Eettafel set

Een eettafel set kopen en daarvoor benieuwd naar wat er allemaal beschikbaar is? Van de goedkope sets tot de normaal gesproken meer luxe modellen, wij maken ze bereikbaar en betaalbaar voor een zo groot mogelijke groep mensen. Je kunt gebruik maken van een complete set voor 4 of 6 personen, inclusief de stoelen. Dankzij lease is het niet nodig om daar eerst jaren voor te sparen.

In plaats daarvan kun je de eetkamer tafel op een voordelige manier kopen. Je betaalt daar pas voor vanaf het moment dat je de tafel thuis hebt staan om er aan te eten. Vanaf dat moment betaal je een vast laag bedrag per maand. Mocht er een keer wat aan de hand zijn met de tafel of de set komen wij gewoon bij je langs om het op te lossen, waardoor je je ook daar geen zorgen over hoeft te maken.

Eettafel set wit

Zoek je naar een eettafel set in wit of juist in zwart? Dankzij de verschillende kleuren kun je eenvoudig zoeken naar een tafel en stoelen van jouw smaak. Je kunt gebruik maken van een goedkope eettafel set met compacte afmetingen of juist de grotere modellen met meer ruimte. Wij laten je zien wat er allemaal beschikbaar is, zodat jij daar een keuze uit kunt maken.

Kleine eettafel set

De eettafel set is er in de kleinere formaten voor in de keuken of als je weinig ruimte beschikbaar hebt. Je combineert een tafel met een paar stoelen, bijvoorbeeld om met 2 personen of met 4 personen aan te kunnen eten. Je betaalt er een scherpe prijs voor, net als wanneer je zoekt naar de grotere modellen voor 6 personen. Op die manier stem je de set eenvoudig af op waar je naar op zoek bent voor bij jou thuis.

Ronde eettafel set

Ga je voor een ronde eettafel set waar je allemaal samen op een gezellige manier aan kunt zitten? Ook dat is een heel mooie keuze voor thuis, waar je normaal gesproken wel even voor moet sparen. Bij ons is dat niet nodig, waardoor ook de ronde sets goed betaalbaar en bereikbaar zijn.

Eettafel set goedkoop

Wil je jouw eettafel set goedkoop bestellen, zonder dat het gaat om een goedkope eettafel set? De eettafel is bij ons altijd van uitstekende kwaliteit, om je daar geen zorgen over te hoeven maken. Je betaalt op die manier een scherpe prijs voor degelijke materialen, waar je jaren plezier van hebt. En als er toch een keer iets aan de hand is komen we gewoon bij je langs om dat netjes op te lossen. 

Vragen over onze eettafel set of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar lease@dekbed-discounter.nl. We horen graag van je!