Kleine eettafel

Een kleine eettafel kopen, omdat er weinig ruimte beschikbaar is? De kleinere tafels zijn goed geschikt voor jouw appartement, kleine woning in de stad of als extra tafel in de keuken. Ideaal om even een broodje te smeren, om te lunchen of om ’s avonds nog even alleen te eten. De kleinere tafels zijn beschikbaar in mooi materialen en natuurlijk met bijpassende stoelen, om daar op een stijlvolle manier gebruik van te maken.

Je hebt uiteraard de keuze uit verschillende materialen en vormen. Zoek je naar een kleine eettafel voor twee personen? Een vierkante vorm is dan goed geschikt, net als de ronde tafels en de langwerpige modellen om met de lange kant tegen de muur te plaatsen. Het is op die manier de ideale eettafel in een kleine ruimte, waar je toch heel prettig aan kunt zitten.

Eettafel voor kleine ruimte

Zoek je een eettafel voor de kleine ruimte, speciaal voor 2 personen of om ook alleen aan te kunnen zitten? De rechthoekige tafels kun je goed met de lange kant tegen de muur zetten. Een vierkante tafel tegen de muur is een andere mooie oplossing, terwijl je de ronde tafels het best midden in de kamer kunt plaatsen.

Tip: op zoek naar een grotere tafel, die niet te veel ruimte in mag nemen? Kies voor een kleine uitschuifbare eettafel. Op die manier bepaal je zelf hoe groot de tafel op dat moment is, zodat je altijd voldoende ruimte beschikbaar hebt voor iedereen die komt eten en alle spullen die je wilt neerzetten.

Kleine houten eettafel

Kies bijvoorbeeld voor een kleine houten eettafel, waarmee je kunt rekenen op een mooi materiaal dat zorgt voor een warme en knusse uitstraling. In combinatie met staal zorgt het voor een robuust en meer industrieel geheel, terwijl het in hout warmte uitstraalt. Beschikbaar in lichte en donkere tinten, afhankelijk van de rest van jouw interieur en waar je precies naar op zoek bent.

Kleine eettafel kopen

Wil je een kleine eettafel kopen? Ga voor een vierkante vorm of een set met de stoelen erbij. Je hebt de keuze uit diverse modellen, net als de afmetingen waar je naar op zoek bent. Plaats de tafel netjes tegen de wand of juist midden in de kamer, afhankelijk van de ruimte die er beschikbaar is en de aandacht die je de tafel wilt geven in het interieur van jouw kamer.

Kleine uitschuifbare eettafel

Zoek je een kleine uitschuifbare eettafel of een van de andere modellen? Wij zorgen er met onze lease voor dat je daar een laag vast bedrag per maand voor betaalt. De ideale manier om een nieuwe eettafel te kopen, zonder dat je daar in één keer een hoog bedrag voor betaalt. Bestel meteen jouw nieuwe eettafel, ook als je specifiek zoekt naar een klein en knus model. 

Vragen over onze kleine eettafels of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar lease@dekbed-discounter.nl. We horen graag van je!