Meubels kopen op afbetaling

Het meubilair in een huis is als de hoofdingrediënten van een maaltijd. Onze meubels nemen het grootste deel van de ruimte in beslag en zorgen ervoor dat je woning in leven wordt gehouden. Bij het kiezen van meubels voor je woon- en eetkamer, is het belangrijk om tijdloze, functionele meubelstukken te kiezen die passen bij je ruimte en budget! (Bij ons kun je meubels op afbetaling kopen zonder BKR check.) Kies uit hedendaags, modern, traditioneel of een beetje van beide in een unieke mix - er zijn geen regels, dus wees niet bang om creatief te worden en meubels te kopen waar je van houdt.

Bekijk alle lease meubels

Meubels in termijnen betalen

De woonkamer of grote kamer zal waarschijnlijk de belangrijkste zithoek in je huis zijn, dus het is belangrijk om te kiezen voor comfortabel en praktisch meubilair. Je belangrijkste meubelstukken kunnen een bank en loveseat of sectionele, accent stoelen, ligstoelen of een chaise lounge zijn. Als u jonge kinderen heeft, is leer mogelijk gemakkelijker schoon te maken dan stof en blijft het langer mooi. Als jij en je familie filmliefhebbers zijn, overweeg dan om een opstelling te kopen en die je in termijnen kunt betalen die genoeg plek voor iedereen heeft wanneer er een filmavond is. Zorg ervoor dat je een koffie en een bijzettafel hebt voor alle drankjes en voldoende verlichting en lampen voor taken zoals lezen, schrijven of televisie kijken. Je televisie of tv meubel moet voldoende opslagruimte bieden voor elektronische apparatuur, dvd's, cd's en bordspellen. Een boekenplank is een prachtige toevoeging voor je favoriete boeken, kinderspellen en familiefoto's.

Meubels huren

Of je nu een traditionele eetkamer of een eethoek in je keuken hebt, het is belangrijk om een ruimte aan te wijzen waar je gezin samen zit en eet. Eetkamermeubels kunnen traditioneel en formeel zijn voor het ontvangen van gasten en familie. Overweeg een eettafel met uitschuifbaar blad die kan worden aangepast naargelang de grote van de groep. Voor een meer informele uitstraling kun je een ronde tafel overwegen of een tafel met barkrukken die de hoogte van een bar heeft. Je kunt stoelen selecteren die bij een bepaalde eetkamer set horen of mixen en matchen. Koop of huur stoelen die comfortabel zijn om op te zitten en voldoende ondersteuning bieden! Een buffetkast is een perfecte aanvulling die helpt bij het compleet maken van je eethoek en biedt extra ruimte om je gerechten, wijnglazen of boeken met recepten op te slaan.

Meubels leasen

Dekbed-Discounter biedt een scherpe prijsstelling en een shoppingervaring zonder druk. We hebben moderne, hippe of traditionele stukken die passen bij elke persoonlijke stijl, ruimte of functie. Geen wonder dat ze we al meer dan 6 jaar actief zijn! Bezoek onze website om hun volledige inventaris van merkmeubilair, accessoires en verlichting te bekijken. Bezoek de website van Dekbed-Discounter voor meer informatie over locatie- en openingstijden.