Jersey Hoeslaken

Een hoeslaken van jersey is rekbaar en past door de elastische eigenschap perfect om het matras. Makkelijk te wassen en vormvast.
Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten.
Artikelgroep
Materiaal
Breedte
Lengte
Kleur
Prijs
Min: €0 Max: €60

Mooie hoeslakens in jersey kopen, dat doe je eenvoudig online. Goed van kwaliteit en toch uitstekend betaalbaar. Dankzij de beschikbare aanbiedingen en op basis van onze vaste lage prijzen. Een goede keuze voor mooie kwaliteit, waarmee je het bed bovendien op een heel gemakkelijke manier op kunt maken. De jersey hoeslakens bevatten stretch, waardoor je die uit kunt rekken en alle hoeken gemakkelijk kunt bereiken.

Je hebt binnen de jersey hoeslakens de keuze uit verschillende mooie stijlen en natuurlijk de diverse maten. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een model in 90x200 voor een 1-persoonsbed of een 160x200 voor een 2-persoonsbed? Verder kun je rekenen op 140x200 voor een twijfelaar en tal van andere afmetingen. Vind het hoeslaken dat jij nodig hebt en bestel die bij voorkeur samen met een matrasbeschermer.

Een jersey hoeslaken is elastisch en laat zich daarom heel eenvoudig om het matras plaatsen. Bijkomend voordeel? Zodra het hoeslaken uit de was komt is het niet nodig om die te strijken. Het materiaal is goed bestand tegen kreuken, waardoor het hoeslaken er meteen weer goed uit ziet en je dat meteen om je bed of boxspring kunt doen. Een hoeslaken van jersey kennen we ook wel als een model van badstof. Het staat bekend om het iets ruwere karakter dan katoen, waar je aan de andere kant een fijne elastische eigenschap voor terug krijgt. Uiteraard kun je het jersey hoeslaken gewoon online kopen. Je hebt de keuze uit verschillende materialen en verschillende kleuren. Stem de afmetingen goed af op het matras dat je hebt liggen en bekijk de diverse modellen die er beschikbaar zijn.

Materiaal van het hoeslaken

Jersey kennen we ook wel als badstof. Het materiaal staat bekend om de hoge mate van absorptie. Het betekent onder andere dat je er in de zomer fijn op in slaap kunt vallen en dat je ‘s morgens weer fris zal ontwaken. De hoeslakens van jersey vormen echter ook de rest van het jaar een goede keuze. In de winter zal je minder zweten. Het materiaal voelt dan wat warmer aan, zodat je ontspannen in slaap kunt vallen. Bovendien is het materiaal wat dikker dan katoen, waardoor het zacht aanvoelt. Een jersey hoeslaken vormt wat dat betreft een uitstekende keuze, al neemt dat niet weg dat het de moeite waard is om ook de katoenen hoeslakens te bekijken die er beschikbaar zijn. Aan de hand daarvan kun je een goede keuze maken en zorg je ervoor dat je iedere avond fijn in slaap kunt vallen.

Meer materialen hoeslakens naast jersey

Uiteraard heb je binnen de jersey hoeslakens in de aanbieding en in de rest van onze collectie de keuze uit tal van verschillende afmetingen. En ben je daarnaast benieuwd naar de andere materialen die er beschikbaar zijn? Bekijk dan bijvoorbeeld de modellen in katoen. Daarmee kies je voor een heerlijk verkoelende werking. Met name in het voorjaar en in de zomer, als de temperaturen flink kunnen oplopen.

Of doe online inspiratie op met de verschillende hoeslakens die er beschikbaar zijn. Op die manier maak je een mooie keuze voor een goed materiaal, dat aansluit bij de manier waarop jij je bed graag wil opmaken.

Verschillende soorten hoeslakens

De jersey hoeslakens zijn beschikbaar in een aantal verschillende uitvoeringen. Zoek je bijvoorbeeld naar een standaard hoeslaken voor het reguliere matras dat je hebt liggen? Je hebt dan uiteraard de keuze uit meerdere afmetingen, aan de hand waarvan je de jersey hoeslakens uit kunt zoeken. Bekijk bovendien de topper hoeslakens voor de topper matrassen en de split toppers indien je een verstelbaar bed hebt staan. Het is uiteraard verstandig om de kleuren van de verschillende jersey hoeslakens op elkaar af te stemmen. Op die manier ontstaat er één geheel, bij voorkeur ook in combinatie met de dekbedovertrek die je om je dekbed heen doet. Kijk goed naar de verschillende hoeslakens van jersey om daar online je keuze uit te kunnen maken. We maken het je bij ons in de webshop graag zo gemakkelijk mogelijk, bovendien kun je standaard rekenen op 100% pasgarantie en uiteraard een hoge kwaliteit van de gebruikte materialen.

Hoeslakens jersey in verschillende stijlen

De matrasbeschermer of molton kun je gebruiken onder de jersey hoeslakens. Je zorgt er daarmee voor dat je heerlijk op het jersey kunt liggen, terwijl de molton daaronder zorgt voor de bescherming van je matras. Dat voorkomt bijvoorbeeld de lelijke gele vlekken die er na verloop van tijd kunnen ontstaan, door jouw transpiratie op te vangen. Een prettig idee, waarmee je zowel de levensduur van je matras als van het hoeslaken kunt verlengen.

Om de levensduur van de hoeslakens in jersey te verlengen is het tevens belangrijk om die meteen te wassen, op het moment dat je die van ons ontvangt. Wij zorgen voor de snelle verzending vanuit onze eigen voorraad. Door het model vervolgens meteen te wassen maak je die klaar voor het gebruik op jouw bed. Je zal veel minder last hebben van slijtage, zodat je daar langer plezier van hebt en langer gebruik van kunt blijven maken.

Online jersey hoeslaken kopen

Online een jersey hoeslaken kopen? Je hebt de keuze uit verschillende afmetingen, kleuren en stijlen. Kijk goed naar de afmetingen van het matras en het type hoeslaken dat je nodig hebt. Vervolgens kun je de kleuren op elkaar afstemmen. Een moderne en stijlvolle uitstraling creëren met een wit of zwart hoeslaken? Er zijn ook meer kleurrijke jersey hoeslakens beschikbaar. Bestel je die online? Wij maken de verzending zo snel mogelijk voor je in orde.

Je kunt online jouw jersey hoeslaken kopen. Bekijk de maten 90x200, 140x200 en 160x200, net als de andere afmetingen die er beschikbaar zijn. In zwart en in wit, net als in grijs, creme en de andere mooie kleuren. Op die manier maak je altijd een uitstekende keuze, waar wij meteen voor je mee aan de slag gaan. Wij zorgen voor de snelle verzending naar jouw adres, waarna je het model kunt wassen. Om er vervolgens gebruik van te maken op jouw bed. Bestel de jersey hoeslakens en zorg ervoor dat je jouw bed gemakkelijk op kunt maken om er vervolgens heerlijk ontspannen op te slapen.

Sorteer op:
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
Pagina 1 van 6
1 2 3 4 5 6