbed. Lekker fluffy en niet te zwaar. Heerlijk warm en comfortabel. Gelijk een tweede bestelling gedaan.

Sherida

Dekbed
Een goed ventilerend 4-seizoenendekbed wat ook nog goed is voor mijn zoontje met zijn allergieën.

Enrico

Lekker warm en zacht
Snelle levering. Goed verpakt. Op dit moment voelt het nog warm genoeg, even de winter afwachten om te kijken of dat voor mij ook zo blijft… ben een echte koukleum. Tot nu toe bevalt het dekbed in ieder geval prima.

Peggy

Warm en comfortabel
Dekbed is warm en comfortabel. Staat netjes op aangegeven welke kant voor de zomer en voor de winter is. Beide kanten kunnen door middel van drukknopen aan elkaar gemaakt worden

Hans

Nice
Heb hem pas een paar dagen, maar tot nu toe erg fijn. Heb gewoon de dubbele laag op m'n bed liggen, ook met het warme weer ademt hij goed.

Robbie

Dekbed 240x220
Het dekbed bevalt heel goed. Ziet er ook heel mooi uit en heel mooi afgewerkt. De levering was ook perfect

Lia

Top
Lekker warm en zacht ! Een aanrader .

Anita

Dekbed 240x220
Moest in het begin wennen , omdat het dekbed zo licht is en ik altijd een zware gewend was , had zo’n m’n bedekkingen of hij dan ook warm is ! Nou , voor mij zeker warm alsof je onder een warm wolkje licht , ben heel benieuwd als het straks warm word.

Astrid

Dekbed plus overtrek
Erg tevreden over het dekbed en de overtrekken maken het compleet erg blij mee zou het iedereen aanraden

Henny

Dekbed is de beste
Dit dekbed is fantastisch echt een aanrader niet alleen het dekbed maar ook de service

Robeno

Een echte aanrader!
Wat een fijn dekbed is dit! Heerlijk luchtend en ademend. Fijn dat het zomerdeel van het winterdeel eenvoudig is te scheiden en je zo dus het hele jaar onder de juiste dikte ligt te slapen. Mijn zoon heeft nog nooit ZO lekker geslapen zegt hij! Hij blij, moeders blij! Een echte aanrader!

TvdZ

Heerlijk zacht dekbed
Heerlijk zacht, lekker warm niet zwetend en fluffy dekbed.

Jemal

Mooie kwaliteit
Ik heb dit lits-jumeaux dekbed besteld (moeilijk kiezen tussen zoveel dekbedden) maar heb er geen seconde spijt van gehad! Heerlijk zacht, niet zwetend en fluffy dekbed. Alsof ik onder een wolk slaap 🙂. Heerlijk dat als het te warm wordt ik het winterdekbed eraf kan halen maar ik laat altijd graag zo lang mogelijk beiden liggen voor de dikte en heb ook erg graag mijn deur snachts open dus lekker fris maar geen kou lijden. Omdat ik erg instabiel astma heb vind ik het belangrijk dat het dekbed anti allergisch is. Ik zou deze iedereen aanraden, goede kwaliteit voor een mooie prijs!

Demelza

Mooie kwaliteit
Valt soepel, niet zwaar. Mooie kwaliteit.

Monja

Lekker licht en soepel dekbed
Fijn dun zomer deel en warm herfstweer. Samen geschikt voor echte kou. Valt soepel om je heen. Heel blij mee. Heel goede prijs kwaliteit verhouding.

Lin

Prima dekbed zeker qua prijs kwaliteit
Wij kochten dit dekbed voor gebruik in onze camper die we dus ook in de winter gebruiken. Dus laatste eerste gebruik met beide dekbedden dus in best koude omstandigheden en gewoon heerlijk geslapen. Helemaal geen kou gehad en toch zijn de dekbedden niet zwaar op je lichaam. Super tevreden tot nog toe

Stefan

Heerlijk slapen
Lekker warm, maar niet te warm en het voelt lekker licht aan. We slapen nu een hele week er heerlijk onder. Echt een aanrader!

Judith

Heerlijk
Super warm, niet zwaar. Echt een top dekbed.

Patricia

Dekbed 4 seizoen
Super lekker dekbed heb nu al 3 heerlijke nachten achter de rug

Sander

Dekbed
Warm en heel licht. Iedeaal als je dat prettig vindt.

Berber

Dikke deken
Een goede warme deken. Wij gebruiken nu alleen de herfst deken en niet beide. Buiten is het nu 4 graden, misschien als het vriest dat beide nodig zijn. De zomer deken is een stuk dunner, dus dat miet in de zomer goedkomen.

Sander

Lekker warm
Really nice and warm for the cold months. Its very light and feels really fluffy.

Agnes

Heerlijk
Heel fijn dekbed, slaap er heerlijk onder. Nu alleen het winter deel erop liggen. Staat ook duidelijk met afbeeldingen aangegeven op beide delen welke het zomer en winter deel is.

Debby

Top dekbed
Heerlijk dekbed om onder te slapen past heerlijk rond je lijf , is zeker een aanrader!! ook super tevreden met de levering.

Paulette

Lekker warm dekbed premium
Eindelijk een super dekbed met de kussenslopen zijn wij goed verzien voor vier seizoenen ook lekker luchtig 30-12-2021

Theo

Goddelijk
Nooit geweten dat je zoveel beter kan slapen door een dekbed. Ik heb het altijd snel heel erg warm, maar dit dekbed valt heerlijk op je en is warm en luchtig tegelijk. Ik heb het meteen ook voor mijn vriend gekocht. Echt een aanrader!

Rachelle

Heer
Heerlijk warm dekbed , nu wel in de winter uitvoering (2 op elkaar ) nuet zwaar maar valt toch soepel om je lichaam heen Hoop dat het van de zomer ook bevalt in de zomer uitvoering !

Jaap

Geweldig
Licht maar toch lekker warm!! Prijs en kwaliteit zijn super. Zo besteld en snel in huis!

Sander

Goede aankoop
Ik dacht dat het een los deken was. Maar blijkbaar klik je er 2 op elkaar waardoor de warmte extra goed onder de wol blijft! Heerlijk dekbed, lekker dik en warm! Ben er superblij mee! De maat is ook erg goed en lekker groot! Heerlijk al die warmte

Damian

Super dekbed
Lekker warm, top dekbed voor mooie prijs!!

Astrid

Fijn dekbed
Fijn dik en warm dekbed. Voelt fijn aan. Wij slapen er heerlijk onder

Kim

Heerlijk dekbed !
Dit is echt een heel fijn én lekker warm dekbed, en het weegt niks op je lijf. Absolute aanrader !

Corien

Top dekbedden
Nadat we eerst zelf een dekbed van dit merk hadden besteld, is inmiddels iedereen voorzien van dit dekbed. Ligt niet zo zwaar, is lekker warm maar niet te..snap je 'm nog? Ik heb het snel te warm en met dit dekbed geen last van. Absolute aanrader.

Monique

4 seizoenen dekbed premuim
Dekbed bevalt goed Lekker warm Ik heb het altijd snel koud en nu heb ik het niet te warm en niet te koud pressies goed

Denize

Super lekkere deken
De deken is echt top. super warm en de zomerdeken is luchtig. ik ben iemand die het altijd koud heeft maar met deze deken is het altijd warm in bed

Femke

4 seizoenen dekbed
Nieuw bed gekocht waar we dit dekbed als cadeau erbij kregen. Het bed duurt nog ff maar het dekbed al gekregen en gelijk in gebruik genomen. Het is een prima dekbed, een aanrader. Lekker warm voor de koude dagen.

Richard

vierseizoenen dekbed
Heerlijk warm en slaap veel beter de kussens zijn iets te zacht heb deze nu voor loges en heb mijn ergo kussen weer.

Corry

Dekbed 4-seizoenen
Heerlijk warm! Je kunt je er echt helemaal 'inworstelen'! Echt een aanrader! Heerlijk slapen!

Ellen

4seizoendekbed
Ik heb eindelijk de ware gevonden!!!!dekbed wel te verstaan,gewoon zaligggg om te slapen

Songül

Fijn dekbed
Licht dekbed wat voldoende warmte geeft. Erg prettig dat het uit 2 delen bestaat waardoor je het echt in de verschillende seizoenen kunt gebruiken

Anne

Goed dekbed
Licht dekbed maar je merkt wel dat je een deken over je heen hebt. Ademend maar laat niet te veel warmte door. Zomerdeken nog wel aan de warme kant maar dat is naar mijn mening niet erg. Zeker voor het bedrag een aanrader!

Anna

Goed
Fijn mooi product

X

Mooi dekbed
Heel goed dekbed. Ligt van gewicht luchtdoorlatend en zeker goed voor mensen met allergie. Het voelt ook koel aan maar ligt zeker lekker warm. Goede aanduiding van welke kant de zomer of winter gedeelte is. Heel erg blij mee en voor een goede prijs.

Renate

Rottweiler
Een zeer mooi en van goede kwaliteit dekbed

Henk

Prima dekbed, nog wel warm
Prima dekbed, lekker licht. Ik vind het zomeronderdeel in deze hitte nog steeds wel wat aan de warme kant. Maar ik krijg het dan ook snel warm.

I

Dekbedd
Prima dekbed lekker licht je voelt het bjjna niet als je er onder ligt. Prima aankoop

Bea

Best dekbed
Lekker dekbed licht warm en slaapt prima

Dennis

Heerlijk
We slapen er super lekker onder! Ieder zijn eigen deken, heerlijk! We hebben de extra lange genomen. Geen last meer van koude voeten. Het deken is zo licht dat je hem bijna niet voeld. (We slapen nu onder het lente/herfst gedeelte.) Je krijg het dekbed keurig geleverd in een hoes, met rits. De dekbedden zitten met drukknopen aan elkaar. Ik heb ze nog niet gewassen dus ik weet niet of ze daarna ook nog goed in model zijn.

Linda

Dekbed
Prima dekbed! Ik slaap er heerlijk onder!

Peternel

Prima dekbed
Het dekbed bevalt heel goed, heerlijk om onder te slapen.

Lonneke

dekbed
bevalt heel goed heb alleen het zomerdekbed op is prima

gina

dhr
een 10 zeer goei service, en hij is zeer heerlijk

ricardo

prima aankoop!
Onlangs een nieuw 4-seizoenen synthetisch dekbed aangeschaft. Heerlijk licht en toch warm genoeg. Ben tevreden met deze aankoop! En netjes en goed verpakt op de afgesproken dag en tijd bezorgd.

Joke

Heerlijke dekbed
Super heerlijke dekbed en perfect voor de seizoenen. Slaap zacht en geniet ervan!

Dominique

Prima aankoop
Een prima dekbed het hele jaar door. Voor elk jaargetijde een passende dikte. Slaapt heerlijk.

Onno

Dekbed Premium - 4 Seizoenen
Zalig dekbed: licht, dik en niet te warm. Beste dekbed wat ik ooit heb aangeschaft!

Chris

Dekbed
Heerlijk luchtig dit zachte dekbed! Het voelt als dons. De kwaliteit is vlgs. mij ook klasse. Maar dat weet ik uiteraard pas na de eerste wasbeurt. Prima verzending. Keurig op tijd en zorgvuldig verpakt. Reden genoeg om vaker te bestellen bij HEMA.

Ria C.

Dekbed
Een erg fijn dekbed. Wij vinden hem allebei erg fijn om onder te slapen. Voelt niet heel zwaar en is niet te warm. Erg tevreden

Gera

iets fantastisch
het dekbed is werkelijk prachtig. Echtgenoot kan niet stoppen haar en mij ook te prijzen. We hebben het al aan een paar vrienden aanbevolen.

Karolina

Hotelgevoel
Luxe gevoel onder dit nieuwe (240x200m) dekbed, heerlijk slapen en uitgerust wakker. Elke nacht vakantie. En synthetisch, dus geen vogels mishandeld voor hun dons of veren.

Marian

Welterusten
Prima dekbed, makkelijk aan de seizoenen aan te passen. Welterusten!

Gerard

Super! Prinsheerlijk slapen.
Wij hebben na een hele tijd besloten tot de aanschaf van nieuwe matrassen en dekbedden. Heerlijk! Waarlijk prinsheerlijk slapen! Super!

Tineke

Prima
Prima dekbed, lekker licht en toch warm.

Elisah

👍
Ik ben hélemaal in de wolken☁️🌞:wind_face: Lekker warm, licht, vol...👍😴👍

Els

Dekbed
Ik ben zo onwijs blij met mijn nieuwe dekbed. De eerst nacht sliep ik gewoon uit tot de volgende ochtend 9 uur zo een lekker dekbed echt een aan rader!! Lekker warm je kan hem los halen en heb je een dunner en dikker dekbed. Geweldig !!

Léonie v.

Dekbed
Ben er erg blij mee slapen heerlijk

To

Dekbed
Mooi en zeer zacht dekbed, heel tevreden!

Hilde

Dekbed
Zeer tevreden over slaap lekker

Sj

Fantastisch
Echt een fantastisch dekbed. Ik zat er al een tijdje tegenaan te hikken dat ik een nieuwe moest kopen. Maar steeds wist ik niet wat ik moest kiezen. Nu ik dit dekbed heb denk ik echt.... waarom heb je dit niet eerder gedaan?! Echte aanrader!!

Sandra

Geweldig dekbed
Wij waren toe aan een nieuw dekbed en hebben maar gelijk een maatje groter besteld (240x200). Een schot in de roos! Groot, maar niet te zwaar. Zacht en luchtig. Vooral i.c.m. het overtrek van katoen satijn wat ik erbij had besteld, slaapt het echt heerlijk. Alsof je in een wolk ligt! Echt een aanrader!

Annette

Dhr
Lekker warm dekbed en niet zwaar op je lichaam. Koppelen met drukknopen werkt ook beter dan klittenband op de lange termijn.

Pascal

Heerlijk warm
Heerlijk warm met dit koude winterweer.

Vincent'

Heerlijk dekbed
Na 20 jaar dekbed-trekken met mijn man nu voor beide een 1-persoons dekbed, 220 lang. Slaapt heerlijk! Ik ben de koukleum thuis, we slapen altijd met raam open, maar het herfst/lente dekbed is voldoende, hier hoeft het zomer dekbed niet bij wat mij betreft. Wanneer het stevig vriest heb ik dus nog wat achter de hand.

Hanneke

Nooit meer dekens met laken!
Heerlijk dekbed (4 seizoenen) en dekbedovertrekken gekocht voor mijn 99 jarige moeder die altijd onder wollen dekens met laken geslapen heeft. Zij is er super blij mee en vindt t heerlijk warm en lekker zacht. Ze wil haar dekens echt niet meer terug!

Cobie

4 seizoenen dekbed
Sinds een week maak ik gebruik van deze super 4 seizoenen dekbed. Het is geweldig!!! Heerlijk zacht en lekker warm! Het is makkelijk los te halen en makkelijk op te bergen. Zeker een aanrader!!

Raelynn

    Laatst bekeken producten