Boxspring moltons

Een boxspring molton kopen? De ideale keuze op jouw matras topper, zoals je daar op je boxspring comfortabel gebruik van maakt. Bovenop de matrasbodem en ook bovenop het matras dat daar op ligt ter ondersteuning. Voor de ideale opbouw van jouw bed, met zowel een molton als een hoeslaken daar overheen. Een ideale keuze voor maximaal comfort, gecombineerd met de goede bescherming om jouw matras(topper) zo lang mogelijk mooi te houden.

Je hebt de keuze uit verschillende soorten moltons, waarvan een deel specifiek geschikt is voor de boxspring. Het gaat dan om de moltons voor toppers en voor split toppers. Het zijn de relatief dunne matrassen, waar je bovenop het ondersteunende matras en de matrasbodem daaronder gebruik van kunt maken. Een combinatie specifiek voor een boxspring, waardoor je die op een ander type bed niet zo snel tegen zal komen.

Bekijk alle moltons

Moltons boxspring in verschillende maten

Uiteraard zijn de moltons voor een boxspring beschikbaar in verschillende maten, zodat je daar eenvoudig de juiste keuze uit maakt. Je kunt hiervoor gewoon kijken naar de afmetingen van het matras, het is niet nodig om rekening te houden met extra ruimte. Heb je een boxspring matras in 160x200? Dan is dat ook de maat die je nodig hebt voor de molton. En zo kun je ook zorgen voor extra lengte tot 210cm of zelfs 220cm. Net als voor extra breedte, bijvoorbeeld als je een boxspring hebt in 180cm of zelfs in 200cm breed.

Kijk goed naar de dikte van jouw topper matras. Op basis daarvan kun je een molton topper voor een boxspring kopen of gebruik maken van een molton split topper voor een boxspring. Die laatste maakt het mogelijk om de beide delen van het bed onafhankelijk van elkaar omhoog te zetten, bijvoorbeeld om nog even iets te lezen of je favoriete serie te kijken. En vergelijk de boxspring moltons met de onderlakens, die in een aantal gevallen ook goed geschikt zijn.

Meer typen moltons naast boxspring

Wat dat betreft kun je naast de boxspring moltons kiezen uit een aantal andere typen. Zodat je ieder bed in huis de juiste bescherming kunt bieden. Belangrijk, omdat je daarmee voorkomt dat vocht en vuil door zullen dringen in het matras eronder. Een hoeslaken alleen biedt niet voldoende bescherming, waardoor het belangrijk is om hier gebruik van te maken. Doe online op je gemak inspiratie op met de verschillende moltons die er beschikbaar zijn. Zo zie je niets over het hoofd en kun je jouw bestelling eenvoudig online plaatsen, waarna wij er voor je mee aan de slag gaan.

Koop nu jouw boxspring molton

Op die manier kun je jouw boxspring molton kopen, zowel voor een topper als voor een split topper. De ideale keuze op jouw bed, om het topper matras goed te beschermen tegen transpiratie en ander eventueel vochtverlies. Vergelijk materialen zoals katoen en polyester of microvezel. Op die manier zie je niets over het hoofd en maak je de juiste keuze. Voor één of twee moltons, waarmee je jouw bed weer op kunt maken als de eerste in de was zit.