Kussenhoes 60x60

Een kussenhoes in 60x60 kopen? Een mooi groot formaat, bijvoorbeeld ideaal voor op bed. En ook geschikt voor op de bank, vooral als je gebruik maakt van een grote loungebank. Bekijk de verschillende materialen en stem die af op het materiaal van de vulling. Op die manier combineer je de hoes of de sloop met een fijne vulling, voor een stevige ondersteuning op de bank of een lekker zacht kussen om in bed in weg te zakken.

Je hebt wat dat betreft verschillende mogelijkheden met de 60x60 kussenhoezen en de kussenslopen bij ons uit de uitgebreide collectie. Gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoen of beschikbaar in synthetisch polyester of microvezel. Dat laatste is vooral interessant als je last hebt van allergieën. Dankzij de gesloten structuur kunnen stof en huisstofmijt zich er niet in ophopen, zodat je daar veel minder tot helemaal geen last meer van zal hebben.

Bekijk alle kussens

Kussenhoes 60x60 en in andere maten

Ben je op zoek naar grote kussenhoezen of slopen? Dan zijn de modellen in 60x60 een uitstekende keuze. Lekker groot voor op de loungebank en bovendien groot genoeg om ook comfortabel op te kunnen slapen. Met een vulling van bijvoorbeeld dons of wol, net als op basis van traagschuim voor een orthopedisch of een ergonomisch kussen. Op die manier kun je alle kanten op, met de verschillende hoezen en slopen voor kussens van 60x60.

Gebruik je de kussenhoes voor een kussen op bed? Dan is het verstandig om daaronder ook een beschermhoes te gebruiken. Die werkt als een molton voor je matras, door de vulling van de het kussen en de (katoenen) tijk goed te beschermen tegen transpiratievocht. Op die manier blijft jouw kussen langer en beter hygiënisch. Door de beschermer en de hoes te wassen zorg je ervoor dat je weer fris naar bed kunt, om keer op keer in een schoon bed te duiken.

Zijden en andere materialen kussenhoezen in 60x60

Je hebt binnen de 60x60 kussenhoezen en -slopen de keuze uit tal van kleuren en een aantal verschillende materialen. Zoek je naar mooie kussens in zwart, in grijs, wit of in bruin? Met de kussenhoezen zorg je voor de kleur die je wilt en kun je die bovendien regelmatig wisselen. Qua materialen heb je voor de 60x60 kussenhoezen de keuze uit natuurlijke materialen zoals katoen, satijn met een subtiele glans en extra dik geweven percale katoen. Synthetisch kun je kiezen uit microvezel en polyester, twee materialen die zorgen voor een anti-allergie hoes. Die verschillende keuzes heb je in 60x60, net als in bijvoorbeeld 65x65 voor de hoezen en de slopen.

Online 60x60 kussenslopen bestellen

Wil je nieuwe kussenhoezen en -slopen in 60x60 kopen? Dat kan eenvoudig online, gewoon bij ons uit de eigen voorraad. We gaan er voor je mee aan de slag en zorgen ervoor dat je jouw keuze snel in huis hebt. Op die manier zorg je voor een mooie nieuwe kussenhoes in zwart, wit of een van de meer opvallende kleuren. Bestel je meteen online? Maak maar vast plaats vrij op je bed of op de bank, want wij zorgen ervoor dat je jouw bestelling snel ontvangt.