Matrashoes moltons

Een matrashoes als molton kopen? De ideale keuze om jouw bed mee op te maken. Dankzij ventilerende en beschermende eigenschappen. In materialen die vocht opnemen, zodat dit niet door kan dringen in het matras daaronder. Een fijn idee, waarmee je bijvoorbeeld voorkomt dat je snel last krijgt van de lelijke gele vlekken in het matras. Let wel goed op de maat van de hoes en de dikte van het matras, zodat je daar de juiste molton bij kunt kopen.

Een molton topper matrashoes is bijvoorbeeld goed geschikt voor op een topper of een split topper, zoals je die kunt gebruiken op een boxspring. Het is het bovenste matras dat zorgt voor het slaapcomfort, bovenop het reguliere matras dat juist de ondersteuning biedt. En houd de afmetingen in de gaten, zodat je daar de juiste maat bij kunt vinden. Je kunt gewoon de maat van het matras aanhouden, om daar de juiste molton als hoes bij uit te zoeken. Te gebruiken onder het hoeslaken, waarvoor je dezelfde maat kunt kiezen.

Bekijk alle moltons

Moltons matrashoes in verschillende maten

De moltons als matrashoes zijn er in verschillende maten, op basis van de matrasmaten waar je gebruik van kunt maken. In Nederland is het matras in 90x200 gebruikelijk voor een eenpersoonsbed en slapen we het meest op 160x200 bedden met twee personen. Daarnaast zijn er natuurlijk andere maten beschikbaar, zoals 80x200 voor een smaller bed of 180x200 voor een lekker royaal bed. En heb je een matras met extra lengte in 210 of in 220cm? Dan kun je ook daar de juiste matrashoes molton bij bestellen.

Je hebt de keuze uit verschillende matrashoezen, zowel voor de reguliere matrassen als de toppers en split toppers die er beschikbaar zijn. En bekijk specifiek de matrasbeschermers, waarmee je zelfs kunt zorgen voor een waterdicht model. Prettig, omdat je op die manier de beste bescherming kunt realiseren en jouw matras zo lang mogelijk hygiënisch blijft.

Matrashoes moltons en andere types

De matrashoes moltons en andere types beschermen jouw matras. Door vocht op te nemen en tegelijkertijd te ventileren, twee fijne eigenschappen van de gekozen materialen. Het elastiek rondom maakt het bovendien eenvoudig om daar jouw bed mee op te maken.

Ontdek de verschillende andere soorten moltons, zodat je daar online op je gemak een goede keuze uit kunt maken. Of doe inspiratie op met alle modellen bij ons uit de collectie, zodat je in ieder geval niets over het hoofd zal zien.

Matrashoes moltons kopen

Een matrashoes molton kopen voor een regulier matras, een topper of een split topper? Bekijk ons uitgebreide online aanbod, waar je eenvoudig een keuze uit kunt maken. In hoge kwaliteit en in de maat die je nodig hebt. Bestel er bij voorkeur twee, zodat je daarmee voorkomt dat de ene in de was zit en je jouw bed niet meteen kunt opmaken. Wij hebben de moltons en matrashoezen natuurlijk voor je op voorraad. Dat betekent dat we de verzending meteen voor je klaarzetten, zodat jij met jouw bestelling zo snel mogelijk je bed kunt opmaken.