Dekens moltons

Een lekker comfortabele deken molton kopen? De ideale keuze voor een fijn comfort, in combinatie met de belangrijke bescherming tegen vocht en vuil in jouw matras. Om de levensduur daarvan aanzienlijk te verlengen, terwijl je op een heerlijke manier slaapt. Een van de voordelen van een molton onder je hoeslaken, waarmee je er ondertussen voor zorgt dat je in jouw matras geen last krijgt van de lelijke gele vlekken die er anders makkelijk kunnen ontstaan.

De deken moltons verschillen van een aantal andere modellen, door de dikte en het comfort daarvan. De materialen zijn erop gericht om goede bescherming te bieden, in combinatie met het comfort zoals je daar op rekent in een lekker bed. Bijvoorbeeld geschikt op een regulier matras op een lattenbodem, net als beschikbaar voor een topper of een split topper. Dat zijn de keuzes op een boxspring, voor een comfortabele matraslaag bovenop het ondersteunende matras en de matrasbodem daaronder.

Bekijk alle moltons

Moltons dekens in verschillende maten

De molton dekens met elkaar vergelijken? Het is allereerst de moeite waard om goed te kijken naar de verschillende maten die er beschikbaar zijn. Een molton topper deken kopen in 160x200? Het is de meest populaire maat voor een tweepersoonsbed. Terwijl je met 180x200 zorgt voor extra ruimte in de breedte. En zoals je er met 210cm of 220cm lengte voor kunt zorgen dat jouw molton goed geschikt is voor het matras speciaal voor iedereen van 185cm en langer. En heb je een eenpersoonsbed? Dan is 90x200 waarschijnlijk de maat die je nodig hebt.

Naast de maten heb je ook de keuze uit een aantal verschillende soorten typen. Bijvoorbeeld specifiek voor een boxspring, zodat je zeker weet dat jouw molton deken past om het matras dat je hebt liggen en waar je op slaapt. Wij maken het je online graag gemakkelijk met de verschillende soorten en uitvoeringen, waar je comfortabel op slaapt en waarmee je tegelijkertijd zorgt voor belangrijke bescherming.

Een ander type dan dekens nodig?

En heb je een ander type nodig dan een van de deken moltons? Geen probleem, dan kun je vanuit de rest van ons assortiment op zoek naar de andere typen. Zorg ervoor dat je jouw matras goed beschermt en er tegelijkertijd voor zorgt dat je daar lekker op kunt slapen. Een fijne combinatie, die zorgt voor een lange levensduur van je matras en een heerlijke nachtrust. Op een van de moltons die jouw bed mooi schoon en hygiënisch houdt. Omdat je het hoeslaken en jouw molton kunt wassen, zodat het matras eronder de lelijke gele vlekken niet zo snel krijgt.

Een deken moltons aanschaffen

Een van de deken moltons aanschaffen? Wij maken het je gemakkelijk, om één of twee modellen te kopen. Gewoon online, direct bij ons uit de eigen voorraad. Wij zorgen voor de snelle verzending naar jouw adres, waarna je het bed er meteen mee op kunt maken. En gaat de eerste in de was? Dan heb je nog een tweede om daar op te kunnen slapen. Zo maak je met de deken moltons voor jouw matras, topper of split topper makkelijk een goede keuze. Bescherm jouw matras, om er zo lang mogelijk lekker op te blijven slapen.