Jersey Hoeslaken

Een hoeslaken van jersey is rekbaar en past door de elastische eigenschap perfect om het matras. Makkelijk te wassen en vormvast.
Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten.
Artikelgroep
Breedte
Lengte
Kleur
Prijs
Min: €0 Max: €20

Een jersey hoeslaken is elastisch en laat zich daarom heel eenvoudig om het matras plaatsen. Bijkomend voordeel? Zodra het hoeslaken uit de was komt is het niet nodig om die te strijken. Het materiaal is goed bestand tegen kreuken, waardoor het hoeslaken er meteen weer goed uit ziet en je dat meteen om je bed of boxspring kunt doen. Een hoeslaken van jersey kennen we ook wel als een model van badstof. Het staat bekend om het iets ruwere karakter dan katoen, waar je aan de andere kant een fijne elastische eigenschap voor terug krijgt. Uiteraard kun je het jersey hoeslaken gewoon online kopen. Je hebt de keuze uit verschillende materialen en verschillende kleuren. Stem de afmetingen goed af op het matras dat je hebt liggen en bekijk de diverse modellen die er beschikbaar zijn.

Materiaal van het hoeslaken

Jersey kennen we ook wel als badstof. Het materiaal staat bekend om de hoge mate van absorptie. Het betekent onder andere dat je er in de zomer fijn op in slaap kunt vallen en dat je ‘s morgens weer fris zal ontwaken. De hoeslakens van jersey vormen echter ook de rest van het jaar een goede keuze. In de winter zal je minder zweten. Het materiaal voelt dan wat warmer aan, zodat je ontspannen in slaap kunt vallen. Bovendien is het materiaal wat dikker dan katoen, waardoor het zacht aanvoelt. Een jersey hoeslaken vormt wat dat betreft een uitstekende keuze, al neemt dat niet weg dat het de moeite waard is om ook de katoenen hoeslakens te bekijken die er beschikbaar zijn. Aan de hand daarvan kun je een goede keuze maken en zorg je ervoor dat je iedere avond fijn in slaap kunt vallen.

Verschillende soorten hoeslakens

De jersey hoeslakens zijn beschikbaar in een aantal verschillende uitvoeringen. Zoek je bijvoorbeeld naar een standaard hoeslaken voor het reguliere matras dat je hebt liggen? Je hebt dan uiteraard de keuze uit meerdere afmetingen, aan de hand waarvan je de jersey hoeslakens uit kunt zoeken. Bekijk bovendien de topper hoeslakens voor de topper matrassen en de split toppers indien je een verstelbaar bed hebt staan. Het is uiteraard verstandig om de kleuren van de verschillende jersey hoeslakens op elkaar af te stemmen. Op die manier ontstaat er één geheel, bij voorkeur ook in combinatie met de dekbedovertrek die je om je dekbed heen doet. Kijk goed naar de verschillende hoeslakens van jersey om daar online je keuze uit te kunnen maken. We maken het je bij ons in de webshop graag zo gemakkelijk mogelijk, bovendien kun je standaard rekenen op 100% pasgarantie en uiteraard een hoge kwaliteit van de gebruikte materialen.

Online jersey hoeslaken kopen

Online een jersey hoeslaken kopen? Je hebt de keuze uit verschillende afmetingen, kleuren en stijlen. Kijk goed naar de afmetingen van het matras en het type hoeslaken dat je nodig hebt. Vervolgens kun je de kleuren op elkaar afstemmen. Een moderne en stijlvolle uitstraling creëren met een wit of zwart hoeslaken? Er zijn ook meer kleurrijke jersey hoeslakens beschikbaar. Bestel je die online? Wij maken de verzending zo snel mogelijk voor je in orde.

Sorteer op:
  • Voor 23:45 besteld, morgen bezorgd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Voor 23:45 besteld, morgen bezorgd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Voor 23:45 besteld, morgen bezorgd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
Pagina 1 van 3
1 2 3