Topper

Een topper hoeslaken is zoals de naam al doet vermoeden alleen voor de topper. Het topper hoeslaken is verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en soorten. Denk aan de normale topper, splittopper en molton.
Artikelgroep
Materiaal
Breedte
Lengte
Kleur
Eigenschappen
Prijs
Min: €0 Max: €30

Een topper hoeslaken is geschikt voor de toppers die je bijvoorbeeld bovenop een boxspring kunt gebruiken. Het is een specifiek type matras dat dunner is dan een regulier model. Er is doorgaans sprake van 8 - 12cm, de hoeslakens zijn daar goed voor geschikt. Zoek je naar hoeslakens voor een topper, zodat je die op een mooie manier af kunt werken met een wit hoeslaken of een model in een andere kleur? Het is uiteraard verstandig om het topper hoeslaken af te stemmen op het standaard hoeslaken dat je gebruikt voor het reguliere matras dat er onder ligt.

Materiaal van het topper hoeslaken

Een hoeslaken voor een topper is beschikbaar in twee verschillende materialen. Je hebt de keuze uit een jersey hoeslaken of een katoenen hoeslaken. Door de verschillende materialen online met elkaar te vergelijken heb je de mogelijkheid na te gaan wat het best aansluit bij je wensen. De beide materialen verschillen wat betreft zowel de uitstraling als de functionele eigenschappen. Een jersey hoeslaken voor een topper kennen we ook wel als badstof. Het is een elastisch materiaal dat een wat meer ruwe afwerking heeft. Het katoen aan de andere kant zorgt voor een strakker en gladder geheel, maar is niet elastisch. Heb je op dit moment al een van de topper hoeslakens liggen en zoek je daarvoor een vervanger? Kijk dan goed naar het materiaal daarvan, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken.

Andere type hoeslakens

Uiteraard zijn er naast het topper hoeslaken ook andere hoeslakens beschikbaar. Heb je twee toppers liggen bovenop reguliere matrassen en wil je voor het geheel graag goede en goedkope hoeslakens bestellen? Het is de moeite waard om daarnaast ook de standaard hoeslakens te bekijken. Door de beide kleuren netjes op elkaar af te stemmen ontstaat er één geheel en zorg je ervoor dat de slaapkamer er stralend uit komt te zien.

Naast het standaard hoeslaken en het topper hoeslaken kun je tevens gebruik maken van de split toppers en van de moltons. De split toppers maken het mogelijk om de bedden onafhankelijk van elkaar omhoog te zetten. Heb je een (elektrisch) verstelbaar bed staan? Dan is het binnen de topper hoeslakens verstandig om gebruik te maken van de split toppers. De split aan het uiteinde zorgt ervoor dat je de bedden nog gewoon omhoog kunt brengen. Kijk sowieso goed naar het formaat van de hoeslakens die je bestelt, bijvoorbeeld wanneer je een exemplaar zoekt voor een 1-persoons of een 2-persoons bed.

Online topper hoeslaken kopen

Je kunt online een topper hoeslaken kopen. Het is verstandig om goed te kijken naar de beide materialen die er beschikbaar te maken en het formaat goed in de gaten te houden. Verder zorgt de kleur van de hoeslakens voor toppers voor een belangrijke mate van de uitstraling van het bed. Stem de kleuren netjes op elkaar af om er op die manier voor te zorgen dat het bed een mooie uitstraling krijgt. In de meeste gevallen zal het dekbed netjes over de zijkanten van de hoeslakens voor de toppers heen vallen. Toch draagt het hoeslaken voor de topper bij aan de uitstraling, bijvoorbeeld wanneer je het dekbed optilt of in bed wilt stappen. Je kunt online een topper hoeslaken kopen, wij gaan er meteen voor je mee aan de slag en maken de verzending in orde.

Sorteer op:
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
Pagina 1 van 4
1 2 3 4