Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Eettafel met bank

Eettafel met bank kopen? Het is een zowel mooie als praktische keuze, die in diverse interieurs prachtig tot z’n recht komt. De bank creëert veel extra zitplaatsen, laat zich makkelijk tegen de muur plaatsen en heeft een mooie moderne uitstraling. Op die manier komen er meerdere voordelen samen, waardoor de eettafel met een bank tegen de muur de laatste jaren flink aan populariteit heeft gewonnen.

Uiteraard is de bank bij eettafels er in verschillende varianten en met de uitstraling die je zoekt. Gaat het je bijvoorbeeld om een landelijke eettafel met een robuust karakter? Of zoek je naar een moderne bank met tafel? Het kan beiden, iets waarvoor we je graag inspiratie op helpen te doen met het uitgebreide assortiment dat er beschikbaar is. 

Steigerhouten eettafel met bank

Ga je specifiek voor een steigerhouten eettafel met bank? Het is een combinatie van mooie materialen en een handige indeling, om allemaal samen te kunnen eten. Dat kan bij een ronde tafel die uitschuifbaar is, net als met een rechthoekige tafel om de bank makkelijk recht langs te kunnen neerzetten. Je hebt op die manier de keuze uit verschillende opstellingen en vormgevingen, afhankelijk van de manier waarop je zoekt naar een mooie bank.

Tip: weinig ruimte beschikbaar? Kies een smalle eettafel met bank. Je kunt die goed langs de muur plaatsen, zonder dat het geheel veel ruimte inneemt in de kamer.

In de meeste gevallen gaat het om een houten eettafel met bank, waarmee je gebruik maakt van een mooi natuurlijk materiaal. De bank heeft een robuuste of een meer strakke uitstraling, afhankelijk van de afwerking die je kiest. Hout is een prachtig materiaal met een eigen karakter, waardoor het zowel voor de tafel als voor de bank een prachtige keuze is.

Eettafel met stoelen en bank

Je kunt de eettafel met bank goed combineren met stoelen aan de andere kant. Het is gebruikelijk om de bank tegen de muur te plaatsen, zodat je aan de andere kant van de kamer een paar stoelen neer kunt zetten.

Tip: de bank en de stoelen met elkaar in overeenstemming brengen? Probeer dezelfde poten uit te zoeken en eventueel dezelfde materialen voor het zitgedeelte. Ondanks de verschillende zitdelen ontstaat er rust in het geheel, waardoor dit optisch minder ruimte inneemt.

Ronde eettafel met bank

Het gaat in de meeste gevallen om een rechthoekige tafel, al kun je in sommige gevallen gebruik maken van een ronde eettafel met bank. Op die manier heb je de keuze uit verschillende mooie modellen, die je dankzij lease heel voordelig en eenvoudig kunt bestellen. Je ontvangt meteen de nieuwe eettafel, terwijl je daar vanaf dat moment een vast laag bedrag per maand voor betaalt. Je hoeft op die manier niet eerst lang te sparen voor een eettafel met bank, waarop jullie allemaal samen plaats kunnen nemen. 

Vragen over onze eettafels met banken of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar [email protected]. We horen graag van je!

 

 

Kees
Kan ik je helpen?