Ronde eettafel

Een ronde eettafel kopen? Veel mensen vinden het de meest gezellig vorm die er is. Er is plaats voor jullie allemaal, zonder dat er bij de grotere afmetingen te veel afstand zal ontstaan. In plaats daarvan kunnen jullie elkaar allemaal aankijken en gezellig met elkaar borrelen of samen eten.

Bovendien oogt de eettafel met de ronde vorm heel gezellig en sfeervol, zelfs op het moment dat je er geen gebruik van maakt. Kies een model met de poot in het midden of juist aan de rand van de tafel. Op die manier zorg je ervoor dat je zo min mogelijk last hebt van de poten, terwijl jullie er toch allemaal comfortabel aan kunnen zitten.

Tip: bekijk zowel onze ronde eettafels als de stoelen die je daarbij kunt kopen. Zorg op die manier voor een complete set, waarmee je ervoor zorgt dat je de eetkamer of de keuken volledig opnieuw kunt inrichten.

Ronde houten eettafel

De ronde houten eettafel is mooi om te zien en heerlijk om aan te zitten. De tafels zijn goed geschikt om samen van het eten te genieten of om wat te drinken. En combineer je de tafel met een rechthoekige kamer of een verder modern interieur? Het zorgt voor een beetje warmte en sfeer, zowel dankzij het gebruik van hout als dankzij de ronde vorm waar je voor kiest.

Tip: combineer de poot van de eettafel met die van het bankstel dat je hebt staan. Op die manier ontstaat er rust in het interieur, waardoor het geheel groter en rustige zal ogen.

Ronde eettafel uitschuifbaar

Wil je wél de ruimte van een zo groot mogelijke tafel, maar die liever niet heel het jaar in de eetkamer of de keuken hebben staan? Dan is een ronde eettafel die uitschuifbaar is waarschijnlijk de beste keuze. Je zorgt er daarmee voor dat je de tafel precies zo groot kunt maken als wat je op dat moment nodig hebt. Maak de tafel groter als er gasten komen of schuif die weer in als je alles wilt opruimen. Het is de beste manier om een ronde eettafel te kopen, waarmee er altijd voldoende plaats is in huis.

Ronde uitschuifbare eettafel

De ronde uitschuifbare eettafel is er in hout en in verschillende mooie afwerkingen. Zoek je naar wit of zelfs naar hoogglans? Je kunt er op die manier alle kanten mee op, zowel in een robuust en warm als in een meer modern en strak interieur. Wij helpen je online inspiratie op te doen met de eettafels die je kunt bestellen. Zonder dat je daar eerst lang voor hoeft te sparen, omdat je de ronde eettafel kunt leasen en je daar een vast laag bedrag per maand voor betaalt. 

Vragen over onze ronde eettafels of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar lease@dekbed-discounter.nl. We horen graag van je!