Onderlaken moltons

Een onderlaken molton kopen? De ideale bescherming voor je matras, waarmee je voorkomt dat er snel gele vlekken in komen. Vlekken die je er bovendien niet zomaar meer uit zal krijgen, waardoor de hygiëne van je matras er gemakkelijk snel op achteruit gaat. Iets waar je gelukkig op voorhand goed iets aan kunt doen. Door gebruik te maken van de moltons als onderlaken, onder het hoeslaken waarmee je het bed opmaakt en waarmee je zorgt voor een aangenaam comfort.

Je hebt de keuze uit verschillende onderlaken moltons, geschikt voor de verschillende soorten matrassen en bedden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar bescherming voor jouw topper of split topper op een boxspring? Je kunt die modellen online kopen, net als wanneer je zoekt naar de bescherming van een regulier dik matras op een lattenbodem. We maken het je online graag gemakkelijk met ons brede assortiment, dat je natuurlijk gewoon uit eigen voorraad bij ons kunt bestellen.

Bekijk alle moltons

Verscheidene maten onderlaken split topper moltons

Je hebt op die manier de keuze uit allerlei maten voor een onderlaken molton. Voor een topper of een split topper, als je gebruik maakt van een boxspring. Je gebruikt de molton dan om het relatief dunne matras helemaal bovenop. Het onderdeel van het bed dat zorgt voor het slaapcomfort, bovenop het matras dat ondersteunt en het matras daaronder dat de bodem vormt. Bescherm het bovenste matras tegen vocht en vuil met een molton, zodat je daar hygiënisch op kunt slapen en de volgende ochtend weer fris wakker zal worden.

Een ander type dan onderlaken nodig?

En op zoek naar een ander type bescherming dan het onderlaken als molton? Geen probleem, je kunt online de verschillende varianten met elkaar vergelijken. We laten je op die manier graag zien wat er mogelijk is als onderlaken molton voor een topper, een split topper of een ander type matras. Zodat jij daar schoon en prettig op kunt slapen, terwijl je de levensduur van jouw matras eenvoudig helpt te verlengen. 

Onderlaken moltons kopen

Je kunt online een van de onderlaken moltons kopen. We maken het je graag gemakkelijk, door het complete assortiment voor je bij elkaar te zetten. Dat betekent dat je de keuze hebt uit katoen en polyester, net als microvezel en een paar andere materialen. Afgestemd op het doel dat je met het onderlaken voor ogen hebt. Voor waterdichte bescherming of een materiaal dat vocht absorbeert en tegelijkertijd nog goed kan ventileren. Maak online je keuze, voor een of twee van de moltons als onderlakens. En bestel je meteen online? Wij gaan er voor je mee aan de slag, zodat jij je bed er snel mee kunt opmaken.