Katoenen Hoeslaken

Een hoeslaken van katoen voelt koel, fris en lekker zacht aan. Het materiaal ademt goed, is vochtregulerend en makkelijk wasbaar. Verkrijgbaar in diverse maten en kleuren.
Artikelgroep
Materiaal
Breedte
Lengte
Kleur
Prijs
Min: €0 Max: €45

Een katoenen hoeslaken vormt een populaire, bekende en uitstekende keuze. Het katoen is een lekker zacht materiaal. Bovendien kun je de hoeslakens van katoen gemakkelijk wassen en zorg je op die manier iedere keer voor een fris bed. Houd er aan de andere kant wel rekening mee dat je het katoen zal moeten strijken om het weer mooi glad te krijgen. Het is daarom de moeite waard om naast de bekende katoenen hoeslakens ook de jersey hoeslakens te bekijken. Dat materiaal kennen we ook wel als badstof. Dankzij het elastische karakter hoef je dat in ieder geval niet te strijken.

Materiaal van het hoeslaken

Gebruik maken van een katoenen hoeslaken of benieuwd naar de eigenschappen van dit materiaal? Het katoen is goed in het reguleren van vocht, zodat je daar tijdens je slaap zo min mogelijk last van zal hebben. In plaats daarvan kun je prettig in slaap vallen en word je de volgende morgen fris weer wakker. Het is wat dat betreft niet zo vreemd dat het katoenen hoeslaken in Nederland de populairste keuze vormt. Een katoen hoeslaken vormt een goede keuze en is bovendien beschikbaar in een aantal verschillende formaten. Dankzij de afmetingen van het katoenen hoeslaken kun je dat eenvoudig om je matras doen en zorg je voor een nette afwerking daarvan. Online een keuze maken uit de verschillende katoenen hoeslakens? Kijk goed naar de afmetingen, naar de verschillende soorten die er beschikbaar zijn en uiteraard de kleur van de hoeslakens van katoen. Het is bijvoorbeeld de moeite waard om de kleur van het hoeslaken af te stemmen op die van het ondermatras, de ombouw van het bed en de dekbedovertrekdie je wilt gebruiken. Op die manier ontstaat er een mooie uitstraling in de slaapkamer en is het keer op keer de moeite waard om het bed mooi op te maken.

Verschillende soorten hoeslakens

Uiteraard heb je binnen het katoenen hoeslaken de keuze uit verschillende soorten. Zoek je bijvoorbeeld naar een standaard hoeslaken voor het reguliere matras dat je hebt liggen? Dit hoeslaken is geschikt voor dikke matrassen. Indien je daar bovenop een topper matras hebt liggen is het verstandig daar een speciaal katoenen hoeslaken voor te kopen. Die hoeslakens zijn geschikt voor matrassen van 8 - 12cm dik. Dit is een stuk dunner dan een regulier matras, waardoor je ook de hoeslakens van katoen daar op af dient te stemmen. Bekijk daarnaast de moltons en de split topper hoeslakens van katoen die er beschikbaar zijn.

Online katoenen hoeslaken kopen

Je kunt online een katoenen hoeslaken kopen, daar hoef je de deur niet voor uit. Het is in plaats daarvan voldoende om online aan te geven welke afmetingen je zoekt, voor welk type matras het hoeslaken bedoeld is en welke kleur je wenst. Aan de hand daarvan kun je online een bestelling doen, die we zo snel mogelijk voor je in orde maken. Wij zorgen ervoor dat je het katoenen hoeslaken van je keuze spoedig in huis hebt om daar binnenkort op in slaap te kunnen vallen.

Sorteer op:
  • Voor 23:45 besteld, morgen bezorgd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Voor 23:45 besteld, morgen bezorgd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Voor 23:45 besteld, morgen bezorgd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
Pagina 1 van 4
1 2 3 4