Ronde eettafel met stoelen

Een ronde eettafel met stoelen kopen? Het is de meest gezellige en sfeervolle opstelling, zowel dankzij de vorm als dankzij de zitpositie. Jullie zitten in een ronde vorm naar elkaar toe, waardoor iedereen elkaar goed kan zien. Er hoeft niemand aan het hoofd van de tafel te zitten, ook niet als je vrienden uitnodigt en een beetje moet inschikken om allemaal een plaats te vinden.

Zoek je een ronde eettafel met 6 stoelen of gaat het je specifiek om een witte tafel? Net als wanneer je een eettafel met gekleurde stoelen zoekt of je een uitschuifbaar model nodig hebt ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt een complete eettafel set kopen, waarmee je ervoor zorgt dat je alles in één keer in huis kunt halen. De makkelijkste manier om de eetkamer opnieuw in te delen, terwijl je daarvoor gebruik kunt maken van lease.

Ronde eettafel wit met stoelen

Zoek je specifiek naar een ronde eettafel in het wit met stoelen? De witte tafel is een mooie landelijke of brocante keuze, al is die er natuurlijk ook in een meer moderne stijl. Kies in dat geval voor meer strakke lijnen en bijvoorbeeld hoogglans.

Het laat goed zien dat je meerdere kanten op kunt met de ronde eettafel met stoelen. Je maakt op die manier een mooie en degelijke keuze, zonder dat je daar bij ons in één keer een hoge prijs voor betaalt. Op die manier is de nieuwe tafel met de stoelen een mooie aankoop, die niet duur hoeft te zijn.

Ronde massief houten eettafel met stoelen

Gaat het je om een ronde massief houten eettafel of ga je juiste voor de tafel met een aantal gekleurde stoelen? Je hebt de keuze uit verschillende mooie modellen, altijd op basis van de vorm en de grootte waar je naar op zoek bent. Zoek je een model met 6 stoelen of wellicht zelfs met 8 stoelen? Het zijn de grotere exemplaren, die er ook als uitschuifbare tafel zijn. Het is dan niet nodig om het grote model heel het jaar door in de kamer te laten staan.

Ronde eettafel met 4 stoelen

Aan de andere kant juist op zoek naar een ronde eettafel met stoelen die niet te groot is? Kies dan een model met 4 stoelen. De diameter van de tafel kan kleiner zijn, terwijl jullie er toch allemaal op een prettige manier omheen kunnen zitten. Op die manier is er altijd een eettafel te vinden die volledig aan je wensen voldoet. Bekijk onze ronde eettafels met de stoelen, als complete set die je eenvoudig online kunt bestellen.

Vragen over onze ronde eettafel met stoelen of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar lease@dekbed-discounter.nl. We horen graag van je!